ŐSZINTE FELTÁRÓ VALLOMÁSNAK IS TEKINTHETJÜK: Orbán Viktor a Figyelőnek adott interjúban mondta ezt. Ezek szerint ez a sűrítménye, esszenciája a Fidesz szakmájának. Orbán Viktor a legutóbbi évértékelő beszédében azt mondta, hogy „ha kampány van, a valóság befogja a száját”. Bár a miniszterelnök gyakran nem mond igazat, ha eltekintünk attól, hogy ebben az esetben az ellenzékről beszélt, akár igazat is adhatunk neki: ennek a kampánynak már alig van köze a valósághoz, annál több a félelemhez.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
„Szeretem a kampányokat, ez mégiscsak a sűrítménye, esszenciája a mi szakmánknak”

Én is szeretem a választási kampányokat! Ilyenkor mindig tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
„Szeretem a kampányokat, ez mégiscsak a sűrítménye, esszenciája a mi szakmánknak”

Én is szeretem a választási kampányokat! Ilyenkor mindig tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
Peller Anikó
ha kampány van, a valóság befogja a száját, ha meg éppen nem kamupány van akkor meg hazudok, lopok lopok hazudok lopok lopok, hazudok lopok lopok , hazudok lopok lopok, hazudok.
csipetke
Főleg,ha a fidesz tákolta össze a választási törvényt,mert így nem kétséges,hogy ki fog nyerni.Ezek kihalással fognak eltakarodni a parlamentből.Nem véletlenül akar orbán 2032-ben olimpiát.
tudode
Na itt van a FELCSÚTI LÓ elásva, amikor egy KÖZJOGI MÉLTÓSÁG szakmának titulálja a NÉPNYÚZÓ, politikának még csak nem is csúfolható POLITIKAI MŰVÉSZETÉT, mindenféle vita nélkül VASKALAPOSKÉNT, mindenkinek ... k u s t i,... abban a helyzetben, amikor a közszolgák... E L H I V A T O T T S Á G Á N A K .. köszönhető őkegyelmetlensége kesze, kusza ÁLLAMÁNAK MŰKÖDŐKÉPESSÉGE!
.
Legalább a FELE ORSZÁG, az ő szavaival élve, ÚGY UTÁLJA ŐT, mint amikor AGYONVERTE az örege amiatt, mert ellopott egy szál tulipánt!!!
.
www.youtube.com/watch?v=2fXZhdnvYwE&t=8s
.
NEM ESIK MESSZE AZ ALMA A FÁJÁTÓL!
papa.49
@tudode: Kár, hogy csak félmunkát végzett az apja !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.