Az Országgyűlés elnöke szerint ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik "a globalista szennyáradatban".

Magyarország feloldódik "a globalista szennyáradatban" – Kövér László szerint ez lesz a "rossz döntés" következménye
Fotó: Soós Lajos/MTI

Kövér László a pestisracok.hu portálon pénteken megjelent interjújában azt mondta:

"egy világhatalmi játszma háborús terepe vagyunk, aminek a lényege, hogy a gigantikusra nőtt tőkekoncentrációk útjából el kell takarítani a nemzetállamokat. Ebben a háborúban az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a saját népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják."

A házelnök közölte: az ellenzéket ismerve teljességgel elképzelhetőnek tartja, hogy csalással próbálkoznak majd a választáson, de szerinte 2002 óta a fideszesek is láttak már egyet-mást és résen lesznek országszerte.

A fideszes politikus szerint "a kampány attól is olyan mérhetetlenül színvonaltalan, hogy nincs benne egyetlen releváns állítás, amivel vitatkozhatnánk". A Fidesz-KDNP-nek ott a programja, amelyet 1998-ban kezdett megvalósítani, s amit 2010 után folytatott, ott van két kormányzati ciklus teljesítménye, páratlan eredménylistája – mondta.

De mit tud felmutatni az ellenzék? – tette fel a kérdést Kövér László.

"Hogy ingyen lesz a gáz, víz, villany, ahogy Gyurcsány mondja, vagy harmadával csökkentik a rezsit, mint a szocik hirdetik? Na, ne hülyéskedjünk! Hányszor tetszettek gáz- és villamosenergia-árat emelni, duplájára, triplájára a 2002-t követő nyolc év alatt, miközben nem volt +gáz-ár-e-me-lés+? Van értelme ilyen emberekkel, ilyen állításokkal vitatkozni?"

- mondta.

Véleménye szerint akik elhiszik, hogy "a miénk minden idők legkorruptabb kormánya", azoknak üzeni: "szavazzanak bátran ránk, hiszen a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb nyolc éve áll mögöttünk, csupa-csupa olyan eredménnyel, amelyekből – valószínűleg – még ők és családjuk is hasznot húzott.

Kövér László úgy fogalmazott: "Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen +korrupt+ kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben +mindent ellop+, az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában."

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennél nagyobb mocsokba és szennybe már nem lehet az ország, ahová ti taszítottátok. Európa pöcegödre lett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cs.n.
Olvasgasson, házmester úr:

transparency.hu/wp-content/uploads/2018/03/Fekete-k%C3%B6nyv.pdf

Ja, hogy ezek csak tények, és különben is a sorosisták adták ki? És milyen szuperül megy mindenkinek ennek ellenére is, háttélleg. Miért van veletek mégis teli a hogyhívjákja a magyarok többségének? És miből gondolja a házmester úr, hogy csak a pénz miatt? A pökhendi stílusuk, az állandó háborúskodásuk, stb. miatt nem lehet? Média bekebelezése, jogállamiság leszarása, folytonos uszító hazudozás miatt nem lehet?
RonaGyuri
Köteles elvtárs te tudhatnád, hogy egy hozzád mérhető mocsok retardált barom nem vizslatja mások vélt szennyesét! =))
RonaGyuri
ez bunkó haknizott:

Köteles Laca nagyon belehúzott

Már-már Zsótival is vetekszik

A derék Magyar Hírlap számol be róla, hogy „Kövér László házelnök, a Fidesz választmányi elnöke interjút adott” a portálnak. Ahol igazán elemében volt, s sok más elképesztő baromság mellet azt is ki tudta jelenteni, hogy: „Ezek a mai ficsúrok és üres fejű libák vagy éppen nemzetközi kiképzést kapott ügynökök, akik fillérekért adják el a lelki üdvüket,”.
És a 2millió birka lelkesen tapsikol!. Persze nem függetlenül attól, hogy igencsak egyértelmű utalással teszi a megszokott ocsmány pamfletek zsidó-világösszeesküvés elméleteihez! =))
Béla333
Szeretnének még lopni úgy, hogy ne kelljen ezért börtönbe menni!
Ezt csak az ország értelmesebb fele nem szeretné!
Ez a két nézet csap össze holnap.
Remélem Laci belesápad holnap este az eredménybe.
simmering73
Ennél nagyobb mocsokba és szennybe már nem lehet az ország, ahová ti taszítottátok. Európa pöcegödre lett.
kereső
Jól mondta annak idején szegény Hofi:”Esküszöm hogy a Tiszába a cián a Kövér szájából folyt bele,ha ez megszólal akkor csak úgy folyik a szar a szájából!"
vladimir putin
Nahhh... végre megszólalt a bajuszfarmon tenyésztett félázsiai gyökér is...
cikicakk55
Kussoljál már bajuszos mocsok féreg. Hónapok óta nyomatjátok a Migráns, Soros, Brüsszel és a mi nem leszünk bevándorló ország. 2016 végéig még megette a nép,mert ügyesen feltorlaszoltátok a Keletibe a beszorult migránsokat,ahol aztán napokig aszaltátok őket. Aztán jól átvágtok az Osztrákokat és a Németeket azzal,hogy csak pár ezer emberről van szó és rájuk eresztettétek az addigra álattá vált egész hordát,ami persze jóval több volt mint ígértétek. Nem védem Merkelt,mert tényleg Ő hívta ide őket,de ha hagytátok volna,hogy a civil szervezetek a saját tempójukba vigyék őket,akkor a népet nem tudtátok volna rettegésben tartani,mert most nem lenne semmi kampány mantrátok,csak a 2014- es " folytatjuk" Az ide már vörös posztó lenne a nép szemébe,mert nem akarjuk,hogy folytassátok. 2017- re egyre immunisabbak lettünk a migráns-Soros ijesztgetésetekre,mert addigra rájöttünk hogy pont ti hozzátok be őket. Nem az ellenzék akarja a migránsokat,hanem ti. A kerítés is a Jobbik ötlete volt. Arról nem is beszélve,hogy a migránsoknak eszük ágában sincs Magyarországon élni közmunkából. Sajna csak rajtunk keresztül tudnak eljutni az áhított jobb életre,mint ahogy a Magyar szakemberekből is már 1 millió a vad migránsok közt él és dolgozik, 5 x annyiért mint itthon kapnának,és ott nem rettegnek,mert nem nyomatja a média a rettegést. Takarodj te is a sittre a kollégiumi haverjaiddal együtt. Ti vagytok a Soros Csicskák!
Nessy
Látott már valaki fidesz programot? A Soros, migráns, Brüsszel az nem program, az paranoia, amivel már a fél országot megfertőzték!
A "folytatjuk" program eredményét már ismerjük.
kereső
@Nessy: A programjuk teljesitését már meg is kezdték.A 2020-ig az EU által adott támogatások 92,8%-a már el van osztva.Nem elég ez programnak?
advocat
Örömmel értesítek mindenkit, hogy szeretett pártunk és kormányunknak sikerült elérni, hogy az addig 525.- forintos kenyeret (nemrég még 495.- volt) sikerült 560.-ra emelni. Éljen a rezsicsökkentés. Is. Vagy ez nem az? (A cég neve:"L...i.)
justhpeter
Igazad van Kövér:
A globalista szennyáradat ne szóljon bele a magyar választásokba, globalista szennyáradat ne foglalja el Mária országát.
Amiért egy gazember vagy Kövér:
Amilyen pénzekből most rendszeresen loptatok, azokat nem a globalista szennyáradat fizette ? A milliárdokat a magatok pénzéből loptátok ? Attól tartok, hogy ha nem jönne a globalista szennyáradattól az ellopnivalo, te vernéd a nyáladat a legjobban, hogy az nektek jár.
kulabombaafityiszre
A globalizmus már itt van a multik képében.
Sajnos a szenny is itt van a fidesz és kövér képében.
Zeta
Mondják ezt ők, akik a kezükben tartanak minden szervet, mely felügyeli a választás tisztaságát. Úgy , higy közben a titkos szavazást semmibe véve bontogatják a külhoniak szavazatait. Mi ez , ha nem az emlékezetes "kékcédulás" szavazás koppintása?
Csalni itt csak a fidesz tud!
Eladott Ország
Vizuális alkatúaknak - tehát a többségnek:
uploads.disquscdn.com/images/7bd20cdbf0a31ae40d83a138303e006b3a53d10d2a17a77b984b652b4d1b101f.jpg?w=600&h=598
A vér nem válik vízzé: beszarikövér apját '56-ban kitüntették a demokrácia leverésében játszott kiemelkedő szerepéért. Ez a legszivesebben nyílasnak látszó komcsi fattyú csak folytatja a családi hagyományt.
nyanya001
Kövér ha kinyitja a száját ömlik belőle a szar ( by Hofi )
Clavigo
Magyarország feloldódik a fideszes szennyáradatban...
Eladott Ország
Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire. Végül pedig Kövér pontosan láthatja belülről, amit kifelé titkolni igyekeznek, bár egyre kevesebb sikerrel. Orbán teljesen instabil lett, a Fidesz-kormány viszont nélküle percek alatt borulna, mert a hataloméhes feltörekvő senkik elharapnák egymás torkát a pozícióért, ráadásul a szavazóbázis nem a Fideszre, hanem A Viktorra van kihegyezve. A szekta csak a szektavezérrel működik, máshogyan nem. Marad a zajos hőbörgés, a másik ócsárlása, a nemzetieskedő melldöngetés és a remény, hogy a választók soha nem veszik észre, hogy kiket is emeltek hatalomba és azok mire használták ezt a hatalmat.
Fradigege
Innen üzenem az mszmp-kisz-es csicskának, aki a soros nélkül sehol nem lenne, hogy már feloldódott. Nem ártana az oláh invázióval is ekkora erővel szembe szállni Erdélyért. Például. És a Magyar gyülölő ficót pedig nem beállítani egy soros áldozatnak. Taknyok ezek. Köpedékek!
Commenter
@simmering73: való igaz. Itt a szennyáradat okozója csakis a házelnök és az ő pártja. Fel fognak oldódni a parlamentbe jutáshoz való küszöb el nem érésében egyszer és mindenkorra remélem!
kissé felnőttem
hát se tv-t se kaját, se unios telefont nem ám luxushotel jelleggel meg személyi edző masszőr hogyne. minek 12 kg-os kalapácsot és irány a kőbányába reggel 05-23-00 ig mit képzelnek, vagy 5 fős brigádokba a stadionjaikat szedjék szét a kidobott pénzért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.