Nem esett jól Kocsik László Csabának, Kissikátor kormánypárti polgármesterének, hogy a 170 érvényes szavazatból a Fidesz-KDNP 64-et szerzett, míg a Jobbik 70-et. Kocsik ezután a Facebookon fakadt ki, lényegében hazáját nem szerető emberneknek nevezve a nem Fidesz-szimpatizáns falulakókat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Mi a [email protected] akart volna ezt a barom még? 100%-ot a fidesznek??
Hazáját nem szerető emberek??? Ó a szemétláda...
Undorító már minden ami hozzájuk kapcsolódik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Mi a [email protected] akart volna ezt a barom még? 100%-ot a fidesznek??
Hazáját nem szerető emberek??? Ó a szemétláda...
Undorító már minden ami hozzájuk kapcsolódik.
justhpeter
A polgi egy igazi seggnyaló fideSS-patkány.
Shikari
Akik nem a Fideszre szavaztak, vagy bedőltek a libsi propagandának és elhitték az agyatlan hazudozást, vagy Magyarország ellenségei! Harmadik út nincs!
Horizont
@Shikari: Mennyi út van még baszki! A legtöbb a fidesz táborán belül!
Shikari
@Horizont: Kezdek csalódni benned! Mostanában feltűnően mocskos szájú vagy!
Tényleg szörnyű, hogy nem kell a választók döntő többségének sem az eszméit eláruló Vona, sem a Momentumos hülyegyerekek, de a gender- buzzancs simogató Bernike, sőt a tömegbe lövető Fletó sem! Füves Juhász elmenekült a vereség elől és áprilisban nem lett Karácsony! :-)))))))))))))))))
nem tibi
@Shikari: 89' - ben azért váltottunk rendszert hogy végre a kemény és véres verítékes évtizedek után ismét nyugat európához tartozhassunk és annak része legyünk . Meg kell azt érteni hogy
az Eu-n kívül nincsen szinvonalas életlehetőség jelenleg ( és a jövőben sem nagyon ) Európában .
Nagyot téved az , aki azt hiszi hogy ez az ország a jelenlegi állapotában és a közeljövőben meg tud állni stabilan a saját lábán vagy akár újból a keleti blokkhoz vagy akár egy új több országot összefogó ( felújított KGST rendszerű ) ( nevezzük : kivált , Kis Úniót létrehozva )
és ahhoz csatlakozva boldoguljon még akkor is ha abban Oroszország is benne van .
Az nyugatnak rettentő nagy a gazdasági előnye és az Amerikai Egyesült Államok támogatását is élvezi . Az a politikus vagy párt aki kivezeti vagy ki akarja vezetni ebből a társulásból Magyarországot az elköveti a harmadik évezred legnagyobb politikai hibáját a második évezred Trianonhoz vezető legnagyobb politikai hibái után .
Aszzem ennél többet nem kell mondanom .
Béke veletek !
Horizont
@Shikari: Ha a téma megkívánja pont ilyen mocskos volt a szám mindig. ha mocsokról van szó megkívánja a mocskos szájat b+ !!!
Ha zavar ne olvass te mimózalelkületű...
namihami
Polgikám, a helyedben most azonnal lemondanék és elmennék dolgozni. Ja, hogy az neked büdös, nem fizet olyan jól és még kiutálnának a munkatársak a fidesz-nyalás miatt? Ez bizony ciki...
Shikari
@nem tibi: Nagyon sok igazságot írtál! Nem is az a cálunjk, hogy az EU-ból kilépjünk, hanem, hogy megakadályozzuk azoknak a ránk erőltetését, amit a csatlakozáskor nem vállaltunk. Mikor szerződtünk mi arra, hogy a hulladékokat nekünk kell befogadni, akiket Merkel meghívott?
nem tibi
@Shikari: Félreérted de azért köszi hogy részben igazat adsz .
Pontosítok akkor :
Nem kilépni fogunk az Eu-ból ,hanem ki fognak zárni .
Amennyiben az Orbán kormány vérszemet kap és nekimegy mégjobban Brüsszelnek
és az Amerikai Egyesült Államoknak . Az USA-val nem jó xarakodni mostanság ,érdemes velük egyezségre jutni mert 10 ,20 X
veszélyesebbek mint a putyini Oroszország. ( értem ez alatt hogy gátlástalanul szankcionálnak mindent és mindenkit aki nem áll be a tornasorba )
Nem szabadna húzgálni az oroszlán bajszát .
Shikari
@nem tibi: Szerintem van minden országnak bizonyos mozgástere. A csatlakozáskor pedig nem vállaltuk, hogy a teljes belpolitikánkat kiszolgáltatjuk.
nem tibi
@Shikari: Baxhatjuk ha az USA ezt máshogy értelmezi .
USA az oroszlán bajsza Brüsszel pedig a farka .
Ha kibaxnak az Eu-ból semmilyen mozgástered nem lesz .
Akármelyik B terv , ha van működésképtelen .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.