És az elég szomorú, hogy tudatosan terjeszt hazugságot, ami még csak nem is olyan, mint Lázár János bécsi pokoljárása, amire rá lehet fogni, hogy mindenkinek másutt van az ingerküszöbe a sokszínű társadalmakat és a közterülete tisztaságát illetően, nem. Ez most egy szándékos, aljas, alávaló, mocsokság. https://www.facebook.com/tenyek/videos/10156988470312289/ A fenti linken látható videó az öles betűkkel kiírt OLASZORSZÁG felirattal indul, a megosztás címében éttermet fosztogató migránsokról írnak, az ajánlószövegében pedig azt kérdezik, hogy "Veszélyes migránsok Európában. Ezt akarjuk?" Miközben a videó 2015-ös, Dél-Afrikában készült, és ugyan valóban fosztogatást ábrázol, de az elkövetőkről csak annyi derül ki, hogy feketék. Attól fordul ki a gálám a legjobban, hogy az eredeti videó alján jól látható dátumot valaki szándékosan leműtötte, és kész is a fekete migránsördögös riogató, lehet a kasszához fáradni. És utána fizetett hirdetésben tolni.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Shikari: de a párállami híradók azok ilyenek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Már régen a hazugságokat hírdeti.
RonaGyuri
@Shikari: de a párállami híradók azok ilyenek! =))
cs.n.
Ez majdnem olyan, mint a jereváni rádiós vicc. Csak itt a fosztogatás igaz, de nem Olaszországban, nem migránsok, és nem most.
Aki Én
@Shikari: 14:51 De látom, ennek ellenére van olyan hamisítás, ami ellen nincs kifogásod.
Ostoba egy f... vagy te.
Aki Én
@Shikari: ...beszarás. Te minden képzeletet felülmúlsz. Butább vagy mint hittem.
Pálinkás Pál
Aha értem libsik...ti nem azon akadtok ki hogy a négerek fosztogatnak...hanem hogy nem is Olaszországban... bravó...da ha nagyon hiányoljátok a dolgot...gugli a barátotok...beírjátok hogy fekete migráns balhék..és milliószámra lesz videó..Olaszországból is...még a jutúbról is,pedig az erősen libsicenzúrált megosztó!+!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.