450 milliárd forintot költöttek el gyanús módon Microsoft-szoftverek beszerzésére, az amerikai cég belső vizsgálatot indított. A Microsoft amerikai jogi részlegének utasítása alapján az alábbi állami szervezetek érintettek a gyanús közbeszerzésben: a NAV a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., a Magyar Posta Zrt, az ORFK, a Magyar Államkincstár, az Országos Vízügyi Főigazgatóság, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és szervezetfejlesztési Intézet, húsz kormányhivatal, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal, a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt., az Oktatási Hivatal, valamint két magáncég (az Euro Atlantic Solution és az Insomnia),

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nem véletlen, hogy már csak Bulgária előzi meg Magyarországot. Korrupt tolvaj Orbán illiberális állama.
cikicakk55
Látod Orbán G. csak kiderül,hogy ti vagytok a legnagyobb veszély az országban és nem a migránsok! Piszkosul nem érdekel ki nyer holnap,de az igen,hogy ne ti legyetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.