Használd ki a lehetőséget, szólj bele az ország ügyeibe, add le voksodat, és nyilvánítsd ki véleményedet! Tedd meg ezt magadért és az országért! Akármelyik párttal is szimpatizálsz, tedd meg ezt magadért és az országunkért! Nagyon fontos, hogy tudd, akkor van igazán jogod panaszkodni az ország állapotai miatt, ha lehetőséged ellenére sem szavazol.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Telefonáljátok mkörbe az ismerősöket, haverokat, hogy ha eddig nem voltak, akkor húzzanak szavazni!
Ezen valóban egy élhetőbb, normális ország sorsa forog kockán! Több lehetőség nem lesz, ha nyer a Geci, gondoskodni fog róla!
Emlékezzetek a visszaható hatályú aljas törvénykezésre, az "egyéni képviselői indítvány" című aljas, parlamenti vitákat kikerülő jogalkotásra, "a törvények ránk nem vonatkoznak" című hányásra, a büntetlen főcigány milliárdokat érő húzásaira, a büntetlen kesegyerekre, az aljas "rezsicsökkentésre" a pártLegfőbb Ügyészségre, a sorozatosan törvénytsértő, szabadságjogokat korkátozó, nyílt rendőri intézkedésekre...van még bőven!
Holnap késő lesz...holnapután már nem lesz semmi, ha marad az elmebeteg és társulata!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.