"Egy magánkézben lévő, volt hírszerzőkből álló izraeli biztonsági cég állt rá Magyarországon több olyan civil szervezetre is, amelyet az Orbán-kormány vett a célkeresztjébe a bevándorlás és Soros György elleni kampány során – derül ki az Index cikkéből. A portál cikke Siewert Andrásnak a a menekülteket segítő civil szervezet igazgatójának a közelmúltbeli bejelentésénél veszi fel fonalat. A Migration Aiddel 2017. december 19-én egy Grigori Alexandrov neven bemutatkozó férfi, azt állítva, hogy egy Smart InnoTech nevű, valójában nem létező brit cég vezérigazgatója, és segíteni akar. " "Az – írja az Index –, hogy ki adott megbízást a civil szervezetek kompromittálására és ki fizette az akció több millió forintos költségét, nem világos, de az nyilvánvaló, hogy az Orbán-kormány megpróbált élni a lehetőséggel. Ehhez elég felidézni, amit Kovács Zoltán kormányszóvivő mondott, vagyis hogy hangfelvételek igazolják, Magyarországot „nemzetközi hálózatba szerveződött erők” akarják...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A tetű Geci minden eszközt bevet, hogy a valódi civil figyelő szemeket elvakítsa, ellehetetlenítse!
quadrocopter
A tetű Geci minden eszközt bevet, hogy a valódi civil figyelő szemeket elvakítsa, ellehetetlenítse!
bencemacska
Lehet, hogy Netanjahu M.o-i látogatásakor tárgyalták meg???
tudode
Hadicselezésből briliáns, K O R M Á N Y Z Á S B Ó L .. akkora .. N U L L A . , mint a Hím-alája!
quadrocopter
@bencemacska: Netán - Juhosnak sem tetszik, higy az izraeli valódi civilek minden sunyi mozdulatát lesik és világgá kürtölik, ha sunyít!
Ez a közös pont a tetves Geci és a darabolt farkú között!
bencemacska
@quadrocopter: ma, 15:06
Szerintem ezzel akarják igazolni a STOP Soros törvény bevezetését és a 2000 civil büntetését,
vagy kitiltását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.