Bródy János a Facebook-oldalára, minden különösebb kommentár nélkül rakta ki egy nappal a választások előtt a Lesz még egyszer szép a világ című dalának szövegét és egy videót, ahol ezt adják elő. Fel van írva az a magyar égre / Szabad lesz az ország minden népe" - Bródy János dallal üzent a választóknak Fel van írva az a magyar égre / Szabad lesz az ország minden népe" - Bródy János dallal üzent a választóknak Fel van írva az a magyar égre / Szabad lesz az ország minden népe" - Bródy János dallal üzent a választóknak

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Holnap jusson eszébe mindenkinek ez Bródy János dal... szavazz magyar, h újra szabadok lehessünk!!
Yoda69
Sajnos be vannak hulyitve az emberek. Osszefutottam egy szomszedommal akit fel eve nem lattam. Szobajott a valasztas. Nem mondta ki ugyan hogy a fideSSre szavaz, de azt mondta fel a migransoktol, meg hogy mennyi szemetet hagynak maga utan. Hiaba mondtam ez hazugsag, hiszen nem is jon ide egyetlen migrans se, nem tunt meggyozhetonek.
Attol felek ez az irralis felelem nagyon be van ultetve foleg az idosebb emberekbe.
CsipkeRózsa
Ez a "szabad lesz az ország" elnapolva négy évre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.