A vasárnapi országgyűlési választáson eldől, hogy Magyarország végképp kisodródik-e Európából, vagy "az elmúlt nyolc év összes bűnét és kárát valahogy orvosolva" újra elkezdik közös hazaként felépíteni azt – jelentette ki az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje egy csütörtöki budapesti fórumon.

Karácsony szerint vasárnap az dől el, hogy "Magyarország végképp kisodródik-e Európából"

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Karácsony Gergely azt mondta, ők ma ugyanolyan lelkesedéssel küzdenek, mint amikor elkezdtek politizálni.

Az elkötelezettségünk, hogy Magyarországon ne legyenek első- és másodrangú állampolgárok, erősebb, mint valaha

- tette hozzá.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselőjelöltje kiemelte: olyan államban szeretnének élni, ahol béke, szociális demokrácia van, és ahol nem kell szorongani.

Kiss László MSZP-s politikus, Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselője úgy vélekedett, hogy lehetne másra, például kórházakra is költeni stadionok helyett.

Ha a III. kerületiek azt szeretnék, hogy legyen jövőjük, akkor szavazzanak Szabó Tímeára

- fogalmazott.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Pálinkás Pál: 12.55
Nagy megkönnyebbülés lenne az országnak, ha a magas részvétel miatt kiesne a DK és/vagy az MSZP, ugyanakkor meg le tudnánk váltani a Fideszt is!
28 év lecsúszás után végre elindulhatna az ország felfelé!
Sziszifusz
@Béla333: 12:38
Kedves Béla sajnálatosnak tartom, hogy az időnkénti szimpatikus megszólalásaid által keltett szimpátiát, a beteges Gyurcsány fóbiád, lerombolja.
Miért nem tudsz túllépni ezen ?
Egyébként vannak ám elfogadható politikai irányzatok az LMP cikk-cakkos irányvonalán kívül is.
Béla333
@Aki Én: 12.56
Őszintén szólva nem érdekel már a véleményed. (mondjam durvábban is?)
Amíg lett volna lehetőség a párbeszédre, azt csak a mocskolódással, az aljas szemét támadásokkal töltötték el az MSZP és a DK a híveikkel együtt! Büdös kurvázták, genetikai hulladéknak, hazaárulónak nevezték Szél Bernadettet. Ilyen alattomos, szemét támadás még a Fidesz részéről sem érkezett, mint amit a DK-tól és az MSZP-től kapott az LMP/Szél!
Remélem lesz esze az LMP-s szavazóknak és a körzetükben akkor sem szavaznak az MSZP és a DK-s jelöltekre, ha a körzetükben nincs LMP-s!
Akkor már inkább a Jobbik egyéni képviselőjére szavazzanak!
Béla333
@Sziszifusz: 13.00
Nem kívánom neked, hogy valaha is úgy kelljen, annyi mocsok ellen kelljen megvédened az igazad, amennyi itt a Propin az LMP-t és engem is ér!
Olyan ez, mint egy háborúban: ott sincs lehetőség minden rád támadót először megkérni, hogy ne tegye, aztán meg, hogy tegye le a fegyvert, stb, stb.
Ez már így alakult!
Ja és Gyurcsány fóbiám azzal együtt sincs, hogy ezt próbálják belém sulykolni.
Ha pl. kiállna, bocsánatot kérne az elmúlt évtizedekben elkövetett bűnökért, miután azokat bizonyítékokkal együtt elénk tárná, tőlem mehetne Isten hírével!
De amíg ezt nem teszi, ellenben még ő akar észt és erkölcsöt osztogatni, kioktatni másokat, hazaárulónak mer nevezni más pártok politikusait, csak azért, mert nem azt csinálja, amit ő elvárna, addig ekkora pofátlanságra csak mondani kell valamit!
Aki Én
@Béla333: Miért mondanád durvábban? Attól hitelesebb lennél??? Azt kellene látnod lassan, hogy a nagy elveinkbe beledöglünk. Attól lesz kormányváltás, ha az 5 %os LMP-ből csináltok 8% -ost???
Ne butáskodj.
Béla333
@Aki Én: 15.02
B+ Nem ezt mondtam már évek óta? Párbeszéd helyett csak a mocsok folyt.
Most már nincs párbeszéd, már késő! Majd úgy évek múlva, meg lehet beszélni ha esetleg el tudja mindenki felejteni a másikon ejtett sebeket! Bár itt nap mint nap megy az LMP/Szél Bernadett mocskolása, amire a DK-sok lelkesen nyomják a like-ot!
Lelkük rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.