Magyar György és civilek egy csoportja szakértőkből álló bizottságot hozott létre, hogy az április 8-i csalásgyanúk nyomába eredve ellenőrizzék a választási jegyzőkönyveket. Rengeteg a bejelentés; szinte az ellenzéki pártoknak kétségeik vannak a voksolás tisztaságát illetően.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Ez igen tiszteletre méltó Dr Magyar Györgytől és nagy elhivatottságot is mutat, csak annyia probléma, hogy ez nem az ő dolga. Bejelenthet, de a hatóságok vizsgálódnak!
rosalinda57
SZÜKSÉG VAN ERRE, ÉPPEN AZÉRT, HOGY TISZTÁN LEHESSEN LÁTNI AZOKAT A TÉNYEZŐKET, AMIK BEFOLYÁSOLHATTÁK A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEKET.A SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁG ENNEK FELTÁRÁSA UTÁN MEG TUDJA ÁLLAPÍTANI A HIBÁK NAGYSÁGRENDJÉT, AMELY AZ EREDMÉNY MEGERŐSÍTÉSÉRE AVAGY CÁFOLÁSÁRA SZOLGÁLHAT.
rosalinda57
NEM IS ÉRTEM, HOGY EDDIG MIÉRT NEM ÁLLAMPOLGÁRI SZÁMVEVŐSZÉK VOLT, MIÉRT ÜLNEK A MAI NAPIG PÁRTKATONÁK A SZÁMVEVŐSZÉKBEN, A SZAKÉRTŐK ÉS ELFOGULATLANOK HELYETT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.