Késsel fenyegetve rabolt ki egy idős nőt egy fiatalkorú lány Jászladányban, a rendőrök két óra múlva egy gépkocsi alól szedték ki és fogták el.

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy fiatalkorú jászladányi lakos ellen – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Két órán belül elkapták az idős nőt késsel kirabló tinit

Fotó: police.hu

A fiatal lány április 5-én 20 óra körül bement egy idős asszony házába Jászladányon, és késsel a kezében megfenyegette, majd az értékei átadására szólította fel. A támadó a szobában fejbe vágta a sértettet, aki az ütéstől a földre esett, majd az asztalon lévő pénztárcából magához vette a készpénzt és elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, és két órán belül egy gépkocsi alatt elbújva megtalálták és elfogták a fiatal lányt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Látszik a ,,KÉT DOLGOS KEZÉN,, a hovatartozása !!!
parasutyo
ne má, gépkocsi, mi? esetleg egy TGK ill. traktor vagy emelt alvázú terepjáró ami alá befért ez a nőstény mangalica... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.