Unjuk már ezt. Elég volt az értelmiség és a középosztály hamis, békét hirdető retorikájából. Hallgathattuk ugyanezt a baromságot negyven évig, az is milyen jó volt. Ez semmi más, csak a könnyebb út. Ha megbocsátunk, nem kell szembenéznünk azzal, hogy mit nem tettünk meg azokért, akiken igazán átgázolt az elmúlt 28 év.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huuu, de foltalalta a blogger a melegvizet!
Hat harciaskodjon is! Valoban!
Mar csak azt nem ertem, hogy hogy kerul ebbe bele az MSZP es a DK?

Ja! A Gyurcsany-fobia... Ezt mindig elfelejtem...Mert ez a fobia csodakra kepes! Es mindent csak 1994-tol szamol... Pedig akkor mar 5. eve benne voltunk a gengsztervaltasban,...
Es persze mindenert kizarolag az ertelmiseg a felelos, senki mas.
Igaz, ma mar az is ertelmiseginek szamit, aki le tudja irni a nevet, hala orban kivalo oktatasugyenek...
Hat hajra, most mi nyomjuk le a galamb fejet... ahogy a viccben mondjak a lazado ko"szobrok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az MSZP és a DK politikusai igyekszenek megint, újra azzal meghülyíteni a választókat, hogy szavazzunk azért rájuk, hogy ne a Fidesz legyen. Rájuk, akik 1994 óta együttműködnek a Fidesszel abban, hogy büntetlenül rabolhassák le az egész országot, a sajátjaiknak a lopott közpénzekből biztosítva a jólétet.
Ebből elég volt!
emerencia
@Béla333: Valami konkrétumot tudnál írni erről az együttműködésről?
Sámannus
@Béla333: Nem lehet az egész ország ellen harcolni nagyokos. Akkor kivel nyeritek meg a választást Ez már a bosszúpolitizálás a sikertelen pozícióharc után. Higgadjatok le. Ha akartok még be is kerülhettek a pikszisbe. Ha nem mentek a lecsóba.
Béla333
@emerencia: 08.46
Ha a Fidesz-MSZP/Gyurcsányék együttműködésére gondolsz, akkor lapozd fel a Guglit, nézd meg mondjuk Dávid Ibolyan nyilatkazatait a mindenkori kormánypárt és az ellenzék 2/3 - 1/3 arányú osztozkodásáról, a lopott közpénzek esetén.
Vagy keresd elő Gyurcsány nyilatkozatát az MSZP-Fidesz pártpénztárnokok rendszeres egyeztetéséről.
Nem kötelező vaknak, süketnek és némának lennünk...
Nessy
Ez nagyon szép episztola, csak éppen a valóság teljesen más!
Lehet azt hinni, hogy majd "mi egyedül", de "egyedül nem megy"!
A sok nagy önbizalommal ( és állami dotációval) rendelkező kis párt biztosítja Orbán hatalmát! A többi törvényesített választási csalásról nem is beszélve.
Béla333
@Sámannus: 08.51
Senki nem harcol az egész ország ellen.
Egyedül az eddig is az országot lerabló, egymással összejátszó politikusi "elit" bűnei ellen szólok én is.
De a blog szerint ugyanezt látják már egyre többen, rajtam kívül is!
Béla333
@Nessy: 08.53
Egyedül nem megy, de az eddigi politikusi bűnözőkkel meg nem jutunk sehová.
Pontosabban az ország az elmúlt 28 évben csak csúszott folyamatosan lefelé!
800.000 honfitársunk meg már itt is hagyott minket.
Mi kell még, hogy felébredjünk? Újabb 800.000 elég lesz?
namihami
Szóljon már valaki ennek a birkának, hogy 6-7 %-kal nem sok esélye van az ország vezetésére. Nem várjuk (várom) el, hogy matematikusi képességei legyenek, de azért ez max. 2. esetleg 3. osztályos anyag. És persze nem az egyetemen.
karma1
Huuu, de foltalalta a blogger a melegvizet!
Hat harciaskodjon is! Valoban!
Mar csak azt nem ertem, hogy hogy kerul ebbe bele az MSZP es a DK?

Ja! A Gyurcsany-fobia... Ezt mindig elfelejtem...Mert ez a fobia csodakra kepes! Es mindent csak 1994-tol szamol... Pedig akkor mar 5. eve benne voltunk a gengsztervaltasban,...
Es persze mindenert kizarolag az ertelmiseg a felelos, senki mas.
Igaz, ma mar az is ertelmiseginek szamit, aki le tudja irni a nevet, hala orban kivalo oktatasugyenek...
Hat hajra, most mi nyomjuk le a galamb fejet... ahogy a viccben mondjak a lazado ko"szobrok...
RonaGyuri
@emerencia: hogyisne, mert akkor a saját együttműködésükről is lehetne beszélni!
Arról nem is beszélve, hogy az egyik főemberük, nem csak simán az egyik legrohadtabb Fideszes fia, de az anyja pénzéből (amiben szép mennyiségű a lopott pénz is van) is él! =))
Béla333
"Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik szervezetten szétlopták ezt az országot.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik tisztességes emberekről, rokonaikról, barátaikról írtak jelentéseket.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik miatt mások meghaltak a brutális állapotban lévő kórházainkban.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik miatt ma vidéken még mindig a tízezer forintos évi kétszeri Erzsébet-utalvány jelenti a megváltást."

Elég volt már az eddigi kormányzó pártok, politikusok hazugságaiból, lopkodásaiból, összejátszásaiból, a választók hülyítéséből!
Sámannus
Nem a blog az országos mérvadás, hanem az országjárással a meggyőzés. Az ilyen kapkodás már csak hisztéria keltésre jó. Korábban kellett volna eljutni az emberekhez, és őszintén meggyőzni őket. Nem úgy, hogy a véghajrában vissza adni orbánnak a gyeplőt, mert most ezt teszitek.
RonaGyuri
@karma1: Béluska már csak ilyen, igazi Szakasits-unoka fun! Pont olyan messze van a józan észtől! =))
Nessy
@Béla333: Az LMP -nek mindenki bűnöző, aki nem a hívük, vagy nem kiskorú.
Azért ők is adták sok mindenre a szavazatukat a parlamentbe, nem kevés pénzért. Lehet tiltakozni minden és mindenki ellen, csak amikor majd minden és mindenki kezdi ezt unni, és figyelmen kívűl hagyni,akkor jönnek a gondok.
Béla333
"Minden, feleslegsen békét hirdető írás tovább nehezíti, hogy rendbe tegyük Magyarországot. Hogy a rendszerváltás veszteseit végre, legalább erkölcsileg kárpótolják. És szépen bemutatja, milyen könnyű helyzetből pofázik a magyar értelmiség, ami 28 évvel a rendszerváltás után is elvan a békés kommunizmusban. Végül is, a hűtő tele, a többi miatt becsukom a szemem. Csak nehogy össze kelljen piszkolni a kezem. 1989-ben is mennyire bejött ez a hozzáállás.
Béke nekünk jár, nem pedig nekik."

Talán észre kellene venni, hogy hová juttattak bennünket az elmúlt évtizedekben kormányzó, közösen lopkodó, egymást soha el nem számoltató pártok és a politikusaik.
És most megint itt toporzékolnak, hogy szavazzanak újra rájuk. Nem azért hogy elkergessék Orbán bűnös rendszerét, hanem hogy had jöjjenek újra ők! Üres a kamra, etetni kell a sleppet!
Béla333
@Nessy: 09.03
A gondok nem jönnek, hanem már itt is vannak.
Románia előz bennünket, minden mutatóban...
Szerintem az LMP-nek nem mindenki bűnöző, csak az, aki részt vett az elmúlt évtizedekben az ország kifosztásában.
Józsi bácsi, Mari néni nem hiszem, hogy részt vett volna ebben, de az egymást 1994 óta kormányon váltogató, közösen lopkodó, egymást soha el nem számoltató politikai "elit" igen!
kereső
Ennek most!! mi értelme van/volt??? Ez a blog nem a "békét" szolgálja, hanem a békétlenséget.
Nincs most ennek itt az ideje.
Maradjunk már józanok! Ebben a végletekig megosztott országban- orbán történelmi bűne!!-nem kell még rátenni egy lapátra,éppen most!!! Cseszhetjük a béke vágyunkat-ha nem vagyunk képesek mi magunk meghallgatni a másikat,és mindig csak arra vagyunk képesek,hogy a másikra mutogatunk, ahelyett,hogy előtte magunkba néznénk.A saját csalhatatlanságunkban vetett hit!!!,nem mindig engedi meg a józan mérlegelést.
emerencia
@RonaGyuri: 09:00 Ez az amire először én is gondoltam. Bár nem tenném tűzbe a kezem egyetlen politikai pártért sem de az LMP esetében különösen kilóg a lóláb. (Pl. Szél Bernadett tusványosi szereplése orbán oldalán vagy a 2014-es választáskori vissza nem lépések.)
Béla333
"Ebben az országban pont azért nincs béke, mert az értelmiség mindig gyáva békét akart. Igazság helyett. Ezzel elérte, hogy a választások ne szóljanak másról: éppen ki lopja a kisebbet. Vagy hova lopja. Egymást is megveszik, miért ne tennék, csak annyi a lényeg, hogy egyiküknek se jusson később eszébe elszámoltatni a másikat. "

El kell takarítani a Fidesz mellett a vele bűnszövetségben levő, nekünk hazudozó, aljas pártokat és politikusait is!: Az MSZP-t és a belőlük alakult DK-t is!
karma1
@RonaGyuri: Hogy lenne beke, ha mindenkit bortonbe zarnanak? Hiszen 2 millio embert nem lehet dutyiba kuldeni, a sok kint maradt birka neki fog esni ugyis az uj kormanynak,- BARKI legyen is az!!!- tehat a bekesseg egyaltalan nem aprilis 9.-en fog kezdodni, SOT!
Az is naiv, aki ezt feltetelezi. (Pont ezert vakarodzik minden part attol, hogy nyerjen)
Nessy
@Béla333: Kissé elvakult vagy, és így meggyőzhetetlen.
Béla333
@Nessy: 09.29
Nem elvakult vagyok, csak elég volt abból, hogy 28 éve csak hülyítenek mindenkit és nincs újabb 28 évem, hogy itt egy normális ország alakuljon ki végre!
De ha a véleményemmel kisebbségben maradok, akkor majd te/ti a következő 50-100 évben megmutathatjátok, hogy nektek volt igazatok!
Én nem fogok ennyit erre várni!
Yoda69
Az LMP szettrolkodja a valasztast. Nem ertik meg hogy ez a valasztas mar nem arrol szol hogy melyik part jut be a parlamentbe, hanem arrol hogy levaltjuk-e ezt a hazug rendszert, amely kivisz minket az EU-bol es kelethez csatol, vagy sem.
Karacsony felajanlott 4 tuti helyet az LMP-nek, cserebe azt kerte mindenhol lepjen vissza ahol eselytelen. Mi ebben az elfogadhatatlan? Bokros is visszalepett, Fekete is visszalepett. A DK 68 helyen lepett vissza, Szel javara onkent visszalepett. Az MSZP 46 helyen lepett vissza. Mi kell meg az LMP-nek? Hogy mindenki lepjen vissza az o javara?
Dobbenet.
De vegulis amig siffer iranyit a hatterbol addig minden lehet, az is hogy vegul az LMP fog koalicit alkotni a fideSSel. Persze biztos akkor a fele tagsag emhagyja az LMP-t, peldaul Hadhazy. De siffert ez nem fogja zavarni.
Béla333
@Yoda69: 09.47
De b+! Nem az LMP tett sértő ajánlatot a többieknek, hanem először is az MSZP és a DK utasította el az LMP teljes körű ellenzéki koordinációra vonatkozó javaslatát, aztán meg a Jobbik is.
Nem az LMP tett ilyen minősíthetetlen javaslatot 3-27 visszalépésről, hanem az MSZP!
Nem lehet ezt még csak komolyan venni sem! És egyáltalán: abba kell már hagyni ezt a kínlódást a magát "demokratikus"-nak hazudó ellenzéki alakulatokkal!
Béla333
@Yoda69: 09.47
Az MSZP hogy hogyan állapodott meg egy külön alkuban a DK-val, az az ő magánügyük.
Ezt követően az ellenzék többi tagjának ezt a két pártot az egyéni választók tekintetében egynek kell kezelni.
Az MSZP a többi ellenzéki párt felé még egyetlen helyen sem lépett vissza!
Yoda69
@Béla333: Keresitek a kifogast. Nem csinaltok mast mint szart dobaltok.
Arra hivatkoztok azert nem lehet az MSZP-vel es a DK-val megallapodni mert a jobbik elzarkozott ettol. Na es? Ez mar regota ismert volt hogy a jobbik senkivel sem kozoskodik.
Ez csakis az LMP hibaja. Mas partok miert tudnak egyeztetni egymassal? CSak az LMP nem. Nem erzed az ellentmodast?
Az LMP 103 helyen indit jeloltet. Ebbol 70 helyen total eselytelen. Miert nem lepteti vissza azt a 27 -et amit kertek tole? A DK csak 30+ helyen indit jeloltet, Ebbol mar nem lehet tobbet visszleptetni. Itt csak az LMP nem tett es tesz semmit orban levaltasar.
Csak a szofosas megy, megy masok besarozasa.
Béla333
Visszakanyarodva a blogra:
Nem is lehet megbocsájtani azt amit ezzel az országgal tettek az egymást kormányon váltogató, a saját zsebeiket tömő hazaáruló, bűnöző politikusok!
Félnek a börtöntől és nem csak a Fideszesek. A magát "demokratikus"-nak hazudó ellenzéki pártok politikusai is.
Ezért gyilkolják az LMP-t ahol csak tudják. Félnek, hogy megnyilnának azok az akták, ami a bűneiket tartalmazza.
kereső
@Béla333: állitsd már le magad. A saját elvakult gyűlöleted fog megölni. Nem tudsz józanul gondolkodni, csak útálni,gyűlölni.Az lmp meg egye meg amit főzött-veled együtt.Amig orbánt nem lehet elzavarni,leváltani addig nincs és nem is lehet semmiféle 30 év elszámoltatása.Hülye az aki ezt nem látja.Magyarázod már nem először a magyarázhatatlant.
Béla333
@kereső: 10.26
Próbáld meg egyszer úgy végig olvasni egy nap komment folyamát, hogy elvonatkoztatsz attól, hogy te melyik oldalon vagy. Olvashatod azt a sok mocskos, aljas, alpári beírást, amire nincs bocsánat! Gyűlölök? Ezt bizony lehet hogy gyűlölöm.
30 év elszámoltatása: azokkal nem is sikerülhet, akik ezekben a dolgokban tevőlegesen részt vettek! Hogy ezt miért nem lehet felfogni?
Hogy elszámoltatni csak az tud, aki nem vett részt ezekben a politikusi bűncselekményekben.
Ha megvan mindkét oldalon (Fidesz - MSZP/DK) az a bizonyíték a bűnökről, amivel sakkban tudják egymást tartani, akkor ezektől megtisztulást nem lehet várni!
Értelmes embernek látszol, hogy nem tudod ezt átlátni?
karma1
@Yoda69: Pedig Bokros minipartjanak ez a halalat jelenti, O megis kepes volt megtenni ezt a lepest,... Hiaba, na, aki IGAZAN ertelmisegi es felmeri , hogy mekkora nagy a baj, az nem azon rugozik, hogy o szemely szerint bejut-e a Parlamentbe, hanem hogy eltunik-e ez a szemet bagazs?
Béla333
Bokrost és pártját kicsinálta a DK.
Megígérhették neki, hogy majd az önkormányzati választáson elindulhat ellenzéki jelöltként a Polgármesteri székért. Ezért aztán megbékélt! Az igazi értelmiségi...
Yoda69
@Béla333: Mar megint mellebeszelsz. Bokros nem fogadta el a DK ajanlatat. Mindenki tudja az okokat.
Ha olyan nagy lenne a sertodottseg Bokrosban, nem leptetne vissza a Moma-t a DK javara.
Béla333
@Yoda69: 11.04
Nem én beszélek mellé, hanem te.
2017 szeptember: Gyurcsány és Bokros kiálltak a színpadra és bejelentették a közös indulást
2018 január: Gyurcsány bejelentette, hogy ő és a pártja nem érdekelt a közös indulásban, félt a 10%-os küszöbtől.
Felajánlották Bokrosnak, hogy a pártja megszüntetéséért cserébe kap egy befutónak tűnő helyet a DK listán, ezt utasította el Bokros.
Ez ugye nem azonos a fél évvel korábban bejelentett DK-MOMA közös indulással!
Bokrosnak feldobták a Polgármesteri indulást, ha visszalép most.
Ennyi történhetett.
kereső
@Béla333: Köszi,hogy értelmesnek tartasz. Béla !!! Annak a qrva elszámoltatásnak, ha nincsenek meg a feltételi,akkor mit akartok?A feltételek megteremtése adja a lehetőséget.Ti most ennek álltok útjába-a saját programotokat teszitek lehetetlenné.Érthetetlen számomra.Lehet,hogy nem is vagyok olyan értelmes?
Te abból indulsz ki,hogy az elmult 30 év valamennyi politikusa ilyen-olyan szinten bűnöző.
Biztos ez Béla? Annyira előitéletes vagy, és annyira csalhatatlannak tartod magad és pártodat, hogy nem tudtok józanul gondolkodni.Na de ez legyen a ti problémátok.
A mienk meg az,hogy marad a fidesz-és marad a NER-miattatok.
És csak,hogy tudd az a 800.000 ,aki már elment-és nagy valószinűséggel nem is fog hazajönni- és ,ha orbán marad, akkor még csak látogatóba se tud.-mert disszidens lesz ,mint a régi szép 60-as években.
Egyszerűen fel nem foghatom ezt az elvakultságot a részetekről. A következő "gyűlölet" alanyai nem ti lesztek?De,bizony.
Béla333
@kereső: 11.10
A másik 800.000 meg azért megy el, mert te és a társaid itt toporzékoltok, hogy mindenki tűnjön a csudába, aki nem akarja elfogadni az eddig kormányzó pártok bűncselekményeit! És ezért azt a reményt, amit az LMP adhatna az országnak mindenféle aljas és alattomos módszerrel igyekeztek semmivé tenni!
Nem azokat kell elzargatni, akik rendet szeretnének és független vizsgálatot, hanem akik a saját maguk érintettsége okán ezt mindenáron meg akarják akadályozni! 30 év nem volt elég a politikusok önszabályozására. Saját magukat nem fogják megbüntetni azért, amit tettek!
Azt csak tőlük független szereplők tudják megtenni!
Béla333
"Ezért igenis ki kell osztani azokat a pofonokat.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik szervezetten szétlopták ezt az országot.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik tisztességes emberekről, rokonaikról, barátaikról írtak jelentéseket.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik miatt mások meghaltak a brutális állapotban lévő kórházainkban.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik miatt ma vidéken még mindig a tízezer forintos évi kétszeri Erzsébet-utalvány jelenti a megváltást."

Valahogy így!
kereső
@Béla333: hol van az a sok független?!-még az lmp sem az!Ne hadoválj már.Aki itt élt az elmúlt 30 évben ,hogy lehet bárki is "független"?ONem akarok én elzavarni orbánon kivül senkit.Az meg ,hogy ki bűnös,-ki nem állapitsa meg a tényleg független!!!-még tőletek is,meg a jobbiktól IS ügyészség,biróság.
Ezeknek a dolga ez, nem a pártoké.
Béla333
@kereső: 13.57
Csakhogy az elszámoltatás rendszerét azok nem fogják kiépíteni, akit éppen hogy vizsgálniuk kellene.
Az MSZP-t és a DK-t nem szabad a korrupcióellenes ügyészség kiépítése közelébe sem engedni! Elszabotálnák ez egészet az érintettségük miatt!
kereső
@Béla333: Kik szeretnének csatlakozni az európai ügyészséghez?
Béla333
@kereső: 19.14
Az európai ügyészség az Uniós pénzeket ellenőrzi. A hazai adófizetői pénzeket nem!
Ezt lopta 2010 előtt is a politikusi "elit" és ezt osztották szét az MSZP és a Fidesz között!
Ha ezt nem ellenőrzi senki, akkor adtál a szarnak egy pofont!
Tehát szükség van egy hazai pénzeket ellenőrző korrupcióellenes ügyészségre is!
kereső
@Béla333: pestisracok.hu/milliardokat-elcsalo-bunszervezet-tagja-lehetett-a-jobbikos-staudt-gabor-itt-a-feljelentes/,?
vagy a cégtemetőivel bebukó és tetemes köztartozást felhalmozó-és meg nem fizető Volner?jobbik alelnök?
Ők fogják megmondani ki bűnös,ki nem? Gyurcsányt holtan látni- ez a fő ügyészségi program?
Mielőtt vagdalkozni kezdenél, talán gondolkozz egy kicsit.Bár hülyeség tőled ilyet kérni, te mindent jobban tudsz.
kereső
@Béla333: kicsit tévedésben vagy,de "nem vitatkozom"!.
Akkor talán kezdjük annak boncolgatásával, hogy az országgyűlési képviselő mennyiben felelős döntéséért ./TAO kedvezmény- 520milliárd Ft/?
Alaptörvény, civiltörvény,média törvény,mnb-ről szóló tv.módositása...,98%-os törvény/visszamenőleges hatállyal/...lehetne sorolni,gyakorlatilag az elmúltnyolcév valamennyi törvényét.
kulabombaafityiszre
@Béla333: Akadj már le erről a témáról,menjél a picsába 4%-os fidesz pincsi pártoddal.Mit vered itt a taknyod nyálad?Gyökér.A jobbik is elhajtott benneteket a halál faszára.
Béla333
@kulabombaafityiszre: 19.32
Hozzád meg ki szólt büdös bunkó paraszt? Mit ugatsz bele? Ha nem érdekel a téma, akkor ne olvasd el!
Hülye!
RonaGyuri
@karma1: 09:28 ezek ne már ha azt a pár százat előveszik és megszorongatják őket a gaztetteikről, a 2 millió birka máris másfelé béget majd! Sőt úgy fog emlékezni, hogy ő mennyit szenvedett tőlük! =))
Béla333
@kereső: 19.21
Nem a Jobbiknak vagy éppen bármelyik másik pártnak kell megmondani, hogy melyik politikus bűnös és melyik nem!
ki mondta ezt?
A pártoknak egy feledata van, ami nem is kicsi:
olyan pártoktól független korrupcióellenes ügyészséget kell felállítani, amelyik a pártok, politikusok korrupciós bűncselekményeit vizsgálják ki pártállástól függetlenül!
Béla333
@Béla333: 19.40
Ja! És ami legalább ilyen fontos, sőt!
Ennek az ügyészségnek a befolyásolástó mentes működését szavatolni kell.
Nem ismerem pontosan a román hasonló szervezet működését, meg kell vizsgálni, az ugyanis ott jól működik!
Csukják le sorban a korrupt politikusokat!
CsipkeRózsa
@Béla333: Kifogásolod, hogy a DK- MOMA megegyezés nem valósult meg, ahogy Bokros szerette volna, amennyiben úgy indultak volna, valószínűleg egyik párt sem jutna be a parlamentbe, hiszen nem érnék el a 10 %-ot.
Kiűznéd a régi pártokat, hivatkozol az MSZP és a Fidesz pártpénztárnokaira. Gyurcsány éppen ezt kifogásolta a párton belül, ezért indultak be ellen saját párttársai. Nem Gyurcsány lopott, és nem Gyurcsány csinálta ki az MSZP-t, hanem fordítva történt.
Béla333
@CsipkeRózsa: 19.43
Nem azt kifogásoltam sohasem, hogy a DK és a Moma megegyezés nem valósult meg, hanem azt nem tartottam korrektnek Gyurcsány részéről, ahogy hülyére vette Bokrost. Nem volt korrekt!
Hogy Gyurcsány mit kifogásolt a párton belül, azt nem tudhatjuk, azt ugyanis párton belül tette.
De sem egy feljelentést nem láttunk tőle, sem egy segítség kérést a választóktól, ha már nem tud a pártjával zöld ágra vergődni!
Hogy Gyurcsány lopott vagy nem lopott nem tudhatjuk, ugyanis vizsgálatot a Polt féle ügyészség nem indított. Ezt egy pártoktól függetlenül működő korrupció ellenes ügyészség vizsgálhatná ki, ha mondjuk felütné az autópályák állami finanszírozásának a dossziéját!
Ezért nem szeretne a DK vagy az MSZP egy ilyen szervezet felállítását, ugyanis ezzel kiderülhetne a Fidesszel való összejátszás, a közös lopkodások, pénzelosztások. Azzal akarja kiszúrni a választók szemét, hogy elég lenne az Uniós ügyészséghez csatlakozni.
Ami jó, az Uniós pénzek vizsgálatánál, de nem elég a hazai korrupció visszaszorítása ellen.
CsipkeRózsa
@Béla333: Gyurcsány nem lopott! Ne akard az sugallni mindenkinek. Polt nagyon aktívan működött Gyurcsány ellen, lásd Sukoró.

Bokrosnak be kellett volna érnie azzal, hogy felajánlotta a DK, hogy egy jelöltséget biztosít neki.
kereső
@Béla333:19:40, ebben egyet értünk.Viszont ez a NER lebontása nélkül nem fog menni.
A NER meg tulajdonképpen a jobbik programjára épül.Olvastam egy cikket a neten: a jobbik már hatalomban van.Összehasonlitja a jobbik programját a NER törvényeivel. Majdnem egy az egyben ,és van ami még nem valósult meg az elmult hat évben.Azért hat, mert az alaptörvénytől lehet igazán az összehasonlitást elvégezni.Érdemes megnézni. Szóval értem én
az önállóskodást, de mégsem értem- nem az lmp van csabdában,hanem mi -az ország.Mert azért az sem lenne túl jó,ha a jobbik túlnyerné magát-vagy a másik opció: az lmp-nek is tetszik a NER.Erről kevés szó esett ,mert csak és kizárólag a korrupcióval foglakozol,de ezek a társadalom felépitményében végrehajtott változások eredményezik ezt a majdnem félfeudális rendszer létrejöttét- és akkor vissza is mentünk az időben.A 21.századi Magyarország épit egy 20. századi horthy rendszert-persze magasabb fejlődési szinten/ mármint a termelőeszközök magasabb szintjén/.Nagy kérdés,hogy április 8-án ezt meg lehet-e állitani,vagy ...?És azt gondolom,hogy a demokratikus pártként az lmp-nek erre is gondolni kéne.
Persze lehetséges,hogy én látom rosszul.Majd megmagyarázod.
Béla333
@CsipkeRózsa: 19.57
Sukoró éppen azt bizonyítja, hogy Gyurcsány a Polt féle védett körben van.
Elítélték mellőle Császyt meg Tátrait, őt meg bizonyítottság hiányában felmentették.
De nem is ez a legnagyobb bűne, hanem mondjuk az, hogy az állami pénzeket felhasználó autópálya építéseknél nem tett semmit a felülszámlázások ellen. Pedig Kóka vagy 40%-al lefaragta a fővállalkozói árakat, amikor leállította őt Gyurcsány!
Vajon miért?

Bokros ha elfogadja a DK méltatlan ajánlatát, azzal aláírja azt, hogy megszünteti a saját pártját. Amit vagy 4-5 éve épített.
Ez minden, csak éppen nem egy korrekt ajánlat!
creativehun
@kereső: Ne vicceljünk már.A jelenlegi fidesz rendszerben az a bűnös akire a fidesz rámutat.Polt a fidesz kézivezérelt bábja...így aztán ha úgy akarják akkor az ügyészség nyomoz..legfeljebb majd utólag bocsánatot kérnek és kiigazítást tesznek közzé...úgy sem olvassa senki...ha úgy akarja akkor nem nyomoz még akkor sem ha kilóméteres lóláb lóg ki!
Béla333
@kereső: 19.57
Te ezt biztos jobban látod, nem akarok semmit sem magyarázni!
CsipkeRózsa
@Béla333: Tévedsz, hiszen kiderült, hogy a Császy és Tátrai elleni eljárással Gyurcsányra akartak terhelő vallomást kicsikarni.

Bokros pártja így is megszűnik.
Béla333
@CsipkeRózsa: 20.15
Azt a fél évet, amit a tavaly szeptemberi közös indulás bejelentése és ez év januári Bokrosék kirugása között eltelt, azt nem tudta már a MOMA behozni!
Mondom, hogy Sukoró az eltörpül a többi közpénz lenyúláshoz képest!
Ilyen pl. az autópálya felülszámlázás, ami összességében sokszáz/ezer milliárd Forint közpénzről szólt ám!
quadrocopter
@Béla333: Amennyiben volt Gy.-re nézve terhelő adatod, miért nem adtad át a nyomozóhatőságnak?
ha nem vollt, akkor most pihe legyen, üres, piti vádaskodás helyett!
Az eljérésban Gy. mér nem volt min.elnök, hogy ne jártak volna el vele szemben!

Hadházyért kár, egyed, csak érte kár, az összes többi himbilimbi parkettáncos LMP-s elhúzhat a sunyi picsába!
Béla333
@quadrocopter: 20.29
A Fidesz-MSZP közös lenyúlását a Polt féle ügyészségnek? 2006 térségében?
Te sem ebben az országban élsz?
A sunyi picsába azok a pártok és politikusai húzzanak el, akik részt vettek az elmúlt évtizedekben az ország lenyúlásában. Ez neked rendben van?
Csak azt az LMP-t mocskolod, amelyik ez ellen akar fellépni?
Béla333
@quadrocopter: 20.29
A blogban írt véleményt elolvastad? Erről van szó:

"Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik szervezetten szétlopták ezt az országot.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik tisztességes emberekről, rokonaikról, barátaikról írtak jelentéseket.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik miatt mások meghaltak a brutális állapotban lévő kórházainkban.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik miatt ma vidéken még mindig a tízezer forintos évi kétszeri Erzsébet-utalvány jelenti a megváltást."

Erről van szó!
egyvandor
@Béla333: Inkább figyelj ide! :)
A V18 listavezetői fórumának élő közvetítése a budapesti Benczúr Hotelből
quadrocopter
@Béla333: A "magasabb érdeknek és célnak" kell alárendelni mindent, pont egy vicsiergó, csaholós Fidesz hagyta volna ki a bosszúhadjáratot a vétkes Mszp-sek ellen?
Gy.-re is csak vicsorogsz - hol vanak a rá nézve terhelő adatok?
Egy Budai Törpeuszkjár kihagyta volna Gy.-t, ha van terhelkő adata?
A mániátokba fogtok belebolondulni miközben a Geci vígan marad a hatalomban! Ergo: malmára hajtjátok a vizet!
Meg fognak köpkodni benneteket a jóérzésűek és akkor még olcsón megússzátok ezt a "f@szt is szalvétával fogjuk" viselkedést!

Azt kell most meglérteni, hogy elsősorban a Gecit kell elzavarni, utána lehet a múltban kotorászni és ha a feltételei adottak, akkor felelősségre vonásokat alkalmazni! De ehhez a Gecit el kell kergetni!
Béla333
@quadrocopter: 20.45
Elolvastam a véleményed, elfogadom, de nem értek vele egyet. Pontosabban csak részban.
El kell zargatni a Fideszt, de olyanok kellenek a helyére, akiktől a disznóságok korrekt kivizsgálását várhatjuk, nem azt, amit edig láttunk: a kéz-kezet mos helyzet gyakorlati alkalmazását!
Szerintem!
quadrocopter
@Béla333: Nem értetted meg a fontossági sorrendet! Elkergetls nélkül nincs labda, amibe rúgni lehetne, sem nektek, sem a többeiknek! Pont.
Béla333
@quadrocopter: 20.58
Szerintem egyszerre kell mind a 2 feladatot megoldani!
kereső
@creativehun: 20:11, nem értem,hogy ezt mire irtad.
Béla333
Ezt olvasgassátok áruló ellenzéki DK-sok és MSZP-sek, ez is el fog jönni:

"Nem fogunk megbocsájtani!"
"Ebben az országban pont azért nincs béke, mert az értelmiség mindig gyáva békét akart. Igazság helyett. Ezzel elérte, hogy a választások ne szóljanak másról: éppen ki lopja a kisebbet. Vagy hova lopja. Egymást is megveszik, miért ne tennék, csak annyi a lényeg, hogy egyiküknek se jusson később eszébe elszámoltatni a másikat.
Ezért igenis ki kell osztani azokat a pofonokat.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik szervezetten szétlopták ezt az országot.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik tisztességes emberekről, rokonaikról, barátaikról írtak jelentéseket.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik miatt mások meghaltak a brutális állapotban lévő kórházainkban.
Béke akkor lesz, ha végre börtönben lesznek azok, akik miatt ma vidéken még mindig a tízezer forintos évi kétszeri Erzsébet-utalvány jelenti a megváltást."
CsipkeRózsa
@Béla333: tegnap, 20:20

Viccelsz, az akkori autópálya km ára arányosan nem került annyiba, mint Orbánék egyszerű útépítése, vagy kátyúzása.
Ne úgy mondd, hogy Sukoró a legkisebb, hanem Sukorón nem volt semmi, ami elítélendő lett volna, inkább csak kár érte az országot, egy csodálatos beruházás és munkahelyteremtés elmulasztása miatt.
bencemacska
@RonaGyuri: tegnap, 09:00
Mert nemcsak jól él, hanem fenntartja a Reflektort, meg pár blogot a párt reklámozására.
Csak a reklámok mögül kilóg a lóláb , ha nem az egész ló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.