Orbán Viktor miniszterelnök csütörtöki, szavazásra buzdító üzenetében a vasárnapi országgyűlési választásról azt mondta: "a sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is!".

Ezt üzente ma a Facebookon Orbán – videó

Fotó: MTI

A Facebook-oldalára feltöltött videóban a kormányfő felidézte: az első szabad választásoknál, 1990-ben azt mondták, hogy "a kommunisták mind szavaznak, legyünk ott mi is".

Úgy folytatta: most az üzeni, hogy "a sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is!". "Adjuk mindkét szavazatunkat a Fideszre" – tette hozzá.

"Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!"

- zárta szavait Orbán Viktor.

A sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is // The Soros' people all vote. We should be there as well!

- írta videója mellé Orbán Viktor.

Forrás: MTI, Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
A haza az a hely ahol az igyekvő ember boldogulni tud és az állam minden erejét arra fordítja, hogy az ilyen embereket mindenben támogassa! Függetlenül attól, hová született vagy milyen a politikai meggyőződése.
Ez az ország 8. éve már nagyon sokaknak nem a hazája! Csak egy hely ahol élnek, sokan egyik napról a másikra. A hazájukat elvetették tőlük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Ha ők mind ott lesznek, akkor ellenzék nekünk is "mindnyájunknak el kell menni, éljen a magyar szabadság, éljen, a haza"!
Commenter
Az ember is, a videója is egy okádék.
kokopelli
@Commenter:A "Hajrá Magyarok" az ő szájából!? ;-)))))))))))Ö
Zeta
Igen el kell menni szavazni!
Akkor is , ha nem vagy"sorosista"!
Ahogy én sem, mklliók nem azok, ahogy kommunisták sem, de emberek!
És ez elég, hogy ne rá szavazzak!
quadrocopter
"A halál 50 órája" - már csak ennyi van hátra! Nekik!
Borsodi
Ne hozzánk beszéljen.Soros ösztöndíjon fel növő Putyin katona .Soros nem tesz Magyarország ellen.
Gyertek el Románok szavazni a fideszre,hogy megússzuk az el számoltatást,nagy a tét számunkra.
olkt.hu/valasztasi-csalas-gyanu-a-romaniai-rmdsz-aktivistai-toltik-ki-a-hataron-tuli-magyar-idoseknek-a-szavazati-iveket/
nemfideszes
1990 a volt KISZ titkár "komcsizik"...
2018 a volt Soros ösztöndíjas "sorosozik"...
Ennél a sz@rkupacnál nagyobbat még nem hordott a hátán a magyar föld.
Perwool
A haza az a hely ahol az igyekvő ember boldogulni tud és az állam minden erejét arra fordítja, hogy az ilyen embereket mindenben támogassa! Függetlenül attól, hová született vagy milyen a politikai meggyőződése.
Ez az ország 8. éve már nagyon sokaknak nem a hazája! Csak egy hely ahol élnek, sokan egyik napról a másikra. A hazájukat elvetették tőlük.
nemfideszes
„Megdöbbenéssel figyeljük a Soros Alapítványt és Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.” Fidesz 1992... ezt vajon mért nem idézte fel?!
desiro
Adolf Szocs: Kis hitler TE EGY BAROM VAGY, MENJ VISSZA ANYÁDBA ÉS ONNAN KIABÁLJ!!!
egyvandor
Ekkora pofátlan aljas maffiatevékenység után már remélem ti vagytok a kormányzásban soros.
egyvandor
A képhez.
Vajon miért maradt le a PÉNZE, LEIGÁZÁSA. LENYÚLÁSA, KISAJÁTÍTÁSA (szabad a választás) szó?
egyvandor
A videót csak akkor nézem meg, ha valaki megígéri, van a képe felé lendülő nagy méretű szenes lapát.
cs.n.
Mindenki "sorosista", aki nem rájuk szavaz. Mekkora egy gyökér már ez. Soros picsájából bújt ki, és még ő sorosistáz le több millió magyart, akiknek a büdös életben sem volt közük Soroshoz.
Clavigo
Idióta buckalakó sutykó vagy Orbán.
Yoda69
orban te geci!
Ha mi sorosistak vagyunk akkor ti putyin csatlosok. Nos melyik a jobb?
RonaGyuri
Én egy másik logikát vélek felfedezni

Sokkal inkább annak beismerése – túl az egyértelmű tudathasadáson -, hogy össze-vissza beszél

A derék hvg.hu „Orbán: A sorosisták = kommunisták” címmel adja közre Őfenesége újabb retardált böffentését. Ezt abból vélik levezetni, hogy a jóllakott napközis azt találta mondani, hogy „az első szabad választások során azt mondtuk, a kommunisták mind szavaznak, legyünk ott mi is. Most pedig a sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is”!
Nos nem vagyok karmelitánius, azaz nem vagyok szakértő abban, hogy ennek a bomlott-agyú dagadt törpének mi jár a fejében, de nem feltétlen ezt kell hogy jelentse.
Sziszifusz
" a sorosiszták mind szavaznak, legyünk ott mi is"
Igen, legyetek ott, mert valójában a ti mentorotok volt Soros György, így az igazi sorosiszták ti vagytok.
Grafix69
Sorosista a cigány anyád az , és igen mondhatok ilyet , azért mert te nemzeti melléktermék meg le sorosoztál , hogy rohadnál meg .
Pálinkás Pál
Lehet érik a sitt csúti cigány...összepakoltál már??? vagy megpucolsz és hátralévő életedet valamelyik baráti isztánban töltöd el,mert a világ civilizált részén letartóztatnak !!!
Peller Anikó
Ez már lassan olyan hülye mint a bélla, csak az nem sorosozik hanem dekázik. Gyorsan.
nezelodo
Azt gondolná a normális ember, hogy ez az uszítás súlyos jellembeli hiba, de majd abbahagyja... Ne ábrándozzunk, nyolc éve ez megy, és nem fogja abbahagyni, a vérében van. Meghonosította az egész országban. Gyűlöljön mindenki mindenkit, miközben az összefogásról prédikál. Igen van összefogás, a tettestársak között. A többiek meg acsarkodjanak, vitatkozzanak egymással, hogy ki mennyit lopott, és a hívei szerint ezért jogos a maffia lenyúlás, immár törvényesen. Nem hiszem, hogy a fidesz (Orbán) erkölcsénél mélyebbre süllyedhet az ország, ha igen az tényleg a vég, és a lábbal szavazók száma majd jelzi, hogy így van-e? Aztán jöhet az újabb alkotmány megalkotása, amelyben hivatalosan is Familia KFT lesz az államforma.
szép új világ
Orbán szerint mindenki sorosista és migráncs betelepítő, aki nem ért egyet a kormánya tolvajpolitikájával. Ez az ember tényleg megőrült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.