Rövid, de velős Facebook-posztban reagált az újabb Fidesz-győzelemre az LMP társelnöke, aki bár az éjjel benyújtotta a pártvezetésről szóló lemondását, azt ígérte, ettől még nem szabadulnak meg tőle Orbánék.

Hadházy Ákos szerint a mostani választást "nem a kormány nyerte meg, hanem az ellenzék vesztette el."

Hadházy lemondott, aztán beszólt a Fidesznek

Az LMP társelnöke ezt hétfő hajnalban publikált Facebook-bejegyzésében írta, hozzátéve, hogy bár bejelentette lemondását, attól még

NE GONDOLJA A FIDESZ, HOGY MEGSZABADULT TŐLEM!

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Téved a Hadházy egyik sem (sem Orbán sikere sem az ellenzék (???) veresége: látlelet a zemberekről! ŐK EZT SZERETIK! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Téved a Hadházy egyik sem (sem Orbán sikere sem az ellenzék (???) veresége: látlelet a zemberekről! ŐK EZT SZERETIK! =))
Levendula
@RonaGyuri: Ennyire mazochista a magyarok többsége??? Nem hiszem. Valami történt, de még nem tudjuk, hogy mi...
RonaGyuri
@Levendula: lehet mismásolni, meg kutatgatni, meg újjal mutatgatni, de ez egyértelmű; ennek az országnak nem kell demokrácia, nem kell tisztesség, nem kell békés fejlődés. Ilyen bakegereket akarnak mázas hangulatba körbeugrálni! =))
coni
Ha 2014-ben az LMP nem hajtja el Bajnait, mára egy erős, demokratikus koalícióban kormányzó párt lenne. (Az LMP támogatásával ki tudták volna szorítani az MSZP-ből az árulókat).
Peller Anikó
@Levendula: Már hogy a rossebbe ne tudnánk. A társadalmicélú hirdetések tömege megtette a hatását a szél és a vona segedelmével.

Mehettek a levesbe.
csipetke
Ilyen aljas,mocskos választást még nem láttam.A 2x szavazó külhoniak,a sigányoktól pár csomag száraztésztáért vett voksok,a polgármesterek fenyegetése a közmunkásoknak,(nem kapnak több munkát,ha nem a fideszre szavaznak),a szavazás szervezetlensége,sokan hazamentek,mikor meglátták a kilométeres sorokat.Így nyerni?!Én akkor ismerném el orbán győzelmét,ha tisztán győzött volna.Így viszont kénytelenek vagyunk elviselni ezt a tolvaj bandát újabb 4 évig,de reménykedünk az EU,és azFBI nyomozásokban.Kiváncsi vagyok,orbán milyen ellenséget kreál,amivel a népet hülyítheti újabb 4 évig.Nehéz elhinni,hogy ennyi buta ember van ebben az országban,akik benyalták a végnélküli Sorosozást,migránsozást,de majd egyszer csak felébrednek az emberek,pl,ha egész napot ülnek az SZTK-ban,vagy a gyerekük-unokájuk ebbe a reménytelen oktatási rendszerbe kerül...
Commenter
@csipetke: és eltűrjük, eltűrik. Gyakorlatilag már csak papíron vagyunk az EU-ban. Ezt az embert így itthon nem lehet megbuktatni. Csak úgy ha demokratikus országok teljesen elszigetelik és nulla pénzt kap. Nincs más út.
Csizmás Kond
Gyerekek, ki minek születik annak hal meg. Eddig a fideszeseket basztattátok, hogy ilyen vagy olyan emberek, most meg magatokat, hogy milyenek vagytok...inkább szégyellni kéne a butaságaitokat és a modortalanságaitokat. Aki azt meri állítani magáról, hogy demokratikus felfogású az elfogadja a másik véleményét, de ti nem, ti még a saját véleményeteket is megkommentáljátok...ez lett az eredmény...aki sokat markol keveset fog.
Csizmás Kond
@Shikari: ...nem mindenki olyan...csak néhányan...:)...és azok olyannak is maradnak.
Csizmás Kond
@Shikari: ...és sokan el fognak tűnni...legalábbis a régi nevükkel...és újjal folytatják...
Pálinkás Pál
@Shikari: Nos...akkor válaszolok neked...az ország bebizonyította hogy tele van elmebetegekkel...én elismerem a fölényes győzelmeteket,de kellett hozzá egy jobbik,meg egy lmp...ami köztudott mindkettő fidesz kreálmány...és megígérem ha a fidesz valami görény dolgot követ el vidéken,még örülni is fogok neki...elvégre a vidéki tahók emeltek pajzsra titeket...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, az elmebetegek azok akik nem képesek felismerni a valóságot. Az is az aki magát valami kiválóságnak, okosabbnak tartja a többinél...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: azért ugye elismered hogy nem a nóbeldíjasok szavaztak rátok?! de mindentől függetlenül...nyertetek nagy fölénnyel...véleményem szerint ez mutatja hogy az ország megérett a pusztulásra,mert szép ez a győzelem,csak ha az unio elzárja a csapot,akkor nem lesz fenntartható...pénz nélkül meg hamar elszabadulnak az indulatok...mert az tény ,hogy az ország két hétig sem állna meg a saját lábán...ezt neked mondom,mert a sok egybitesnek hiába...és a bomlás ott fog kezdődni amikor nem lesz pénz fenntartani ezt az állapotot,vagy szerinted bármelyik fideszes visszatol valamit a lenyúlt pénzből??
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Rám nem szavazott senki. Az is tény, hogy az ekkora arányban benne van az ország fele...minden család fele...A te családodban kinek nincs nobeldíja ?
...és pusztulás...hát igen sokatoknak a csap a mindene...féltek hogy elzárják és megszűntök létezni...
...remélem te is felébredsz...
Pálinkás Pál
@Shikari: Nos akkor nézd meg a statisztikát..100 ezerrel többen szavaztak a fidesz ellen ,mint mellette...de mivel megoszlott,ezért így alakult!!!
Pálinkás Pál
@Shikari: Engem biztos nem ,mert személy szerint leszarom hogy ki nyert,nem leszek tőle se gazdagabb,se szegényebb!!! ha már nagyon megunom a dolgot,fogom a motyómat,veszek egy lakást vagy házat ausztriában...és onnan kivárom az eseményeket...hál istennek én egyik párttól sem függök...csak a tények kedvéért...a jobbiknak és az lmp -nek köszönhetitek a győzelmet...tudom a ha -val kezdődő mondatoknak nincs értelme,de nézd meg,vidéken is a jobbik mindenhol a sarkatokban volt...ha kétfordulós választás lenne,azt hiszem buknátok a második fordulóban,nem véletlenül alakítottátok át a rendszert!!ettől kezdve nem érdekel a dolog, amíg ilyen impotens ,széthúzó ellenzék van,addig teljesen felesleges elmenni szavazni!!!
Pálinkás Pál
@Shikari: Semmit nem magyarázok,ezek tények...ha adott mennyiséget elosztasz,a részei biztos kisebbek lesznek,mint az osztaatlan fele...nincs ebben semmi mágia...
Pálinkás Pál
@Shikari: Nem is mondom hogy bárki elüldöz..de mivel nekem ez nem tetszik,megyek magamtól...és hidd el,leszarom mostantól az egészet...de nem akarok picsogást hallani ezentúl sehonnan hogy milyen a fidesz,az embereknek ez kellett,megkapták...csak az b@szott rá,aki bármilyen okból kénytelen maradni,és szintén nem tetszik neki a rendszer!!
Pálinkás Pál
@Shikari: Én nem bírálok senkit..és ha visszalapozol,mondtam már elég rég hogy nyugodtan hátradőlhettek az ellenzék dilettantizmusa miatt..
Pálinkás Pál
@Shikari: Ritkán mondok ilyet,de teljesen igazad van...nekik csak a bejutás lebegett a szemük előtt,a fizuért...nos ezért most sokan fognak utálni...de szerintem csak az lehetne képviselő aki el tudja tartani magát...és természetesen fizetést sem adnék nekik...sőt továbbmegyek ...listáról nem lehetne bekerülni...no akkor kénytelen lenne mindenki megdolgozni a mandátumért!!
csipetke
@Pálinkás Pál: 8:46 Ezt fogom tenni én is.Egész nap az SZTK-ban ültél?Kire szavaztál,fideszre?Akkor megérdemled,ha nem arra,akkor nagyon sajnálom.Vagy kórházi fertőzést kaptál?Hülye marad a gyereked az iskolában?Köszönd meg a fidesznek.És ez csak két dolog a sok közül,ami itt baromira nem működik
csipetke
@Commenter: 7:18 Azt olvastam,hogyha a fidesz befut,addig nem ad az eu pénzt,még ki nem vizsgálják a fidesz összes pénzköltését visszamenőleg.Azt a 60 milliárd ft-ot is zárolták,ami most került volna átutalásra.Ez miatt is mindenki szívni fog,ha ez így lesz.Azt mondta egy külpolitikai szakértő,hogy ezzel meg az lesz a gond,hogy az eu rendkívül bürokratikus intézmény,és lassan mennek a dolgok,és ha az ország tényleg csak akkor kap pénzt,ha vége a vizsgálódásnak,szó szerint sz@rba lesz a haza.Mehet orbán putyinhoz kölcsönért.
csipetke
@Pálinkás Pál: 9:02 Az 1300 milliárd ft lenyúlt pénzt majd előkaparják a szalmazsákból.
Commenter
@csipetke: bár így tenne az EU. De amíg Vologya cár atyec ad pénzt, addig nem bukik be. No meg a baráti Kína és a többi kis diktatórikus miniországot se felejtsük ki. Én totál paff vagyok? Hogy és hol rontotta ezt így el az ellenzék? Itt a fórumon is az jött le egy két kivétellel hogy bejön majd országosan is a hódmezővásárhelyi recept, és tessék... :((((
csipetke
@Commenter: Nem akarok összeesküvéselméletet gyártani,de az európai sajtó kivétel nélkül azt írja,hogy nem volt tiszta a választás.Szerintem finoman fogalmaztak,mert aljas,és mocskos volt.Én személy szerint csak akkor tudnám orbánt emberszámba venni,ha ez az eredmény tisztességes,becsületes módon is sikerült volna.Ahogy hallom,ennek hatására sokan mennek külföldre,mert sok ember igazságérzete ezt már nem bírja el.Kiürül az ország,nem lesz aki eltartsa ezt a bandát.
Pálinkás Pál
@csipetke: Azért szögezzük le,voltak szabálytalanságok,talán csalások is,de nem ezen múlott..Be kell ismerni hogy ma Magyarországon nincs ellenzék, csak a maguk pecsenyéjét sütögető politikusok..!Tisztán látszott vásárhely után hogy csak úgy lehet váltani ha egy jelölt van,és az emberek nem valaki mellett,hanem orbán ellen szavaznak...csak amíg van egy jobbik,meg egy lmp...addig ez nem fog megvalósulni...a parlamentben pedig vidáman meglesz a 4/5-öd is e két párt hathatós segítségével!!!
Mellesleg megjegyezném,orbán a győzelmét a cigóknak meg a félanalfabétáknak köszönheti...de mintha úgy emlékeznék az ellenzék erősen hörgött amikor vona felvetette hogy bizonyos végzetség alatt ne lehessen szavazni!!!
Ezért vagy átgondoljátok a fene nagy liberális eszméiteket,vagy továbbra is vegetáltok a Parlamentben ,választóitokat szemen köpve!!!
Desischado
Csalás volt ez a javából. És sajnos, sok a tudatlan. Nekem is 8 osztályom van, de nem vagyok hülye. De sokan tényleg azok, meg tudatlanok, sajnos! Addig orbánnak áll a zászló, amíg nem következik el az összeomlás. Mert az lesz, legalábbis nagyon remélem.
@csipetke: Ha megkérlek, be tudnád nekem linkelni a cikket? Istenem, ha elzárnák a pénzcsapot, mihez kezdene a csüngőhasú? Na, az is megérne egy misét!
terlasz
@Levendula: Nagyjából lehet tudni, hogy mi történt. A fővárost nem tudta bevenni a fidesz, de a vidéki kevésbé tájékozott embereket sikerült megtévesztenie.
Ezenkívül az össze csalási lehetőséget bevetette a szavazatvásárlástól a szervezett utaztatáson keresztül a külföldiek átmeneti lakóhely-bejelentéséig.
terlasz
@durbincs: Igazad lehet, ha tehetségesség szinonimájává tesszük a gazemberséget. Egy tisztességes ember nem képes a fidesz "tehetségét" felülmúlni, de még megközelíteni sem.
csipetke
@Desischado: Már a cikket se kell keresnem,az este Kálmán Olgánál volt vendég Tóth Zoltán választási szakértő.Miután egyre nyilvánvalóbb,hogy választási csalás történt,azt mondta Tóth,hogyha egyik párt sem kéri,akkor majd ő fogja kérni a vizsgálatot,ami abból áll,hogy azokból a körzetekből,ahol nem volt megfigyelő,kikéri a jegyzőkönyveket,és összehasonlítja a digitális adatokkal.Remélem,még ma megteszi,mert mident képesek meghamisítani.Ahol a fideszes ajánlókat többszáz halott írta alá,ott minden megtörténhet.Az is érdekes,hogy eddig azt kommunikálták,hogy 70% felett volt a választók létszáma,mára 66%-ra csökkent.
csipetke
@csipetke: Egyébként a család,és az összes ismerősöm értetlenül álltunk a választás után,mindannyian biztosak voltunk benne,hogy valami aljas dolog történt még azonkívül,hogy pl a cigányoknak adtak pár csomag száraztésztát a szavazatokért,aztán pénzért kisbuszokkal vitték a jónépet,máshol a polgármester fenyegette meg a közmunkásokat,ha nem szavaznak a fideszre,másnap már nem lesz munkájuk,és egyéb ilyen aljas dolgok szerte az országban.
csipetke
@terlasz: 2:30 Ne írj neki ilyen kacifántos szavakat,mint a "szinoníma".Nem érti. :)
Eriksson
@Desischado: csak tudnam honnan ragadt rad ennyi esz.
Eriksson
Lehet, hogy Hadhazi inszeminatornak hasznosabb lenne, mint politikusnak.
png
Risztelem ezt az embert.
Tisztán látszik, hogy mindent megpróbált az erején felül.
Nagyon súlyos bűnöket tárt fel, míg a többiek kussoltak.
Nem támogatták, nem segítették, csak hagyták, hogy egyedül vigye vásárra a bőrét, és várták az eredményeket, amiket aztán a maguk hasznára használtak volna fel.
Undorító!

A jó vagy rossz közül tudok választani, de a csak rosszak közül a kevésbé rosszra, nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.