A külföldön élők nem kapták meg időben a szavazólapjaikat tartalmazó levélcsomagot, így nagy valószínűséggel nem tudnak időben szavazni. Az Egyesült Államokban, Norvégiában, Ausztráliában, Kanadában többekkel ez a helyzet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tegye fel a kezét, aki elhiszi ez véletlen! =))
kissé felnőttem
ez nem volt véletlen , ez csak aztán magyarázható.simlis volt az intézés is bezzeg itt meg 77 kishatárt nyitva mutogatnak hogy lám lám pedig csakis alávágás az ellenzéknek. Igy becsüli a népet... nyomda se szedné ki mert ...
RonaGyuri
Egy talán véletlen hordaléka

A derék index.hu számol be róla, hogy a derék kedvezményesék egy részének gondjai vannak a szavazással

Valamiért az történt, hogy „a választási iroda megkésve, március 21-én postázta ki az utolsó levélcsomagokat. ”. Trehányság, dilettantizmus, vagy elsőbb a biztos felügyelt szomszédba kellett szállítatni, nem tudni tény: nem biztosított, hogy időben megérkeznek a szavazatok.
Nos ennek kapcsán igencsak tanulságos megállapítások születtek:
„a sydney-i magyar konzul azt javasolta, hogy ha mégsem tud szavazni, akkor majd utólag próbáljon meg jogorvoslatot kérni. ” ??? Ennyit a Szájjártató pribékjei szakértelméről.
Igencsak érdekes Ilon-cica odanyilatkozása, hogy semmi gond vigyék el a legközelebbi külképviseletre. Tudom kukackodás, de csak oda érdemes, ahol szavazni is lehet.
De a legérdekesebb az a derék kedvezményes állampolgárok felháborodása: „A szavazóurnáig 1380 Km-t kell megtennünk. (...Annyira kíváncsi vagyok, hogy mennyien vállalnak be hasonlót...) A mi időnk szerint szombaton adjuk le szavazatainkat, és nagyon remélem, hogy sikeresen. Élek a gyanúperrel, hogy nem fog összejönni.” – háborog az egyikük. Meg kell nyugtassam, hogy a valódi állampolgárok százezrei vannak még így, akiket velük szemben ártunk és qurmányunk nem tat megbízhatónak a levélben-szavazás lehetőségére! =))
nemkati
És majd azt mondják: sajnáljuk. Mint a "rendkívüli hideg tél" miatti, a hatalmas gázszámlákból lenyúlt pénzekből valamennyi visszatérítésre: mégse tudjuk az áprilisi számlából jóváírni, majd a májusiból. Sajnáljuk, kicsit későn intézkedtünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.