A közvélemény-kutatók között nincs vita arról, hogy a Fidesz nyeri a vasárnapi választást, a győzelem arányáról azonban nincs egyetértés. Míg ugyanis a többség valószínűtlennek tartja ezt, a Medián a legfrissebb (a HVG e heti számában megjelenő) mérésében masszív kétharmadot mért a Fidesz-KDNP-nek. Mindeközben Hódmezővásárhely után sokat erősen kételkednek abban, hogy az országban most uralkodó állapotok között lehet-e valójában pontosan mérni a közhangulatot. A Medián maga is figyelmeztet több olyan tényezőre, amely még befolyásolhatja az eredményt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Elakarják venni a kedvünket! De azért is ott leszünk! ( Én mindenképp, reggel 1/2 6-tól este 8-ig..)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
A Mediánnak elmentek otthonról? Kikkel készítették a felmérést?
Nessy
@Commenter: Csak levélszavazat számolás kérdése 3 - 4 mandátum. 2014-ben egy is elég volt, amit a külhoniak biztosítottak! Adja vissza nekik a Sors, amit értünk tettek!
szep napot
Ha az ido jo lesz akkor sajnos a 2/3-ad biztos. A bizonytalan szavazok nem szurnak el egy jo kirandulast egy lusta ellenzekert.
qxy
Most lehet hogy zakkantnak hisztek, de szerintem a választást be fagyassza Orbán. Furcsa hogy nem reagál a balhékra annyira. és szerintem, de csak szerintem, Orbán kihírdeti a szükség állapotot, mert " Veszélyezteti a választás az ország biztonságát és ugye, meg is teheti és meddig tarthat? Na erről is Orbán fog dönteni. Vagyis, szopás lesz az egész. De ez csak tényleg az én agy szüleményem. és hogy lehetne a váltás? Csak drasztikus módszerekkel ami nyomot hagy a következő miniszterbe hogy nem is olyan fasza dolog lopni. Akár lehetne az is a bünti, amit Orbán mondott. .- Le kell vágni a kezét. De annak is aki ezeket engedte. Pollt Peti? meg a többiek.
Na ezt is meg oldottam. Megyek kávézni.
Nessy
@qxy: Ne fesd a falra az ördögöt, mert bokán rúg a házmester!
Kookas
esetleg 5/4 ed ha sokáig számolják!!
qxy
@Nessy: jóóóóvanna. Tudod, ha nem veszem észre magam, akkor ilyen marhaságokon agyalok. de ez semmi Ha tudnád még miken? el dobnád az agyad.
Sámannus
Való színű, hogy az ukránokat kérdezgették, akkor még harminckétharmad is lehet.
Sámannus
Nyolcvan százalékos részvétel alatt, itt a ruszki maffia fog győzni.
Manhattan
Elakarják venni a kedvünket! De azért is ott leszünk! ( Én mindenképp, reggel 1/2 6-tól este 8-ig..)
Sámannus
Ha kétharmad lesz, akkor tényleg már csak a hülyék maradtak itthon.
Nessy
@Sámannus: Meg akiknek megéri! Mert ha a tudásukból és a tisztességes munkájukból kellene másutt megélni, éhen halnának! Amit ők tudnak, az valóban csak "keleten" jön jól!
Perwool
@Manhattan: Lesz az még 1/2 6-tól éjjel 1-2 óra.
Perwool
Az a baj, hogy hiába csökken a Fidesz népszerűsége. Az utolsó tisztességes választás 2010-ben lezajlott. Legutóbb is már a szomszédos országoktól az USA-n át Ausztráliáig szavazták meg a hívek, hogy itthon ki szopasson hülyére 9,5 millió magyart (Kibicnek semmi sem drága.), gyanítom, ha rosszat jósolna a közvélemény-kutatás, akkor rögtön szavazati jogot kapnak Orbán kazah testvérei, esetleg az iraki keresztények, vagy a Boko Haram.
Commenter
@Nessy: azért lesznek itt még nemzetközi megfigyelők is, remélem!
Commenter
@Manhattan: én is megyek szavazni, ki innen velük!
Commenter
@Sámannus: nem lesz. Ha az lesz akkor egyértelmű a "kékcédulás" választás. Sajnos!
Sámannus
@Commenter: Mit tesznek a kétszer háromszor szavazók ellen? Semmit! Nem csak egy faluba jelentkeznek be, hanem ötbe, és otthon is szavaznak levélben.
Commenter
@nihil: epic bullshit, epic fail! Ezek tényleg közvéleménykutatók?!
Commenter
@Sámannus: fogalmam sincs mert szerintem a rég halott emberek adataival is vissza fognak élni. Ez nem kérdés, ez tény, hisz mindenre képesek.
1magyar
Az ellenzék újra eladná Magyarországot, jó hogy a normális ember a fideszre szavaz.
Manhattan
@Perwool: Aszondod? Ne vedd el a kedvem!
Perwool
@Manhattan: Nem veszem, több éves tapasztalat! Szavazatszámlálás, kötegelés jegyzőkönyv írás. Mindezek után irány a helyi vb. Megvárni míg a jegyző vissza jön a megyei VB.ről. Ott hogy hányadik?Hmmm.
kereső
@Manhattan: nyugodtan hozzáadhatsz +8 órát.Gyakorlatból tudom...
Béla333
Az MSZP, a DK és Juhász is a Bernis reklámjával olyan intenzíven, aljas és undorító módon mocskolta az utóbbi időben az LMP-t, ami sok szavazót visszariaszt. A szavazástól is!
Hadházy is visszalép pénteken, de a Karácsonyék és Gyurcsányék dörzsölik a tenyerüket.
Aljas, hiteltelen, mocskos banda, remélem az a néhány % amennyivel a bejutási küszöb fölött vannak (állítólag) az ilyen aljas húzásokkal lecsökken a bejutási küszöb alá!
Egy ország könnyebbülhet meg!
A 2/3-ot ezeknek a Fidesszel maffia szövetségben levő csapatok aknamunkájának köszönhetjük! Szemét banda mind a kettő (három).
Manhattan
@kereső: Nekem sem az első lesz! Kész Zolinál is ott voltam. Osztoztunk a hatalmas sikerben.
kereső
@Manhattan: legyen részed benne most is!!!-mármint a sikerben! Viszont ez egy kicsit hosszadalmasabb lesz,rengeteg a pártlista,és az egyéni jelölt is. De biztosan lesznek ott olyanok,akik rutinosan levezénylik az egész számlálási procedurát.Nem egyszerű.
Mézike
csak annyi biztos hogy most azok az emberek zöme is megy szavazni akik eddig nem nagyon voltak. Ez jelent valamit nem?
kereső
@Mézike: azok mennek,akik 2010-ben,és 2014-ben is otthon maradtak./szerintem!/
Mézike
@kereső: Igen legalábbis remélhetjük. Csakhogy annyi kis inci finci párt indul, és most jelentgetik sorba a visszalépéseke. De ezt sokan nem tudják követni. Így megint nagyon sok elveszett szavazat lesz...Hááát nem tom' majd meglátjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.