A Fidesz frakcióvezetője az Inforádiónak adott interjújában arról is beszélt, hogy az ellenzéki visszalépések szerinte nem befolyásolják jelentősen a választás eredményét.

Gulyás Gergely: Ha nem a Fidesz nyer, új választás lesz
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Gulyás Gergely az Infórádiónak adott interjújában leszögezte, nem lát semmilyen esélyt arra, hogy a kormánypárt bárkivel koalíciót tudna kötni, ha kisebbségbe kerül. Ha a Fidesz nem szerez abszolút többséget, Gulyás szerint új választást fognak kiírni. 

"Ha jól értem, akkor Szél Bernadett legfőbb ígérete a választásokra, hogy ha jól sikerül, akkor új választások lesznek. Én azt tudom mondani, hogy ha rosszul sikerül, akkor új választások lesznek"

- jelentette ki Gulyás Gergely, azt azonban nem tette hozzá, hogy a Szél Bernadett-féle forgatókönyvbe az is beletartozik, hogy az új választások előtt átalakítják a választási rendszert, hogy az eredmény hitelesebben tükrözze a pártok valós támogatottságát.

(HVG)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Gergő, mentek a pics*ba! Tokostól, vonóstól.
Eladott Ország
Gulyás Gergely ifjú és tehetséges állampárti frakcióvezető például – Szél Bernadett kijelentésére reagálva, mely szerint egy új, átalakított, igazságosabb rendszerben történő választás következik amennyiben a Fidesz kisebbségbe szorul – azt mondta, ők egyedül akarnak kormányozni, ezért ha valamilyen csoda folytán ez nem jön össze, akkor lesznek új választások. Ezt vajon úgy kell érteni, hogy addig kell újabb és újabb választásokat tartani, ameddig a Fidesznek összejön a kormányzáshoz szükséges többség? Ez elég súlyosan hangzik, bár a meglepetés erejével nem suhintana gyomorszájon.
magyarbakancs
Gergöke!
Már takarítják a cellákat ,és varrják a zsinóros rabruhát nektek.
Vazelint készítsétek, és vigyetek magatokkal.
lópicigáspár
@magyarbakancs: Nem kell takarítani, arra ott lesznek ők!
Peller Anikó
Addig választunk újra amíg nem nyerünk. Ha meg nyerünk akkor sosem választunk újra, igaz seggfej?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.