Készenléti rendőröket szállító furgonokat láttak olvasóink két autópályán is. Mindegyikük leírása szerint "konvojszerűen" haladtak a furgonok a főváros irányába az M3-as és az M7-es autópályán. "Épp Debrecenről tartunk Budapest felé az M3-ason, és rendőrautók özönlenek a főváros felé, már legalább 10 furgon elhajtott mellettünk. Tök ijesztő amúgy" - írta egyikük. Az M3-ason tudósítóink is legalább nyolc, nyugat felé tartó rendőrségi furgont láttak. Egy másik olvasónk az M7-es autópályán látott a főváros felé tartó, konvojban haladó rendőrségi furgonokat. Az ügyben kerestem a rendőrséget, egyelőre még csak a szíves türelmünket kérik a válasz megküldéséig.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@dr. prédikátor: „Fegyver csörög, haló hörög,
A nap vértóba száll,
Vérszagra gyűl az éji vad:
Te tetted ezt, király!

Levágva népünk ezrei,
Halomba, mint kereszt,
Hogy sírva tallóz aki él:
Király, te tetted ezt!”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
orban mozgositja a karhatalmat? erzi a vesztet?
dr. prédikátor
@Yoda69: Érezze is a rühes patkány geci.Az eddigi regnálására NINCS ÉS NEM IS LEHET MENTSÉG!!!
Pálinkás Pál
Szerény meglátásom szerint,bármennyi zsernyákot felhozhatnak..azok között kevés a fideszes.../kivéve a TEKösöket/..és ha igazán komolyra fordul a helyzet,... a csicska narancsbagázs nem lehet biztos abba hogy nem ellenük fordulna a rendőrség,katonaság...ezt jól tudja akinek van zsernyák,katona ismerőse!!!...
Eladott Ország
@quadrocopter: ma 17:14; Sajnos az elmentett link nem jön be. Sőt a korábban feltett link "profilom" -ból előhívott sem.
papa.49
@Eladott Ország: Működik a cenzúra !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.