Mint egy igazi afrikai országban: az ellenzék csal. A házelnök közölte: az ellenzéket ismerve teljességgel elképzelhetőnek tartja, hogy csalással próbálkoznak majd a választáson, de szerinte 2002 óta a fideszesek is láttak már egyet-mást és résen lesznek országszerte. A fideszes politikus szerint "a kampány attól is olyan mérhetetlenül színvonaltalan, hogy nincs benne egyetlen releváns állítás, amivel vitatkozhatnánk".

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
--mondta a Lacus.
Csak arra felejtett el rávilágítani, hogy ha a teljes választási rendszer és az azt kontrolláló számítógépes szoftver az ő kezükben van, akkor az ellenzék ezt hogyan tehetné.
Csinálj valamit és fogd az ellenzékre.--mondta a Nesquick(Kövér)nyuszi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nádfedelesszarzsák EZ A TI PRIVILÉGIUMOTOK A CSALÁS? MINDENBEN !!!
Mondhatnám azt is ,,ki mint él, úgy ítél,, no szarjankó ez is rátok mutat !!!
namihami
--mondta a Lacus.
Csak arra felejtett el rávilágítani, hogy ha a teljes választási rendszer és az azt kontrolláló számítógépes szoftver az ő kezükben van, akkor az ellenzék ezt hogyan tehetné.
Csinálj valamit és fogd az ellenzékre.--mondta a Nesquick(Kövér)nyuszi.
advocat
Lacika! Egy elmeorvos? Talán? Mert hogy is csalhat, ha a szavazatszámlálást ti irányítjátok. Vagy a komcsik? De a tieitek? Nem.
lampa laz
Mi van bajusz, tán attól rettegsz, h a lefizetett ukránjaitok az ellenzékre fognak szavazni, vagy még az agyon szeretett erdélyiek is..., ha így lesz tényleg csalás lesz. Bár mindenki tudja, h a határmenti népszaporlatot ti idéztétek elő csak erre a célra, h biztosan megnyerhessétek a választást, rohadt görények, mert már a saját táborotokban sem bíztok, h rátok szavaz majd mind.
nemkati
Hülyére csaltátok már eddig is magatokat. Ne magadból indulj ki, az ellenzéki oldalon csak azok csalnak, akik ellenzékinek álcázott fidesz-téglák. Pl az összes kamupárt.
human
Választási csalásról:
- kopaszok a választási irodában
- kamupártok
- ajánló aláírások hamisítása
- Farkas Flóri
- erzsébet utalványok
- ukránok tömeges betelepítése papíron a választások idejére
- a külföldön dolgozó magyarok számára megnehezített szavazás
- közmunkások zsarolása

"Hogyan lehet elcsalni egy választást magyarul sem tudó új állampolgárokkal? "
hirtv.hu/celpont/iranyitott-szavazok-2448225
kereső
Azt mondja kövér lászló választmányi elnök,hogy az orbán kormány belügyminisztere Pintér Sándor-amely minisztérium felügyeli a választás "törvényes" lebonyolitását ,részt vesz választási csalásban? Pont,mint 2002-ben? Nem semmi!
kereső
Még annyit kövér elvtárs 2002-ről.Nem csak neked van de ja vu érzésed.Csak nekem nem a csalások miatt.Ámen.
Nessy
Ti bontjátok a borítékokat? Igen! Ti fogadjátok el a bontott szavazatokat is? Igen! Ti csináltatok a választási törvényt? Igen! Ti fizetitek a kamu pártokat? Igen! A ti embereitek ülnek a NVB-be? Igen! Akkor most miről beszélsz, Kövér???
Yoda69
Azt meg tedd hozza te patkany, hogy aki nem a fideSSre szavaz, az fogjon egy kotelet, es akassza fel magat.
Ez a ti vilagotok te sotet diszno.
Eladott Ország
nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc.html
Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc. Budapest – Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
nemkati
És az is egy orbitális csalás, hogy a Fidesz ezreket, tízezreket jelentett be határmenti falvakba Ukrajnából, Romániából, Horvátországból akár romos házakba százával, hogy jó pénzért rájuk szavazzanak. Ami csalást el lehetett követni, az elkövették.
lampa laz
@nemkati: Még helyrajzi számokra is be vannak jelentve, mint szántóföld vagy temető...
Eladott Ország
@lampa laz: A polgármestert, meg a jegyzőt kellene villámgyorsan picsánrúgni/felelősségre vonni.
papa.49
@Eladott Ország: A legtöbb polgi ,,kebelbarát,, tehát nem lesz ilyen !!!
quadrocopter
Bruhahahahaha...hihihihihi...Kövér-Tajparasztnak a maradék is elment!
A tapolcai hordavitéz kizárták már a 800-as csalásával?
És a szavazó elhunytakat?
lampa laz
@Eladott Ország: Hogy ezek jól picsán legyenek rúgva ahhoz az kell, h az ellenzék zsugorítsa össze a fideszt és Gyurcsány okos ötlete szerint még ebben az évben önkormányzati választások is legyenek, h ezt a sok sárgatetü polgármestert el lehessen zavarni a búsba, meg a börtönbe. Akkor fel lehet lélegezni, de amíg ezek a vidéket uralják addig a fidesz "hatalmon" marad, még ha most veszít is esetleg.
Eladott Ország
@papa.49: Bizony már a "közighivatal ügyintézőinél vizsgálják az elvhűséget, feljebb meg már meg is követelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.