Az MSZP-P kormányfőjelöltje előtte Áder Jánost bírálta. "Karácsony Gergely erőszakos megszólalását a leghatározottabban visszautasítjuk. Felszólítjuk, hogy ne fenyegesse se a választási szerveket, se pedig a köztársasági elnököt" – így reagált a Fidesz az MSZP-P miniszterelnök-jelöltjének közelebbről meg nem nevezett nyilatkozatára. A kormánypárt arra gondolhatott, hogy a délelőtti magas részvételi adatokat kommentálva Karácsony Gergely bírálta Áder Jánost: mint mondta, Áder Jánosnak arra kellett volna buzdítania az állampolgárokat, hogy éljenek legfontosabb szabadságjogukkal, és menjenek el szavazni. A miniszterelnök-jelölt arra szólította fel Áder Jánost, hogy "meg ne próbálkozzon azzal, hogy ha Orbán Viktor elveszíti a parlamenti többségét, (...) mégis őt bízza meg a kormányalakítással, hiszen pontosan tudjuk, hogy nincs olyan ellenzéki párt, amely ezzel a bandával, a Fidesszel kormányozni akarna". Ezt értékelte a Fidesz fenyegetésként.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Kedves Fidesz + KDNP!

Meg kell nyerni a választást, aztán számon lehet ő(ke)t kérni!

Oszt' jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Felháborító, hogy egy bajszos szart bírálni merészel! Annyiban nem hiába, hogy hetekig lehet vele az időt húzni, és addig a kormány a helyén marad. Pedig annál a tűzvész is olcsóbb megoldás, mint amit ez idő alatt művelni fognak. Nem véletlen Karácsony beszólása.
Áder hiába bízza meg Orbánt a kormányalakításra, ha a parlament többsége nem szavazza meg, akkor nem lesz belőle kormányfő. Ez a rohadt maffiabanda inkább azt utasítaná vissza amit a plakátokkal művelnek a felhergelt ifjonc Fidesz szarháziak, akikkel még ez a szar rendőrség sem mert idáig újat húzni. Ha tényleg változások lesznek az első ténykedések között az új kormány szépen meneszthetné az egész rendőri vezetés megye és városi szintig lefelé. Mert különben komoly bajok lesznek.
r2d2
Kedves Fidesz + KDNP!

Meg kell nyerni a választást, aztán számon lehet ő(ke)t kérni!

Oszt' jó napot!
kissé felnőttem
mi meg a migránsokkal való riogatást utasitjuk vissza aki ezzel akar hatalmon maradni annak SZIBÉRIÁBAN a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.