Az informatikai problémát elismerte az NVI, ezért megalapozott az a feltevés, miszerint a szavazatok összesítésének végeredménye nem valós. Hiszen, ha az informatikai rendszer összeomlott, hogy mutathatott volna valós eredményt. Aki egy kicsit is ért a számitástechnikához az tudja, hogy ha egy rendszer összeomlik, akkor nem csinál semmit, nem úgy ahogy az NVI állítja, hogy a …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Baszhatjátok az újraszámolást...ha nem volt ellenzéki képviselet aztán érvénytelenítettek szavazatokat...mernék fogadni, hogy a főváros azért lett ilyen "tarka" mert ott jutott ember bőven...vidéken meg nemigen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Hellcat: A vidéket egyszerűen hermetikusan elzárták a nyilvánosság elől Az egész világ láthatta ahogy Lőrinc baráték belevizeltek a választásokba. Amikor köteles laca azon makogott, hogy kiket kell távol tartani a választásoktól az ilyen hazudozásra gondolt. Az eltompult és kiforgatott vidékiek megelőlegezték a hatalmat, pedig a helyzetük még reménytelenebb lesz.
Hellcat
@Sámannus: Mondjuk azt nem akartam elhini, hogy vidéken egyetlen körzetet tudott elhozni a Jobbik...na de mind1...az elszigetelődés látszik a fővároshoz képest...vidéken már nem negdheti meg magának az ember azt hogy szélesebb TV előfizetése legyen és nézzen mást is mint az M1...mindezt a kurva nagy jólteljesítés közepette persze.
Sámannus
@Hellcat: A közintézményekben is az állami média a kötelező anyag.
F_Viktor
@Shikari: Akkor legyen vér a pucádba és menj el szombaton, s az 50 főnek magyarázd el milyen becsületes bandába tartozol!
nezelodo
@Shikari: ez sem nagyobb kamu, mint a csengeri 1300 milliárdot öröklö nő meséje, aki pont a Mr. 20(?) %-ra hagyja a suskát!
grincss
@Shikari ma 08:07
Fenyegetőzöl, kis testvérivadék? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.