A Fidesz hibáival együtt is alkalmasabb az ország vezetésére, mint azok, akik a másik oldalon állnak – jelentette ki csütörtökön a Miniszterelnökséget vezető miniszter Algyőn.

"Emberek tízmilliói készülnek arra, hogy elindulnak Európa felé" – Lázár szerint a Fidesz a legalkalmasabb az ország vezetésére

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Lázár János a Csongrád megyei községben tartott utcafórumon úgy fogalmazott, hogy az ellenzék megbízhatatlan, káoszba viszi az országot. Még abban sem tudnak megegyezni, kik legyenek a jelöltjeik, akkor hogyan tudnának megegyezni, miként vigyék előre az országot

- mondta.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus mintegy száz ember előtt arra biztatta hallgatóságát, hogy menjenek el szavazni, hangsúlyozva, minden voks számít. Emlékeztetett rá, 2002-ben néhány ezer szavazaton múlott, hogy nem Orbán Viktor lett a miniszterelnök.

Az új kormány pedig megszüntette a gyerekek után járó adókedvezményt, leállította a 47-es út négysávúsítását, dobra verte az állami vagyon egy részét, megemelte az adófizetési kötelezettségeket, majd 2008-ra beállt a csőd az országban – közölte.

A miniszter leszögezte: ne várják tőle, hogy "nyakló nélküli szociális segélyezést fog ígérni, mindenkinek csak munkát tud ajánlani". Azt javasolta azonban, a választás előtt ki-ki a saját érdekeit vegye figyelembe: nem mindegy, hogy a jövedelem után 38 vagy 15 százalék adót kell fizetni, a gyereke után jár-e adókedvezmény, a fiataloknak az otthonteremtéshez támogatás.

Lázár János hangsúlyozta, a következő tíz év legfontosabb, megkerülhetetlen kérdése a bevándorlás lesz. Bárki nyeri meg a választást április 8-án, ezzel foglalkoznia kell

- mondta.

Kifejtette:

emberek tízmilliói készülnek arra, hogy elindulnak Európa felé.

Aki hezitál, melyik politikai pártra adja a szavazatát, mérlegelnie kell, ki tudja megvédeni az országot, ki az a vezető, akinek van bátorsága, ereje hozzá – jelentette ki.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lézerpiszkosszajankó megint kitettél magadért de remélem még arra is lesz eszük az embereknek, és NEM RÁTOK PISZKOS TOLVAJOKRA SZAVAZNAK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 21:57
Mi van sapkabélés.Elfogyott a gyógyszered?Kapjál be egy nyeles kalmopyrint.
Edmond Dantes
A kerítés semmit sem ér,mert én meg úgy tudom,hogy ezek a tízmilliók úszva fognak feljönni a Dunán.Ugyanonnan származik ez a hír,ahonnan Lázár kapta.
solidedge
Ebből annyi igaz, hogy néhány százezer magyar indult el Nyugat-Európa felé.
SystemError
@durbincs: Lehet a Fidesz nyer, de az is látszik már, hogy közel sem fog annyival, ha nyer. Neked mit mondtad, mikor szűnne meg a munkakőröd. Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy a fidesznek jóval kevesebb forrása lesz fidezetni a ki agyatlan trolljait. Azért fosol egy kicsit nem ?:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.