Egy borsodi településen 99 százalékot ért el a párt.

Több mint nyolcvan százalékos eredményt ért el az ország legszegényebb településein a Fidesz-KDNP. A G7 szakportál a GKI Gazdaságkutató listájával összevetve elemezte a szavazóköri eredményeket.

A legszegényebb magyarok között aratta legnagyobb sikerét a Fidesz

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Novák Katalin, a Fidesz alelnöke, Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (b-j) a párt választási eredményváró rendezvényén a Bálna Budapest rendezvényközpontban az országgyűlési képviselő-választás napján, 2018. április 8-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A vásárlóerő alapján, 2009 és 2016 közötti jövedelmek alapján számítva a tíz legszegényebb település mindegyikében óriási előnnyel nyert a két kormánypárt szövetsége, négy faluban a voksok legalább 90 százalékát szerezték meg.

A legszegényebb magyarok között aratta legnagyobb sikerét a Fidesz

Fotó: Pixabay

99 százalék

Volt olyan település, ahol 83 százalékos részvétel mellett a szavazatok 99 százalékát szerezte meg a Fidesz. Ez a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Fáj, a 400 lelkes faluban az egy főre jutó vásárlóerő havi 30 ezer forint.

Ugyancsak Borsodban található az ország legszegényebb települése, Csenyéte, ahol mindössze a választók mindössze 48 százaléka voksolt, a Fidesz itt 79 százalékot ért el.

A teljes lista itt böngészhető.

(via G7)

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Vagyis a sajátjai szavaztak rá...Cigányok,és románok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Ezért nyert a fidesz. Migránsok, bözsi utalvány, migránsok. Ezért nyert újra 2/3-al a Fidesz. Legalábbis ez nagyban hozzájárult a győzelemhez. Sokan kérdeztétek most mit teszünk: FOLYTATJUK!
www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4
Ha az EU-ból kizárnak, akkor baszhatjuk! Akkor csúnya világ jön nem csak az országra, de a bűnöző fidesz bandára is! A fidesznek nem lesz mit lopni, a további következmény a társadalmi robbanás, te hülye seggfej!
csipetke
@Eladott Ország: 6:29 Azért várjuk meg a szombatot,hátha valami pozitív dolog jön össze a jegyzőkönyvek és a digitális adatok átnézésénél.A jegyzőkönyveket is eltüntették szombatig,remélem azokat nem tudják hamisítani.Akkor tudnám orbánt valamire nézni,ha tisztán nyert volna,de ez a finkelsteini módszer,az éveken át tartó uszítás,gyűlölködés,az erdélyieknek,a Felvidéknek tolt milliárdok,ukránoknál,Erdélyben szavazatvásárlás,lehetne sorolni a fidesz aljas dolgait,így viszont a fidesz nem más,mint egy csalással hatalomra jutott senkik halmaza
szaboria1
Épp ma reggel láttam, hogy már reklamálnak. A beígért csomagot nem kapták meg. Pedig 10-ére ígérték a fideszesek. Sonkával már lekenyerezték őket.
nevemnick
@Shikari: eladtátok Magyarországot putyinkának, az ukránoknak, székelyeknek (akik felháborodtak, amikor magyarnak neveztük őket) a vajdasági volt Tito kommunistáknak és ivadékainak, valamint az északi tót keverékeknek.
Nektek nem Magyarország a lényeg, hanem az, hogy a vezérkarotok segítségével visszaállítsátok az egypártrendszert... de belebuktok és nem lesz ,,királyotok", bármennyire is nyalogatjátok a hátsóját.
evacica
Mert náluk a kiszolgáltatottság a legnagyobb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.