Pár nap van csak hátra a választásig, nagy a bruszt, hogy ki taud meghökkentőbbet mondani. A versenyt alighanem Dunai Mónika fideszes képviselő nyeri, aki képes lenne testével szembeszállni a brüsszeliek ellen. Brüsszelből még várják a bátor jelentkezőket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az ő (?) testén keresztül? Ezzel a testtel véd a migráncsoktól? Elnézve, komoly esélye lehet. Függetlenül attól, hogy a migráncsok ki lehetnek éhezve.
Ahogy a régi mondás tartja:: Nincs rossz nő, csak kevés konyak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Már mindent megkapott, már csak nigériai eredetű aids-e nincs, ezért ajánlotta fel a testével való védelmet. A dumáját tekintve a hölgy semmi más mint egy ostoba Orbán-bérenc, aki még életében nem látott migránst.
namihami
@justhpeter: Nem is kell látni, elég ha hall róla.
Az a sok falusi marinéni se látott, láthatott, de mégis fél tőle.
A faluban nincs iható víz, nincs csatorna, bolt, járható utak, de a migráncs, na az, aki miatt nincs mindez.
Nessy
Hát, egyik másik "fiatal" fidesz hívő kiállna "testével védeni a határt", inkább megkerülnék a Földet a migránsok, hogy bejussanak Európába!
Nessy
@namihami: Miután éjjel, nappal ezt hallja, olvassa a királyi médiában, fogalma nincs a valóságról! A nem látható veszedelemmel, félelemmel lehet legjobban bolondítani a embereket. A gyermek is a mumustól fél, akivel még sohasem találkozott, de mondják, hogy van. Na, ennyit az értelmi szinvonalról.
papa.49
Meg kell ,,dolgozni,, a parlamenti helyért ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.