Lehúzták a Fidesz-KDNP-s jelölt nevét a szavazólapról Újpesten. Fricz Tamás politiológus feleségével szavazni ment, amikor arra lettek figyelmesek, hogy az egyéni jelölteknél ki volt húzva Zsigmond Barna Pál, Fidesz-KDNP-s jelölt neve a szavazólapról. A politikus nem lépett vissza - írja az Origo. Jelezték a problémát az illetékeseknek, kérték, hogy vegyék jegyzőkönyvbe az esetet, és kérjenek új szavazólapokat. Fricz azt közölte, hogy a szavazóbizottság tagjai azt mondták neki, hogy 30 hibás szavazólapot töltöttek ki eddig a választók. A szavazást leállították a történtek miatt. A politológus jelezte az Országos Választási Irodának is az esetet, és arra kérte őket, hogy kövessék figyelemmel a választókerületet. Szerinte előfordulhat, hogy más körzetben is lehúzták a Fidesz-KDNP-s politikus nevét. A politológus úgy látja, hogy 30 szavazaton is múlhat a választás.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Kádár János
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
A szavazást folytathatták volna, hiszen a szavazatok átnézése után láthatnák, hogy hány lapon történt áthúzás. Ráértek volna akkor mérlegelni a következményeket. Igaz, itt indult Varjú László, talán őt kellett "kilőni".

Reggel volt egy olyan eset is, ahol a DK-s lett kihúzva, ott nem kellett leállítani a szavazást.
Sega
@quadrocopter: Kellemes estét!
Viszont itt azt írták,hogy nem történt meg az a dolog Újpesten
alfahir.hu/2018/04/08/2018_as_valasztasok_fideszmedia_hazugsag
CsipkeRózsa
Volt egy másik hiba is, ahol Az MSZP-s Harangozó Tamás visszalépett az LMP-s Hadházy javára, itt Harangozó Tamás nevét nem húzták ki, így lehetett rá is szavazatot leadni. Itt sem állították le a szavazást.
quadrocopter
@Sega: Arról tudok írni, amit olvasok, így is trükk-szaga van a dolognak, ha hamis a hír!
Sega
@quadrocopter: Persze,természetes,hogy arról írsz,amit olvasol :)
Nem ,amiatt tettem be azt a linket,mert úgy gondoltam,hogy nem olvastál
arról a dologról.
quadrocopter
@Sega: A betett linkedet nem olvastam korábban, csak miután betetted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.