Magyarország nagy győzelmet aratott, "sorsdöntő győzelmet arattunk" – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap éjjel a kormánypártok budapesti eredményváró központja, a Bálna előtt a Fidesz-KDNP győzelmét hozó parlamenti választás után.

"Győztünk!" – ezzel kezdte beszédét a kormányfő, a Fidesz elnöke, aki úgy fogalmazott: a magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett.

"Egy nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget kaptunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédjük, megvédhessük Magyarországot" – mondta Orbán Viktor.

Orbán: sorsdöntő győzelmet arattunk

Nemzetközi megfigyelők és újságírók nézik az előzetes eredményt az NVI budapesti székházában az országgyűlési képviselő-választás napján, 2018. április 8-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
MAGYARORSZÁG JELENE-és HOLNAPJA,AZ ORBÁN ELMEBAJÁNAK KITELJESEDÉSE!
GYŐZTEK A KAÓZOK-HAJRÁZSIVÁNYOK-LEHET TOVÁBB LOPNI-CSALNI ,KUFÁRKODNI ISTEN NEVÉBEN!!!
tudode
Magyarországon a 2018-as parlamenti választáson csalás történt. Megtévesztették a választókat. Nem létező veszéllyel keltettek pánikot, hogy szavazatukat Orbánra adják. Ezen kvül is számos gyanús körülmény is felmerül, ami nem zárja ki a közvetlen csalást, az eredmény meghamisítását sem. De ez soha nem fog kiderülni egy olyan országban, ahol a miniszterelnök gázszerelő barátja nevén százmilliárdokat lophat ki az államkasszából. Az megmagyarázhatatlan, hogy egy rekordrészvétel ne a változást akarókat segítse.
Az is meglehetősen furcsa helyzet, amikor választáson dől el, hogy egy miniszterelnök a börtönbe megy vagy a királyi várba. Döbbenetes képek, amikor egy csaló úgy ünnepel egy győzelmet, mintha tiszta körülmények és egyenlő feltételeket között győzött volna. Amikor spiccesen nótázgatva egy illiberális vezér énekli a legnagyobb magyar liberális toborzóját, a Kossuth-nótát. Feje tetejére állított világ.
Magyarország a 21. században odajutott, hogy egy falusi gázszerelő birtokában vannak az ország megyéinek lapjai, ő adagolja a sajtószabadságot, az információt, méghozzá a falusi barátjának, az ország most már leválthatatlan miniszterelnökének utasításai alapján. Majd 74 évvel a holokauszt, a zsidók deportálása után, újra náci propagandával uszítanak faji és vallási alapon embercsoportok ellen, és az idegengyűlölet teremt “nemzeti egységet”.
Orbán becsapta a magyar népet. Hazudott nekik, és elzárta őket a valós információktól. A magyar nép úgy szavazott, hogy elvették tőle a tájékozódás és a szabad informálódás jogát. Ez önmagában is egy választási csalás. Ahogy az is, hogy politikai ellenfeleinek nem biztosított egyenlő feltételeket, őket egzisztenciálisan önfeladásra kényszerítette. Hogyan tud egy ilyen győzelemnek örülni valaki? Micsoda romlottság kell ehhez?
Nincs annál aljasabb ember, aki megfélemlíti az embertársait, hogy félrevezesse őket. Az emberek alapvető biztonságigényével él vissza. Kihasználja az emberek kiszolgáltatottságát és elzárja őket az igazságtól...
tudode
@tudode: .
Folyt.
.
Szegény emberek hiszékenységével él vissza, kijátssza őket, aljas terveihez felhasználja a bizonytalanságukat, amit ő maga hozott létre. Visszaélés ez a politikai hatalommal, a mgyar nép elárulása és megvetése ez. Rémhíreket terjeszt.
.
nepszava.us/bartus-laszlo-nem-diktaturara-szavaztak-a-becsapott-magyarok/
.
VITA HELYETT "CSENGESS BE HOZZÁM, előzetes egyeztetés után, JÓ BARÁT!
.
B ü n t e t é s e... a páni fél-elem!
.
"Szeretett népe" elől.. b ú j k á l, mint az "aki"...!
Sziszifusz
@bakegya: 00:13
A legtisztább az lenne, ha minden ellenzéki képviselő lemondana mandátumáról, és akkor ténykedéséhez a Fidesz teljesen szabad kezet kapna .
Így gyorsabban lezajlana az a folyamat ami elkezdődőtt, és az előbb-utóbb bekövetkező megsemmisülés után új élet kezdődhetne Magyarországon.
Eladott Ország
Úgy is fogalmazhatnék, hogy tudtuk, de mégsem sejtettük. Hogy ennyire mélyen vagyunk. Pedig naponta erről pofázunk két éve. Hogy mennyire mélyen vagyunk. Az igazi mocsok pedig még csak ezután következik. Ahol az elmúlt nyolc fényében, de főleg az elmúlt egy hónap fényében Kósa Lajost közel 50 százalékkal választják meg és újra, ott semmi értelme a racionalitást keresni. Ott nincs semmi racionális, ott egy Kossuth-nótával el van intézve minden. Van aki elhiszi, hogy ez valós eredmény? Délután 6 után nem adtak ki adatot, majd 5 óra múlva bejelentik, minden részeredmény nélkül, hogy 2/3...kabaré. Tudták, hogy börtön várna rájuk. Nem tehettek mást, mint elcsalják 2/3 al, hogy garantáltan ki tudják menteni Tiborcot, Poltot, Rogánt és a többi tolvajt. Magyarországon a rettegés, agymosás, és a nyomor szimbóluma lett! Az elnyomás színe! De ti, akik a migránsoktól való félelmetekben a narancsosok mellé tettétek az X-et, nemsokára vöröset fogtok látni! A dühtöl! Mert nem fog Magyarországon egy orvos sem megmaradni! Még a maradék szakembergárda ( akik valami jobbat szerettek volna), az is elhagyja az országot! Nyugdíjasok! Ki fogja a nyugdíjatokat kitermelni? Ha életbe lép a 7-es cikkely ( és az tuti, hogy életbe lép, nemsokára) egy büdös fillér nem megy felétek a nyomorgó nyugatról! Te, aki a fidesz mellé tetted az X-et, nyugodj meg! Te jössz! Mert ezeknek a hasát nem lehet megtölteni, de már csak ti vagytok. Magyarország nem az EU-t választotta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.