A miniszterelnök szerint ahogy eddig, úgy a jövőben is mindig számíthat Lengyelország Magyarországra.

Orbán Viktor pénteken Budafokon a szmolenszki tragédia áldozatainak emlékműve előtt elmondott beszédében hangsúlyozta: Lengyelország Közép-Európa vezető országa. Ez a Közép-Európa a magyarok jövője is, ezért amikor Lengyelországot támadják, Közép-Európát támadják és bennünket is támadnak – magyarázta. Hozzátette: amikor kiállunk Lengyelország mellett, tesszük ezt a magyar-lengyel barátságért és mert kiállunk magunkért is.

Orbán Viktor: "mi vagyunk Európa jövője"

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a szmolenszki légikatasztrófa áldozatainak emlékére állított, Mementó Szmolenszkért elnevezésű emlékmű felavatásán Budafokon 2018. április 6-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A kormányfő azt mondta: 27 éve ő is azt gondolta, hogy Európa a jövőnk, de ma azt látni, hogy "mi vagyunk Európa jövője".

(MTI)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Annyira mi vagyunk a jövő, hogy mindenben el vagyunk maradva...más országok ennyi idepumpált EUs támogatással 4-5x ekkora növekedést értek el mint a fitymasz 8 év alatt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@verőce21: tegnap 13:30 Joggal gondolom, hogy te írod az orbán-beszédeit? Ha mégis tévednék, akkor az a helyzet, hogy saját kútfőből nem tudod leírni a gondolataidat, hanem szószerint idézed vezéred szavait. Ha csak egy picit ki tudnátok kapcsolni a sorosozást, talán eljutna az agyatokig az a tény, hogy senki nem akar kerítést bontani és migránsokat rászabadítani az országra. Innentől kezdve az sem igaz, amit a szavazásról, meg az ikszelésről írsz, ez is csak orbán dumájának ismétlése.
csipetke
@colibri: 12:04 Még a legkisebb kamupártnak is van valami összedobott programja,egyedül a fidesznek nincs.Nekik van a Sorosozás,a migráncsozás,az emberek hülyítése,uszítása.A fidesz programja az,hogy bármilyen aljassággal/hazugsággal talpon bírjanak maradni,mert ha nem,az egész rablóbanda a sitten köt ki.Úgy tűnik,be vannak sz@rva rendesen,mert Hódmezővásárhelyen sem erre számítottak,ami történt,nagyon remélem,hogy ez holnap is megismétlődik.
lampa laz
@durbincs: pedofil ám az apádfaxa, te idióta
libellle
@durbincs: "tudnivaló maga-itt nemzetközi hírű közgazdász prof P.h. D ?" nem ?fejetlen halfarok annak is csupán egy lerágott darabja majdnem eltaláltad. igaz nem ilyen mértékben ellenben egy diplomával azt pedig mint közgazdasz. és te maradsz abban a sorban amiket itt leirsz a többi véleménnyilvánitóval szemben BOLOND és PATKANY!!!
evacica
Szegény Európa, ha az Orbáni politika a jövője! Szerencse, hogy ott még normális emberek alkotják a többséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.