Kész Zoltánnak, Veszprém független országgyűlési képviselőjének válaszolnia kell arra, hogy hol van az a pénz, amelyet Czeglédy Csaba, szocialista politikustól kapott a 2014-es választási kampányának finanszírozására – jelentette ki Budai Gyula országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP) szerdán, Veszprémben.

A kormánypárti politikus azt mondta, egyre nyilvánvalóbb, hogy az április 8-ai országgyűlési választásokon függetlenként induló Czeglédy Csaba és "bűnszervezete" támogatja baloldali és "álfüggetlen" jelöltek kampányát, köztük Kész Zoltánét is, akinek 50 millió forintot adott erre a célra.

Budai Gyula szerint Czeglédy Csaba és bűnszervezete finanszírozta baloldaliak kampányát

Az a kérdés, hogy hol van ez a pénz, mire használta fel ezt az összeget az április 8-ai országgyűlési választáson független jelöltként induló Kész Zoltán -hangsúlyozta.

Felmerül a kérdés, hogy Kész Zoltán egyeztetett- e Gyurcsány Ferenccel, a Demokratikus Koalíció elnökével valamint az MSZP vezetésével kampánya finanszírozásával kapcsolatban – fűzte hozzá. Hozzátette: két egymástól független tanú állítása szerint, Czeglédy Csaba pénzzel támogatta Kész Zoltán kampányát, az érdekeltségébe tartozó Human Operátor Zrt. által foglalkoztatott diákok pedig munkájukkal segítették a kampányt. Czeglédy Csaba ellen jelenleg is folyik büntetőeljárás mindeközben újabb bűncselekmények gyanúja merül fel – hangsúlyozta.

Budai Gyula a Kész Zoltán irodája előtt adott nyilatkozatot követően azt mondta a sajtó képviselőinek, arra vár, hogy képviselőtársa maga adja meg a választ az általa feltett kérdésekre. Kész Zoltán meg is jelent az irodája előtt, majd anélkül, hogy a kapun kilépett volna kisebb szóváltásba keveredett Budai Gyulával az 50 milliós kampányfinanszírozás kérdésében. Végül Kész Zoltán közleményt nyújtott át a kerítésen a sajtó képviselőinek, amelyben "a Fidesz-propaganda hazugságainak" nevezte az ellene felhozott vádakat. A közleményben kitér arra is, hogy nem kapott pénzt kampányfinaszírozásra Czeglédy Csabától.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Figyelj, Budai! Még ha így lett volna is, akkor is silencium! Mennyivel is finanszírozzuk közpénzből a fidesz idióta kampányát???
A "család támogatásokról" nem is beszélve! Felelősségre vonnak bárkit? Még a tényleges sikkasztás, közokirat hamisítás sem bűncselekmény Polt szerint, ha fideszesről van szó!
Úgy, hogy kéretik kevesebbet lódítani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
@justhpeter: Már nem tud nyalni, elvásott a nyelve.
Zeta
Már megint a "budai"!?
Volt már ez orvosnál? Zacher doki látta már, a sürgősségin?
human
A fidesz elmebeteg kampányáról az amcsi kampány jut eszembe. Ott egy férfi fegyverrel ment be egy pizzériába, mert elhitte az álhíreknek, hogy ott a demokraták pedofil hálózata gyerekeket tart fogva.
Szóval van még lentebb.
desiro
Már régen olvastam a hülye pondróról.
Ezek szerint még tart a hülyék versenye???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.