Egy két fideszes ismerősöm már előre, röhögve várja a választási eredményeket, gúnyosan mosolyognak. Ezt nem is nekik írom, hanem az olyan magyaroknak, akikben maradt még tisztesség, és van némi érzékük a joghoz, és igazsághoz. A törvény, az törvény?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
nyivákoló szarakdó szemét banda...
amikor a fidesz megszerezte a kétharmadot akkor még az azelőtt elfogadott törvények értelmében volt megtartva és véghezvíve a szavazási folyamat.
tudode
Nem hiába RESZKETNEK "ezek", mint a nyárfalevél, bujkálnak, megkukulnak a sajtó kérdései elől, mert amikor eljön az ideje "SÚLYOSBÍTÓ KÖRÜLMÉNYNEK" fog számítani az, hogy TÖBBNYIRE JOG-ÁSZ végzettségű, nevetség tárgyává lett un. KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOK 4/5 helyett 2/3-al "alkotmányoztak", azaz ÖSSZEHÁNYTÁK a párt alaptörvényüket, megszabadítva a TÁRSADALMAT akár VÉRÁLDOZAT ÁRÁN ... K I V Í V O T T .. ALAPJOGAIKTÓL!
.
Amivel GAZDÁLKODHATNAK, ha engedik, ""AZ ÉLETHEZ, ÉS AZ EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ" való jog!!!
.
Tehát az ALAPTÖRVÉNYÜK szellemében meghozott .. M I N D E N .. sarkalatos, és az alapján kidolgozott VÉGREHAJTÁSI UTASÍTÁSUK ... k u k a !
.
Nehezebb LESZ ÚJRAVARRNI ezt az ELSZABOTT országot, mint a RENDSZERVÁLTÁS IDEJÉN volt!!!
.
Végig kellene KURUTTYOLNIUK ezt a .. R É M T Ö R T É N E T E T, mert amíg ők OSZTHATJÁK az eszüket, ebben az országban NEM LESZ se köznyugalom, se JOGÁLLAMISÁG! Fetrenghetünk a KILÁTÁSTALANSÁGBAN, BIZONYTALANSÁGBAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Fontos felhívást tett közzé a rendőrség
Itthon - 2022. September 24., 15:40
Fontos felhívást tett közzé a rendőrség
Újabb hídfoglalós tüntetés készülődik
Itthon - 2022. September 24., 15:12
Újabb hídfoglalós tüntetés készülődik