Néhány egyéni körzetben a becslések szerint 5 százalék fölötti eredményt is elérhetnek a párt jelöltjei. Kovács Gergely azonban nem tervez visszaléptetést.

Ezért nem lépteti vissza jelöltjeit a Kétfarkú Kutya Párt
Fotó: Hír TV/Egyenesen

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt 39 egyéni jelöltet és országos listát is indít az április 8-ai választáson. 29 jelöltjük ráadásul olyan körzetekben indul, ahol akár az MKKP-re adott szavazatokon is múlhat, hogy az ellenzéki, vagy a kormánypárti jelölt nyer.

Kovács Gergely alapító elnök a 444-nek azt mondta, nem lépteti vissza egyéni jelöltjeit:

Nem azért csináltam pártot, hogy a Jobbik vagy Gyurcsány Ferenc javára visszalépjünk.

Kovács a Hír TV Egyenesen című műsorában döntését bővebben is kifejtette.

Elsősorban azzal érvelt, hogy akik rájuk szavaznának, azok nem voksolnának másik pártra, és így új szavazókat hoznak be.

Az állami támogatásról sem szeretnének lemondani, mert  – ahogy eddig is tették – értelmes célokra kívánják elkölteni. Hogy pontosan mire költöttek eddig, azt a Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénz Tékozló Alap oldalán lehet megtekinteni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Ez az érvelés nem megy úgy nektek mint a politikai fricska. A politikusok kifigurázása választások között megnyerő, tudjuk hogy a politikusok túlnyomó többsége kiérdemelte, visszacsatolásra is alkalmas -már annak aki képes venni a jeleket-, de a szavazatok céltalan levadászása számomra nem éppen szimpatikus dolog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ebben a "viccben" Gergely,most nem ismerünk "tréfát"-!
Yoda69
Ez mar nem vicc! Itt most arrol szol fama hogy marad-e ujabb 4 evre a fideSS es vegleg tonkreteszi-e az orszagot.
A kutyapart 2%-os tamogatottsaggal listan nem fog bejutni. Egyeniben melyik korzetben van a legmagasabb tamogatottsagu jeloltjuk? Szerintem sehol.
Ergo: minden rajuk adott szavazatt EL FOG VESZNI, igy a fideSS erdekeit szolgalja.
Kovacs Gergely nem akar visszaleptetni a regi rendszer, vagy a jobbik jeloltjei javara, akkor lepjen vissza az LMP javara. Veluk csak nincs gondja. Egy biztos ha nem teszi, akkor azzal akarva akaratlanul de fideSS szekeret fogja tolni, akik ellen harcol. (Vagy megse?)
Pálinkás Pál
Ezek a kutyák is csak hulladék fideszkreáció...Azért fényesen jelzi az ország szellemi állapotát hogy ezeknek is van mérhető támogatottságuk!!!
Nessy
Egy "két fordulós" választáson ez nem lenne probléma. De nem ok nélkül csinált egy fordulót a fidesz, és költ milliárdokat kis és kamupártokra! Divide et impera! Működik!
ittott
@Eriksson: így aztán marad a Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.