A hajdú-bihari rendőrök őrizetbe vették azt a 48 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy ásóval ütötte meg rokona fejét.

A rendőrségre pénteken érkezett bejelentés arról, hogy Hajdúbagoson bántalmaztak egy férfit, aki vérző fejsérülést szenvedett. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a sértett sérüléseit egyik rokona okozta.

A körzeti megbízottak a helyi férfit otthonában elfogták, majd előállították a Hosszúpályi Rendőrőrsre. A hajdú-bihari nyomozók L. S.-t gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a két férfi szóváltásba keveredett, majd a vita hevében a gyanúsított egy ásóval több alkalommal fejen ütötte a sértettet, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 48 éves férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címlapkép: Youtube/PoliceHungary

(Police)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
L.S.! Először arra gondoltam, hogy talán Lakatos, de annak honnan lenne olyan eszköze, amelyiknek nyele van?!
koszpeko
@lópicigáspár: Lehet hogy a méhbe készült vele csak még a nyelétől nem szabadult meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.