Ugyanarra a listára került Orbán Viktor vejéhez és a miniszterelnök fogászához kapcz OLAF arra jutott, hogy a kizárólagos magyarországi forgalmazó a csoport egyik tagja, a Dentident Implant Clinic volt, a kedvezményezettek azonban nem tőle, hanem egymástól vásároltak. Pedig a csoport tagjainak ismerniük kellett a valódi piaci árakat, tudták, hogy jóval olcsóbban is megvehették volna a gépeket, ehelyett részt vettek a projektkiadások manipulálásában. Ezért feltételezi az OLAF a tudatos túlárazást, az uniós költségvetés szándékos megcsapolását.solható ügy is.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: magyarbakancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az lenne a fehér holló ügy, amelyikben nem derülne ki, hogy a vele kapcsolatban álló akárki nem sáros. Rövidebb lista lenne.
namihami
Az lenne a fehér holló ügy, amelyikben nem derülne ki, hogy a vele kapcsolatban álló akárki nem sáros. Rövidebb lista lenne.
papa.49
Ez a tetves bármit csinált az biztos hogy törvénytelen volt, vagy csalással szerzett előnyöket magának, és a sleppjének, becsületet még hírből se ismeri a koszos cigány !!!
RonaGyuri
miért pont ő nem? Orbán fertőző! =))
tudode
Nem történt egyéb, csak a ma már O1G Viktor tökélyre fejlesztette a SZÉKHÁZ ELADÁSI TRÜKKJÉT!!!
.
Ez, az a VILÁGHÁLÓ "nem" felejt:
.
----- Orbán fogorvosán át vezet az út az állami milliárdhoz
www.origo.hu/itthon/20121008-a-fogaszati-turizmus-tamogatasara-szant-egymilliard-forint-tortenete.html
.
Abban az időben ELTERELŐ HADJÁRAT folyhatott az ÖRÖMLÁNYOKKAL, ki tud visszaemlékezni, hogy kikkel KAPCSOLATBAN "is", hogy MI MENNYI, HÁNY MÉTER, miközben már akkor ... F O L Y D O G Á L T ... a közlóvé ide, oda, megfejelve valamilyen ... K Ö L T S É G G E L ..., amely arra illetéktelen ZSEBEKBEN LANDOLHATOTT twisztára mosva!
.
Vajon hány .. C S O D Á T .. tűr el az ország!
Clavigo
2010-ben befektettünk a fogturizmusba...közpénzből...Ez a görény volt az első,,akit kistaférungoztunk közpénzből...,,Miről beszélünk..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.