Totálisan kiiratkozunk a civilizált világból, ha a tolvaj, maffia Fidesz maradnak hatalmon. Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága arra szólította fel Magyarországot, hogy lépjen fel a politikusi gyűlöletbeszéd ellen, ami főleg a kisebbségek, elsősorban romák és muszlimok ellen irányul – adta hírül az MTI. A bizottság – nem meglepő módon – aggodalmát fejezte ki, hogy a gyűlöletbeszéd átjárja …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Hát nem mai, de méltó a potrohos fullos bóvli színvonalához. Megtaláltam később a román szövegemet, még a google fordítóba se tette, aztán vki itt alaposan leoltotta egy kussal silber13 volt az, konkrétan...
karma1
@Commenter: 19.17-re: Gyakorol a mazochistaja az esetleges majuss 8.-i fordulatra...:o))) Akkor o lesz a menekult a 49 % -aval...:o)))
csipetke
@durbincs: Te nyomorult autista elmeroggyant.Látom,hallgatsz az idők szavára,és már nem a minivirsliddel vagy elfoglalva,hanem a pici dákóddal.Megmutattam az elmebeteg irományodat a pszichológus barárnőmnek,aki azt mondta,hogy valószínűleg az aprócska szerszámod miatt vagy ilyen frusztrált,emiatt van kisebbségi érzésed,és ezt próbálod másra is kivetíteni.Sz@r lehet neked,pláne ha az ápolók ritkán engednek a géphez.
Yoda69
szargyarto te egy akkora seggfej vagy hogy a parodat ritkitod!
csipetke
@durbincs: 15:03-ra véletlen a lájk.
Te érted is,ami zagyvaságot itt összehordasz?Vagy csak pakolod egymás mellé a betűket,ahogy jönnek,mert értelmet nem lehet felfedezni benne. Ne strapáld magad,ne válaszolj,mert sajnos senki nem érti,mi a nyavalyát akarsz.Ott Romániában nem indítanak magyar-nyelv tanfolyamot?Hasznodra válna.Egyszer talán még érthető dolgokat is fogsz írni.
Commenter
@csipetke: inkább diszgráfiás és diszlexiás mint autista. Utóbbiakat hagyjuk, gondolom láttad te is az Esőember című filmet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.