A kormány kiemelt figyelmet fordít az idősek életminőségének javítására – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Vácon, ahol a házi segítségnyújtást segítő jelzőrendszeres karpereceket adott át a helyi idősotthon néhány gondozottjának. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Életminőség... aztán ha kórházba kerül az idős és sürgősen operálni kellene, akkor nincs orvos... és meghal az az anya, akit a legjobban szerettünk...
Szégyelljétek magatokat !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
Te meg az életminőség,. majd ha a nyugdijas is parlamenter járandóságot kap akkor tutulj meg leginkább Anyádat hitegesd ő tán még imátkozik és hisz is neked de ez is kétséges
CsipkeRózsa
Nyolc éve nem emelték a minimál nyugdíjat, ez is javítja az idősek életminőségét.
Nessy
@CsipkeRózsa: A kormányzati infláció számítás alapján kapott nyugdíjemelés már egyenesen csodálatos életminőséget garantál! Igaz, hogy olcsóbb lett a toronydaru, meg a LED tv, ergo kisebb az infláció. Viszont ezzel szemben az élelmiszerek, a szolgáltatások, nem ritkán két számjegyű inflációt produkáltak. Ja, ezt máshol, és másképp számolják!
Pár embernek ad karperecet, de nem biztos, hogy lesz aki működteti a rendszert! Sőt, elsősorban az egyedűl álló, sok esetben távolabbi kis falvakban élőknek kellene elsősorban. Ők veszélyeztetettebbek, mint egy idős otthoni gondozott.
Persze, így választás előtt két nappal jó reklám!
tudode
Mi az, hogy KIEMELT FIGYELEM?
.
Itt van a .. B I B I... egyik néprétegre "sem" kiemelt figyelmet kellene fordítani, ha EGYÁLTALÁN LENNE KONCEPCIÓJUK, és ne úgy OSZTOGATNÁK a KÖZ PÉNZÉT a GDP arányában, mintha a .. S A J Á T J U K .. lenne, hiszen arra KAPTÁK a választók bizalmát, hogy az ország LEGKISEBB/SZEGÉNYEBB zugához "is" eljutna az ami a NÉPFELSÉGET MEGILLETI, és ne csak azok a térségek gazdagodjanak, AKIK BEÜLTETTÉK ŐKET az Ország Házába!
.
Miről beszél ez a "C I N K O S T Á R S"!!!
A nyugdíjasok "csak" akkor kapnak az ő FIGYELMÜKBŐL, ha számítanak a VOKSAIKRA, azoknak a voksára már NEM, AKIK KIHŰLTEK A SAJÁT OTTHONUKBAN, és a sz@r életminőségük következtében kotorásznak a KUKÁKBAN, stb., stb.!
volvós
Bence cica !!...például Anyádéra !!!
emerencia
@Nessy: tegnap 14:20 Sokan nem gondolnak a városi társasházakban élő egyedülálló idősekre sem. Ott aztán végképp nem gondol arra senki, hogy a család nélkül maradt idős ember miért nem mutatkozik már napok óta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.