A kormányfő beállt egy call centerbe. 

Orbán Viktor miniszterelnök egy telefonközpontból mozgósítja a választókat. Orbán szerint a menekültek veszélyeztetik Magyarország jólétét, ezért a vasárnapi választásoknak a tétje az, hogy

a pénzt a magyarokra vagy a bevándorlókra kell majd a jövőben elkölteni.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kérdés az, hogy a közpénzt a csúti kancigány pereputtyára, strómanjaira, hűbéreseire, vazallusaira költjük, vagy egyéb értelmes közcélokra, így oktatás, egészségügy, szociális szféra stb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Tegnap a kollégáim nem győzték kinyomni a tolójukat, mert ez az idióta zaklatta őket feszt. Rájött a vékonyodás...
Commenter
@Borsodi: totál jogellenes a választópolgárt csak úgy hívogatni, pláne call centerből, ha a hír igaz és nem kamu! Engem ne hívogasson, mert nem képvisel ez a semmirekellő százezredik senkiházi.Hívogassa az imaláncos néniket.
lampa laz
@lampa laz: vékonyodás, helyett vékonyfosás...
Eladott Ország
A kérdés az, hogy a közpénzt a csúti kancigány pereputtyára, strómanjaira, hűbéreseire, vazallusaira költjük, vagy egyéb értelmes közcélokra, így oktatás, egészségügy, szociális szféra stb.
Borsodi
@Commenter: munka közben is hívott már,sajnos gépi hívás küldött már sms t hogy ez a szavazás miről szól a migránsokat meg állítani küldje tovább felhívással.
quadrocopter
Nagy a fosás, hogy nem leszt többé Hatalmas Lenyulható Potyamilliárd-tömeg!
Meg a kesegyerek is szoktathatja seggét a börtönviszonyokhoz!
Commenter
@Borsodi: :( vagyok hogy embereket így zaklat. Szerintem őt kell megállítani most és gyorsan, nem a nem létező migráns hadakat, de most komolyan ki akar ebbe az általa totálisan lerombolt, kivéreztetett országban élni? Essen csöbörből vödörbe a menekült?!
Ilyen aljas kampányt egy párt sem folytatott soha ebben is elviszik a pálmát :(
human
A pénz, a pénz, a pénz, a pénz. Hány tízmilliárdot költöttek eddig a riogatásra? Ha már a pénznél tartunk.
cs.n.
Pár megbízható Kubatov-listást felhív, őket is csak azért, hogy legyen róla fészbukos videója.
Desischado
Hivogassa a jó majd mondtam kijét! Remélem, holnap ilyenkor már idegösszeomlása lesz!
Lepényleső
...valóban menekült veszélyezteti az ország létét,az a menekült akinek felmenője erdélyi migráns.
Eladott Ország
@quadrocopter: A Tiborcz gyereknek 31 éves korára vett egy 369 milliós budai villát , nagy értékű belvárosi ingatlanokat, a turai Schossberger-kastélyt, felújítása 6 milliárd forint és még a Jóisten tudja mit rabolt még össze. Az üdülőépületeket még nem tudjuk, mert az Mészáros Lölö félanalfabéta stróman nevén van.
Eladott Ország
@quadrocopter: www.youtube.com/watch?v=R5Wyq6dtwE0
Az ország veje, vagyis talán leendő feje, Tiborcz István aka. István A Kiskirály első dalával jelentkezik a Hupikék Törpikékkel közösen. Rogaan Toncsy sikerén felbuzdulva kezdett bele a popbizniszbe, hiszen egy ekkora piacot egy ilyen vállalkozó szellemű üzletember nem hagyhat figyelmen kívül. Bearanyozta már Zalaegerszeg és Pécs életét, miután szikrázó ledek segítségével lehozta a csillagokat is nekik az égről. Most azonban még szélesebb közönségnek hozza el az Aranyesőt. Hazai élő fellépéseket is szeretne, kizárólag VIP helyszíneken. A pufidzseki lesz a védjegye, és szeretné, ha mellette Ráhel táncolna a saját lábán. Bahreinben külföldi közönség előtt is tesztelték a dalt, és, ahogy mondja, pozitívak a visszajelzések. További céljai között szerepel, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye a magyar kultúrát és a magyar gyökereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.