Teljesen egyértelmű, hogy a Fidesz és a Jobbik között fog eldőlni, hogy ki alakíthat majd kormányt a 2018-as országgyűlési választás másnapján – jelentette ki Toroczkai László, az ellenzéki párt alelnöke sajtótájékoztatón csütörtökön Nyíregyházán.

Elmondta, tapasztalatai szerint e két párton kívül mintha "a többi párt nem is létezne", az utcákon szinte csak e két jelölőszervezet képviselőjelöltjeinek plakátjait lehet látni.

Letisztult verseny alakult egy "nagyon csúnya, aljas és mocskos" kampány után, amelynek végén a legerősebb ellenzéki párt kétségtelenül a Jobbik lett, és a legerősebb egyéni jelöltek is – egy-két kivétellel – jobbikosok – mondta Toroczkai László.

Meglátása szerint a balliberális pártokkal szimpatizáló, de a Fidesz-kormány leváltását akaró választók egy része hajlandó lesz átszavazni a Jobbikra.

Az Ásotthalom polgármesteri tisztségét is betöltő ellenzéki politikus Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivőnek a párt múltját megtagadó nyilatkozatával kapcsolatban feltett kérdésre azt mondta, eddig nem hallott erről a kijelentésről, Mirkóczki Ádám pedig nem az ő nevében nyilatkozta ezt a két mondatot.

"Ez egy elég hosszú interjúból kiragadott két mondata volt, ettől függetlenül nem értek egyet ezzel a két mondattal, ezt én elmondtam" – tette hozzá.

Toroczkai Lászlót reagáltatták Gyöngyösi Mártonnak, a párt külpolitikai vezetőjének a European Security Journalnak tett nyilatkozatára, amelyben menedékjogot helyezett kilátásba a Szíriából érkezőknek.

Ezzel kapcsolatban a Jobbik alelnöke azt mondta, menekült kizárólag háborús konfliktus elől menekülő személy lehet, ilyen menekült pedig csak szomszédos országból érkezhet.

Ha ez nem így történik, akkor a menekült már áthaladt más biztonságos országon – mondta Toroczkai László, megjegyezve, ezen elv alapján csak Ukrajnából fogadhatna valódi menekülteket Magyarország.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Akkor ami .. T U T I.., az unoka eltemetheti a nagymamát, az anyuka a gyermekét, stb. stb. mivel
a SZOCIÁLIS TEMETÉS előtt, után ÁLL A ZÁSZLÓ!
.
----- Ingyenes szociális temetés – 2018 – Kinek jár és kinek nem jár a szociális temetés ? Ezeket a támogatásokat vehetjük igénybe ha nagy a baj!
tamogatas.net/2018/03/03/temetesi-segely-2018/
.
Ezen kívül MINDENKI KAP A POFÁJÁRA kis, v nagy túlzással, ha nem EZEKRE szavazott!
quadrocopter
Toroczkai...akinek nem tetszett az anyakönyvezett Tóth vezetéknév! Ugyan már, himbilimbi...
Nessy
Ukrajnából szavazókat vásárolunk!
karma1
Hat kar volt neki megjegyeznie , - HANGSULYOZNIA -, hogy csak fidesz es jobbik plakatokat lehet latni az utcan, mert ez azt jelenti, hogy a fidesz TAMOGATJA oket, mivel a tobbi ellenzeki partnak alig, vagy egyaltalan nincs hirdetesi felulete.
Vagyis ez azt jelenti, hogy orban TAMOGATJA a jobbikot, es vona meg a jobbik szamithat egy koalicio megalakitasara, ha orban gyenge lenne egyedul a kormanyalapitashoz.
Szep uj vilag...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.