Orbán Viktor a voksolást követően vidékre utazik mozgósítani – jelentette ki Németh Szilárddal az oldalán Csepelen. Szerinte a nap folyamán alábbhagy majd a korai igen magas részvétel, hiszen délutánra vidéken már a mezőgazdasági munkákba vetik bele magukat az emberek. A magas részvételt Németh Szilárd úgy értékeli, hogy a mozgósításuk jól sikerült, 25-30 százalékkal több ígérte, hogy elmegy szavazni – jegyezte meg, ezért számára nem meglepő, hányan voksoltak eddig. A kormányfő ennél óvatosabban fogalmazott, szerinte a választás napja külön csata, valamelyest független az előzetes küzdelmektől.

(Forrás: mno.hu, Északi által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
"a nap folyamán alábbhagy majd a korai igen magas részvétel, hiszen délutánra vidéken már a mezőgazdasági munkákba vetik bele magukat az emberek."... :D
cs.n.
"Szerinte a nap folyamán alábbhagy majd a korai igen magas részvétel, hiszen délutánra vidéken már a mezőgazdasági munkákba vetik bele magukat az emberek."

Tehát Németh szerint a vidékiek nem szavazgatnak délután, hanem mennek kapányi. Mekkora egy tuskó. Bár ezt eddig se nagyon titkolta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok