Szivárognak a részeredmények az Indexhez. Messze még a vége, de a pártok úgy látják, a falvakban minden eddiginél erősebb a Fidesz, míg a fővárosban sorra bukja a szavazóköreit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Peller Anikó: - mert vidéken megvannak félemlítve, zsarolva. - nagyobb esély van a csalásra...:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
O, óóó, ha ez igaz akkor a falusi lakosság migrácsos agymosása sikeres volt.

De hátha nem (igaz).
JAJMÁR
Hát, sajnos..., de ha ezt akarják az emberek, akkor ez lesz!
anka
@Peller Anikó: - mert vidéken megvannak félemlítve, zsarolva. - nagyobb esély van a csalásra...:(
quadrocopter
Abban a faluban, ahol 2-3 fodesznyik vállalkozó a kiskirály, akik helyben adnak munkát, plusz a polgármster, aki meg a közmunkásoknak, el lehet képzelni, hogy mennyire nem volt befolyásolás a szavazásra!
Desischado
Sajnos, a hatalom a kezükben van, még. A szegényeket könnyen lehet irányítani, de azért reménykedem, hogy buknak!
division
@quadrocopter: Az emberek döntik el kire szavaznak, a választási végeredményt (legyen az bármi is) fogadd el te is méltóságteljesen és be is fejezheted majd az állandó gyűlöletbeszédet sokakkal egyetemben. Az emberek döntenek, a fülkékben senki nincs mellettük akik látnák kire húzzák be az x - et.
Yoda69
A mocsok fideSS megint elcsalta a valasztast.
semijen zsolt most jelntette be a gyozelmuket az ATV-n. Honnan tudhatja ezt, ha hivatalosan meg meg sem jelentek az adatok. De ok mar tudjak.
Mocsok csalo banda.
quadrocopter
Mellár Tamás elesett a pécsi küzdelemben!
Yoda69
A sok 1 bitest birkat megetettek a migrans maszlaggal. Latszik az eredmenyen Budapesten es nagy varasokban bukott a fideSS. Videken es a ciganysag koreben, meg a roman magyarok koreben viszont tarol. Mit lehetne erre mondani? Azt hiszem integethetunk Europanak, evszazadokra le fogunk szakadni.
quadrocopter
@division: Anyádnak tegyél ajánlatot és adj tanácsot, tajparaszt! Neked elég is ennyi!
Grafix69
Amennyiben a rohadt narancs nyerné a választást megint és ők lesznek kormányon , akkor az összes otthoni magyarnak részvétem és készüljünk fel az Európai Unió elhagyására és az ország teljes kifosztására , részvétem .
division
@quadrocopter: Fogd be a mocskos pofádat te gané! Legalább nem jössz vissza ebbe az országba mert ahogyan nézem a választás eddigi eredményeit a magadfajtáknak itt nem terem majd babér:-)
division
@Yoda69: Nincs itt semmiféle csalás, az emberek szavaznak és ez adja a végeredményt.
Yoda69
@division: Szerinted. Mindenhonnan jonnek az infok hogy buszokkal vittek a ciganyokat szavazni, par ezer forintert vettek a szavazataikat stb stb.
Szerinted miert csak videken es a falvakban van es? Gondolkodj el ezen.
division
@Yoda69: Ez a busz téma meg szavazat vevés már régóta az ellenzék közkedvelt szövege, a vereség legfőbb oka az ellenzék összefogási képtelensége. Ha meg netalán vittek is bárkiket buszokkal, a fülkébe már csak az ment be aki szavazott.
quadrocopter
@division: Leszophatsz csicska! Sunyi tajparaszt! Anyáddal beszélgess, büdös zökni!
division
@quadrocopter: Savanyú a szőlő, nem lesz ingyen ebéd:-))))
Nessy
Szakadjon az ég az LMP-re! Nálunk is ha visszalépett volna az Ungár Péter, legyőzhető lett volna Varga Mihály.
division
@Nessy: Az LMP nagyban tehet róla, ezt nagyon jól látod.
division
@nyanya001: Nekem eddig sem volt ingyen semmi.
Yoda69
@division: Hatott migrans lozung.
Most oszinten mond meg te is elhiszed hogy migransok hada tor az orszagra? Meg hogy 60 millio afrikai jon Europaba?
Az igazat mond.
division
@Yoda69: Rendben. Szerinted én azért szavaztam a Fideszre már a rendszerváltás óta folyamatosan mert tartottam egy migráns áradattól? Még szó sem volt migránsokról. Az afrikaiak megindulása ellenben valós veszély lehet a vízhiány miatt, de azt sem a Fidesz, sem más nem fogja tudni megállítani.
Yoda69
@division: Nem en azt kerdeztem te elhiszed-e a migrans aradatot ami ide tart?
quadrocopter
@division: Anyádnak se, tajpatraszt! Megkaptad, kivel társalogj, tajpataszt!
division
@Yoda69: Természetesen olyan mértékben nem mint ahogy Orbán kampányolt ezzel, de valós veszélyként kell kezelni. Azt nem tudni az ellenzék hogyan állt volna ehhez, de 4 évig már biztosan nem is fog kiderülni.
division
@quadrocopter: Na mi van, ideges vagy? Mi az a tajpataszt? :-))))
quadrocopter
@division: Az pontosan az, amit sejtesz a 0.5-ös IQ-ddal! Tajparaszt! De lehetsz sunyi büdös paraszt is, ahogy korábban!
Yoda69
@division: Akkor jo. Mehet tovabb az orszag kifosztasa addig amig az Unio be nem sokkal. Utanna pedig allamcsod es viszlat Europa. Szerintem ez var rank a kovetkezo 4 evben.
division
@Yoda69: Ne legyél ennyire borúlátó szerintem.
Yoda69
@division: Hat majd meglatjuk.
Igy mulat a magyar.
division
@quadrocopter: Nincs benned semmi méltóság egy ekkora vereség után? :-)
Horizont
@division: Vereség? Tudod kinek lett veresége? A demokráciának és Európának. Ahol éljenzik a rendszerszintű lopást, ahol engedik rettegtetni magukat az emberek ott kész vége mindennek. Nyomott egyet a nép nagy része a putyini rezsim irányába. Nekem már lehet mindegy is de a fiatalokat nagyon sajnálom.
Ahol a Nemzeti Választási iroda vezetője egy ilyen lehet ott nincs is miről beszélnünk.
Te csak örvendezzél... Majd meglátod mire fognak felnőni a gyerekeid!
quadrocopter
@division: Csak az van, tajparaszt, hogy leállok veled, egy nullával párbeszédre!
division
@Horizont: Én nem féltem őket, minden eshetőségre lesz megoldás. A Fidesz látványosan gazdagította a saját köreit, az MSZP titkolva, a lényeg ugyanaz. Azért sokat elmond az országban élők helyzetéről ez a választási eredmény.
division
@quadrocopter: Miért, előtted van egy tükör? Azért annyira ne legyél ideges hogy magaddal kezdesz beszélgetni:-)
Horizont
@division: De most tényleg mindentől függetlenül komolyan beszélgessünk már:)
Szerintem ez nagyon, de nagyon szomorú helyzet. Minden eshetőségre nem lesz megoldás mert ahogy kibaszkuráznak minket az EU-ból és elzárják a pénzcsapot a gazdaságunk kimutatja a foga fehérjét vagyis azt hogy egy nagy hummbukk. Azt, hogy a lopást díjazzák az emberek az számomra felfoghatatlan. Ezer milliárdok derültek itt ki. Semmi nem számít, csak a migránsoktól megvéd jó Viktorunk ja és a 12 ezres Bözsi utalvány. Távolodunk európától miközben még oda se értünk és ahogy látom most már az emberek nagy részét nem is fogunk soha oda elérni. Ha egy kicsit józanul gondolkozol (miután megnyugodtál, hogy szuper pártod a szuper miniszterelnököddel győzött ) és logikusan végig gondolod a helyzetünket és gyerekeid helyzetét egyáltalán nem jók a kilátások. Se rövid se hosszútávon.
quadrocopter
@division: Nem értetted meg a 0.5-ös IQ.-ddal az üzenet-ábrát, tajparaszt, ez persze nagy feladat lett volna tőled elvárni, tajparaszt!
Te továbbra is kis piti, buta, nullajózsi maradsz, ebben semmi nem változott.
division
@Horizont: Majd beszélünk holnap, de inkább priviben, mert itt erőlködik ez a légcsavar folyamatosan:-)
division
@quadrocopter: A vesztesek így szoktak erőlködni? Valahol szánalmas azért.
Nyugodj le kicsi csíra, a közmunka megmarad:-)))
Horizont
Én magamban elbúcsúztam szép hazámtól, európától, demokráciától, a tisztességtől, a becsületességtől amire a szüleim tanítottak és amire én is tanítottam a gyerekeimet. Végünk...csak idő kérdése. Ámen!
verőce21
A magyar választók elvárják, hogy a képviselőik az emberek biztonsága mellett álljanak ki.
Eladott Ország
@division: Az ilyen seggfejek mint te vagy b*zdmeg, még közmunkára sem alkalmasak, csak a fidesz csontig hatoló seggnyalására.
www.youtube.com/watch?v=nKfA1OO9xN8
division
@Eladott Ország: Miért kell a vesztes oldalnak a másik embert vegzálnia? Törődj bele a nép akaratába úriember módjára (már ha egyáltalán tudod mit jelent ez a szó).
Eladott Ország
@division: Úgy is fogalmazhatnék, hogy tudtuk, de mégsem sejtettük. Hogy ennyire mélyen vagyunk. Pedig naponta erről pofázunk két éve. Hogy mennyire mélyen vagyunk. Az igazi mocsok pedig még csak ezután következik. Ahol az elmúlt nyolc fényében, de főleg az elmúlt egy hónap fényében Kósa Lajost közel 50 százalékkal választják meg és újra, ott semmi értelme a racionalitást keresni. Ott nincs semmi racionális, ott egy Kossuth-nótával el van intézve minden. Ha életbe lép a 7-es cikkely ( és az tuti, hogy életbe lép, nemsokára) egy büdös fillér nem megy felétek a nyomorgó nyugatról! Te, aki a fidesz mellé tetted az X-et, nyugodj meg! Te jössz! Mert ezeknek a hasát nem lehet megtölteni, de már csak ti vagytok.
Én már mint nyugdíjas meg leszarom az egészet.
division
@Eladott Ország: Nekem nem a kormány biztosítja a megélhetést, szóval nem tud nagyon izgatni engem sem ha valóban az lesz amit írsz.
division
@Eladott Ország: Te meg csak maradj ilyen alpári, a nyugdíjasokon már úgysem lehet változtatni:-))
division
@Eladott Ország: Mondom én, ennyi szorult belétek, a másikat gyűlölni meg sértegetni. Jobb is hogy kihaltok hamarosan.
simmering73
"Orbán rendszere addig él, amíg a demokrácia hamis látszatában tud megjelenni. Az egész illiberális őrület lényege az, hogy tartalmilag ugyanazt a diktatúrát látszólag demokratikus keretek között építi ki s tartja fenn. Ez az orbáni modell, megspékelve a hamis keresztény retorikával, a nemzeti identitás vallással való azonosításával, amely indokolja a jogfosztást, mert így a jogtalanság a “nemzetmegmaradást” szolgálja. Ezért kaphat tömegtámogatást. Aki ezen az identitáson belül van, magyar. Aki kívül, az ellenség, aki nem érdemel jogot."
nepszava.us/bartus-laszlo-mindenert-az-ellenzek-felel-ha-beul-a-parlamentbe/
division
@Eladott Ország: Nem szokásom megsértődni, primitív emberek mindig voltak és lesznek is, hozzá lehet szokni.
A buta linkjeid sem érdekelnek, saját magadat minősíted csak velük.
division
@Eladott Ország: Az enyémet még sosem láttad, ahogyan azt sem tudod mit vittem végig eddigi életem során, úgyhogy jobban tennéd ha végre befejeznéd ezt a mocskos gyűlölködést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.