Az Origo megkérdezte a magyar kulturális élet nagyságait a vasárnapi szavazásról. A család mellett az evidencia és a lélek fogalmak is előkerültek, ahogy természetesen a migrációs válság is. A két nagy, Kossuth-díjas színész, Eperjes Károly és Reviczky Gábor is beszél nekünk, és két nagyon sikeres vidéki színházigazgató, Cseke Péter és Oberfrank Pál, valamint a Fórum Színház népszerű igazgatója, Németh Kristóf. A magyar színházi élet vezető képviselőit kérdeztük az április 8-ai szavazáshoz való hozzáállásukról. Nem lehet meglepő, hogy – hasonlóan a korábbi válogatásunkhoz, – a család fogalma és védelme most is előtérbe

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mint színészt kedveltem, de mint seggnyalót akinek a haza
nem számít, ... jövőre számíthat a Kossuth díjra ha a horda marad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@durbincs: Farok! Mar csak nehany orad van hatra. Vegetek van te genny
papa.49
Ki a faszt érdekel hogy te kire szavazol !!!
volvós
...zimmer feri...ennyi !!! + üvegtigris...
Nessy
El ne feledjék a művész urak lefotózni a be ikszelt szavazó cédulájukat, és elküldeni Orbánnak. Ez kell a Kossuth dijhoz!
Clavigo
Eperjes-revicki,,,Csak össze ne kapjatok azon ,,hogy melyikőtök fényezze ki először Orbán valagát... Szerencsére nem vagytok " véleményformálók ",,a normális emberek felé..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.