16 órától elindult a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) monstre ülése, mindjárt azzal, hogy mégis mennyire független Patyi András NVB-elnök, ha Orbán Viktor miniszterelnökkel négy nappal a választások előtt egy ünnepélyes rendezvényen vesz részt. Ezt a Momentum beadványára vizsgálták, bár Patyi elfogultsága nem először kerül elő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Patyi Mutyi pártkatona! Rektornak álcázva a cicskaképzőn!
Yoda69
Mitol lenne fuggetlen? Palfy Ilona se fuggetlen. fideSS katonak. de amikor 8 millio ember fejezi ki az akarat baranyokka valnak. Viszont nincs ketsegem hogy suttyomban mar a csalason morfondiroznak.
kissé felnőttem
rossz a kérdés lehet egyáltalán ilyen beosztásban ha független? max. én , leginkább a nejemtől függök mert ő főz én kanalazok, de ezek ? itt csak politikusok mindenki rokon másképp ez nem működne ennyit hazudni pár év alatt pályacsúcs ám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.