Lázár János szerint az a feladatuk és kötelességük, hogy naggyá tegyék Magyarországot, és "a Fidesz következő négyévi kormányzása legyen az eddigi legjobb".

Lázár János keményen beleszállt Márki-Zay Péterbe – elégtételt, bocsánatkérést vár
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a promenad.hu hódmezővásárhelyi hírportálnak adott, szerdán megjelent interjújában közölte, parlamenti képviselőként szívesen részt vesz ebben a munkában.

Az országgyűlési választási kampányról szólva úgy fogalmazott,

"az ellenzéki sajtó egyértelműen átvette az ellenzéki pártok szerepét, miután azok kisszerű és kisstílű emberekből állnak, akik kisszerű és kisstílű politikát folytatnak. A sajtó egyébként intelligens munkatársai meg akarták mutatni, hogyan kell politizálni."

Azt javasolta ezen szerkesztőségek újságíróinak és szerkesztőinek: "induljanak el legközelebb a választáson, legyenek jelöltek, próbálják ki, milyen az, amikor nem kényelmes páholyból minősítik a színpadon zajló eseményeket".

Lázár János hangsúlyozta: helyi és országos szinten is szükség lenne értelmes, konstruktív, jó javaslatokkal előálló, az ország javát szolgáló ellenzékre, amelynek nemcsak a Fideszről van véleménye, hanem az országról is. Véleménye szerint az ellenzék április 8-án története legnagyobb bukását könyvelhette el, amelyből le kell vonniuk a következtetéseket.

A politikus a február 25-i hódmezővásárhelyi időközi választást követő, az országgyűlési választáshoz kötődő egyéni választókörzeti kampányt eddigi pályafutása legnagyobb csatájának nevezte.

Mint mondta, a Fideszen belül és kívül sokan "nem tettek volna egy garast sem" győzelmére. Ugyanakkor fontos számára, hogy Orbán Viktor miniszterelnök végig támogatta, "személyesen is letette mellette a voksát".

Lázár János Csongrád megye 4. választókerületében 52 százalékkal végzett az első helyen.

Azt mondta, választókerülete minden polgármesterével és testületével leül, megkérdezi, miben tud segíteni, és az ígéreteit be is fogja tartani, ahogyan 2014-2018 között is tette.

A politikus kitért arra, a következő négy évben kitüntetett figyelmet kell fordítani azokra a településekre, ahol 50 ezernél kevesebben laknak. A kisebb településeken élőket évtizedekig magukra hagyták, ők várják és igénylik a segítséget, és bizalmat szavaznak annak, aki segít. Nagyon fontosnak tartja, hogy az ott élő fiatalok, idősek és a közösségek, amelyek meg akarják változtatni a saját életüket, támogatást kapjanak – mondta a miniszter.

Lázár János közölte, Hódmezővásárhely független polgármesterétől,

Márki-Zay Pétertől olyan személyes támadások érték, "amelyeken bocsánatkérés vagy elégtétel adása nélkül nehéz túllépni".

Úgy fogalmazott: "Ma Hódmezővásárhelyt olyan ember irányítja, aki eddig csak szégyent hozott a városra."

Lázár János véleménye szerint Márki-Zay Péter önjelölt országos politikusként is szégyent hozott a városra. Még meg sem kezdődött a politikai pályafutása, "máris elszenvedte a legsúlyosabb bukást", amelyet ember el tud szenvedni. "Ahhoz lehet hasonlítani a tevékenységét, amit Károlyi Mihály és a bolsevikok követtek el ebben az országban 1918-ban és 1919-ben. Ez a hazaárulás kategóriájába tartozik" – jelentette ki a miniszter.

"A város jelen pillanatban nincsen vezetve, nem születnek döntések, így az a veszély fenyeget, hogy Hódmezővásárhely süllyedni fog" – közölte, hozzátéve: a kormányzat és a Fidesz feladata, hogy segítsen a városnak, akkor is, ha a polgármester "nem felelősséggel és nem komoly emberhez méltóan vezeti".

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Indul az "elégtételt fogunk venni" és pont a fidesz fogja leszarni, hogy a vásárhelyiek kit szavaztak meg...ki fogják csinálni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Indul az "elégtételt fogunk venni" és pont a fidesz fogja leszarni, hogy a vásárhelyiek kit szavaztak meg...ki fogják csinálni.
Horizont
Sunyi paraszt, megszámolnám ténylegesen a szavazatait.
Nem lepődnék meg ha mégse nyert volna...
Sámannus
Ki csinálják, egészen biztos,mert a rendszer minden porcikájában korruptnak maradt meg, és a fidesz a hatalmával belülről teszi, ezt a legnagyobb maffiózókkal a háttérben. Nincs érdekvédelem az országban senki nincs biztonságban.
Most készül a habony torta a választás után . Nem telt el két nap, és feje tetejére állt a sajtó.
tudode
Ne icceljen ez a, többiekhez képest JÓ MEGLÁTÁSÚ, O1G által elhasznált, lejárt lemezű frakcióvezető!
.
Mi az, hogy NAGGYÁ TESZIK "ezek" Magyarországot, akkor, amikor az EU tagországok közül ... K É T ... T A G O R S Z Á G ... van mögöttünk a LAKOSSÁG ÉLETSZíNVONALÁT ILLETŐEN!
.
Az eredmény, hogy a FÉL ORSZÁG nélkülözik, kukákban kotorászik, a volt középosztállyal együtt, miközben a KÖZVAGYON JÓ RÉSZE NARANCSKÖDDÉ VÁLIK a nélkülözők számára, a nyalakodók .. j a v á r a !!!J
.
Vissza az.. A G A R A K K A L .. O1G .. v i s s z h a n g j a !!!
.
Jobb lenne, az .. O R S Z Á G N A K, és kedves mindannyiuknak, ha megfogadnák/ták volna Konrád György javaslatát, aki pátyolgatta a Sorostól kezdve a GAZDIJÁT!!!
.
----- Konrád György szerint Orbánnak önként kellene távoznia, mert baj lehet
nepszava.hu/cikk/1149533-konrad-gyorgy-szerint-orbannak-onkent-kellene-tavoznia-mert-baj-lehet
.
Az UTCA NÉPÉNEK minden oka megvan arra, hogy SZIDJÁK le-, és felmenőiket, mert TÖNKRETETTÉK szinte minden szinten az ÁLTALUK BEKEBELEZETT ORSZÁGOT!
kissé felnőttem
janika!!! elmész ám te a kurva picsába !Ti hogyan beszéltek a MAGYAR parlamentben csak az ellenzéket szapuljátok szerinted mindenki ostoba bunkó fajankó??? NE HIDD de arogáns beszédre mást nem érdemeltek, addig amig nem lesz POLITIKAI kulturátok !!!
TITEKET a nép tett oda illene viselkedni is ez a XXI: század nem a 16-ik vedd már észtre és ennek szellemébe ,mert szolgálnotok kellene a nemzetet nem marakodni kiokitani lenézni
gyülölködést gerjeszteni.ezért vagytok utálat tárgyai nem másért
kissé felnőttem
még egy sor ki volt kisztitkár, párttag meg kommunista? ezt már feledni illene, elmult , TI persze mint a pillangók vedlettetek egyikből a másikba akkor jobbb lenne elegánsan lapitani és ezt a témát hanyagolni mert az már a mult illene a jővőt épiteni de nem visszamutogatással mások leszólásával. PÉLDAMUTATÁS ha ismert a szó.
kereső
@RonaGyuri: 19:23,miért ide kérdőjel?Nem vagy Te halfarok.Ez kijelentő mód-mindig,mindenkor,ha róluk van szó.
RonaGyuri
@kereső: dehogy, hisz ln is tudom, csak visszakérdeztem, hogy ezt ígéri-e?
kereső
@tudode: a negativ növekedés is növekedés,mondá matolcsy a magyar unortodoxia megálmodója és atyja.
kereső
@RonaGyuri: mi mást igérhetne?Azt fogják adni ezután is ,mi lényegük.
nem tibi
@tudode: "Az eredmény, hogy a FÉL ORSZÁG nélkülözik, kukákban kotorászik"

"010 óta ez van és nem zavarja őket , nyomják a saját demagóg dumájukat ,
ez az fecsúti überfax asszonta , csinosodunk , a másik hodmvhelyi überfax
meg kijelentette 30 év múlva utolérjük Ausztriát . Meg a faxomat éritek utól
és ráadásul senkinek nincsitt erre 30 éve . :-(((((((((((((((((((((((((((
nem tibi
A Zaj meg jobb ha lemond mert nem az önkormányzati szinten dőlnek már el a dolgok ,
megkíméli magát néhány felesleges kőrtől és nagyon sok kellemetlenségtől .
advocat
Azért a város süllyedésnek egyik oka a Fidesz frakció. Lázárt meg a makóiak hozták be. (Ha egyszer majd újra kapható lesz a világhírű makói hagyma. Mert régen az volt. Most itt tartanak a makóiak, gyakorlatilag semmijük nincs már, csak a nyelvük sima.)
Nessy
@kereső: Nem adni fognak, hanem elvenni! Pár hónap és az egész ország a Mészáros Holding része lesz!
kereső
@Nessy: hááát nem az a lényegük?Elvenni-és hülyiteni?
tudode
@nem tibi:
.
S o k k ... van a rovásukon az üres dumájukon kívül, olyan összefonódással, hogy NINCS OLYAN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS, amely képeSS kibogozni ennek a SZEKTÁNAK a szakbarbár, felelőtlen SZEKTÁNAK a csínytevéseit a .. H A T A L O M, és a L Ó V É oltárán, Isten nevével elkövetetteket!
.
Ilyen [email protected], szakbarbár kormánya még nem volt ennek az országnak!
.
A történelem folyamán a MAGYAROK mindig rossz lóra tették a voksukat, de felálltunk a török, az orosz URALOM után "IS", a . f e l c s ú t i t ... a fiatalok még kiheverhetik, ugyan a fene tudja, mert a jobboldali érzelmű értelmiség szerint "is"
.

.""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
Sztem az utóbbi!!!
tudode
@kereső

.
Valami olyant is mondott O1G ... E S Z E, ... Z S E B E .. valamelyik plenáris ülésen az ellenzék rosszalására az Ő CSALÁDJA GAZDAGODÁSÁVAL kapcsolatban, hogy az EGÉSZ VILÁG, v az ország .. R O K O N A !
.
Semmi egyéb hasznuk nincs EZEKNEK, mint a ZEMBEREK SZÜRKEÁLLOMÁNYÁNAK karbantartása, emlékezőképessége!:
peterkelemen
Úgy látszik a fideSS addig húzza a magyar népet ameddig mégis csak golyót kapnak a hülye fejükbe.
peterkelemen
"Kormányt golyóval kell megbuktatni nem szavazatokkal!" /Fegyvernepper - Nicolas Cage/
namihami
Egy ország, a Fideszre szavazóival egyetemben, szégyene, hogy ezt a kuplerájt még ilyenek irányíthatják.
És ez a szavazók aktív közreműködésének eredménye is. Némi 12.000 forint, némi Böbe-zsuga és igéretcunami elég ahhoz, hogy ez a réteg (plusz a kinti haszonlesők) ne lássák a mészárosok, garancsik, tiborczok, orbánok, rogánok, stb. (van még bőven) dolgait.
És a migráncsozás, az aztán a csúcs. Az a marinéni fél a migráncstól, akinek a falujától 100 km-es körzetben se láttak még olyat. De, azt mondta az Istenük, hogy félni kell, hát félnek.
Éppen, mint a mumustól vagy a zsákostól.
division
@peterkelemen: Akkor gyerünk, mert csak mondod állandóan, lássunk már végre tettet is tőled:-))
division
@namihami: Azért az tagadhatatlan hogy Vásárhely nagyon sokat fejlődött az elmúlt években.
namihami
@division: Mert a Vezér csókosa volt a közelében. Ugyanezért fejlődött pl. a ""szülőfalu"" is, bővült stadionnal, fűtött gyeppel és hasonlóval.
De, a kisfalvakban még ma sincs iható víz, járda, csatorna, stb.
A metró nap mint nap egy lutri, hogy gyullad-e vagy sem. Az M1-esen valóságos élmény egy utazás, a jelenleg benzinárban található útalappénz ellenére. A kórházakban azért hívják sűrgősséginek, mert ott ""csak"" 8-10 órát kell várni, egyébiránt kaphatsz egy 3 hónapos időpontot. Némi esélyed még arra is lehet, hogy már nem is fog kelleni (alulról szagolt ibolya révén).
Tényleg, Vásárhely sokat fejlődött. A többi, nem ""baráti"" település kárára.
Viszont néhány barát, családtag és hasonlóknak nincs oka panaszra.
division
@namihami: 20 km - es körzetemben is van két-három "majdnem" város, és bizony ellent kell mondjak az állításaidnak. Persze erre is meg arra is lehetne példákat találni.
namihami
@division: Csak a gond az, hogy az ""erre""található példák száma nagyságrenddel felülmúlja az ""arra""hozható példák számát. Mert azt ugye Te se mondod, hogy stadionokra, süsüre, fűtött gyepre és hasonlókra kellene ""azokban"" a helységekben költeni, amíg ""ezekben"" a napi emberi élethez szükséges alapvető elemi feltételek hiányoznak. Pusztán azért mert bizonyos ""közeli helyek"" baráti alapon elviszik a pénzt innen.
human
@division: 30% alkotmányos költség elég ösztönzően hat a fejlesztési szándékra. Mikor egy baráti vállalkozó megépít egy társasházat, majd azt eladja az önkormányzatnak amiből visszabérel lakásokat majd féláron megveszi. Az aljegyző is oly odaadóan segédkezett, hogy három lakást féláron vásárolhatott meg. Annyira önzetlenek ezek a fideszesek.
ANITA4242
kölcsön! kölcsön! hitel!Keres egy jó hírű és akkreditált privát kölcsön cég, amely előírja a hitelek életre lehetőséget.Kínálunk minden típusú hitelek egy nagyon gyors és könnyű út, személyi kölcsönök, autó hitelek, jelzáloghitelek, diákhitel, üzleti hitelek, beruházási hitel, adósság konszolidáció és még sok más.Ön által elutasított bankok és más pénzügyi intézmények?Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy a jelzálog? Nem néz ki többé vagyunk itt, hogy a pénzügyi problémák a múlté.Mi adnak kölcsön az egyének és a vállalatok, amelyek pénzügyi segítségre van szüksége, amelynek mértéke 2 %.Nem kötelező társadalombiztosítási szám, és nem hitel ellenőrzés szükséges, 100 %-os garantált.Azt akarom, hogy használja ezt a médiumot, hogy tájékoztatjuk Önöket, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és szívesen nyújtunk hitelt.Akkor küldjön nekünk egy e-mailt: ([email protected]) kell alkalmazni a kölcsön
nezelodo
Kicsit csendesebben Lézeres! M.Z. Pétert nem érte semilyen fideszes támadár? Ajaj, még az elkötelezett békepap ismocskolta a templomban a tegnap még országos hívüket, vagy már nem emlékszik a publikom? Vagy hogy a mocskoló szórólapok, amin nem szerepelt az azonosító? Biztos egy kubatovnyugger másolgatta kézzel Csengelén a tanyán, gyertyafénynél!
Hogy az országot naggyá teszitek? Szerintem hírhedté, de nem az országot, hanem az állampártot, és a feltámadó szunnyad óelveket, ami a németeket is naggyá tette 33-tól.
Horizont
@ANITA4242: na húzzál innen aranyom itt hirdetésnek nincs helye!
Horizont
@division: látod ezek vagytok ti fideszesek. Ellentmondasz? Minek ? Az érveknek? Amit még itt majd mindenki alá tud támasztani? @namihami: érthetően normálisan és tényekkel alátámasztva logikusan megírta. Nem azt írtad hogy igen van némi igazságod...á dehogy is ...ellentmondasz!!! Minek baszki? Azért eddig úgy gondoltam te nem egy mari néni vagy Józsi bácsi vagy a mélyszegénységből akik a Bözsi utalványért cserébe imádatuk tárgyának tartják a puhost. Tévedtem!
Horizont
Amúgy Márki Zay Péter körme alatti piszok többet ér ezerszeresen mint Lázár egész valója.
lampa laz
Ugyan olyan hazug, korrupt, tolvaj bunkók maradtok mint eddig is voltatok, sőt csak tetéznifogjátok mindezt.
Eladott Ország
Mindig tudtuk, hogy egy mocsok cinikus tróger vagy Mindentudó Luzerjannkó! Te nem kisstílű, hanem nagystílű rabló politikát folytattok. B*szódjatok meg!
nemfideszes
@division: 00:43
Pontosan mire gondoltál? "Annyit is ér" Jani hátrahagyott 22 milliárdos adósságára, vagy a vejkó "hogyan borítsunk sötétségbe egy várost sok milliárdért" projektjére?
rdos
Nem kellene megvárni a választások végét? Csak azért kérdezem mert hogy nincsen még meg a végeredmény! 1-2% szavazat megszámlálása még hiányzik, és ami fontosabb, a szavazóköri jegyzőkönyvek scannelt és eredeti példányának valamint a "netes" eredmény összevetése még hátra van! Ugye mindháromnak választókörönként egyeznie kell, ahhoz hogy érvényes legyen az eredmény.

Eddig csak előzetes eredmény van, a feldolgozottság szintjétől FÜGGETLENÜL!

Ha még ismered ezt a fogalmat (függetlenül) lézerjanókám. :-)
Shikari
Márki láthatóan nem fogja kitölteni az idejét! hamarabb oszlatja fel magát a testület, mint ennek az idiótának asszisztáljon!
nemfideszes
A mindannyiunk által finanszírozott közmédia pedig a hazug pártpropaganda szerepét...
...de akkor sem habzott így a pofád amikor fideszes polgármesterek és beosztottjaik TÖRVÉNYTELENÜL vettek részt a fidesz választási kampányában!...aki pedig Hódmezővásárhelyen elszenvedte élete "legsúlyosabb bukását" az te voltál te gané, ezért is akarsz "kisstílű" módon bosszút állni Márki-Zay Péteren!
nemfideszes
@Shikari: ...minek után a testület többségét fideszes seggnyalók teszik ki, akik központi utasításra mindenben gátolni fogják a városvezetést ennek sajnos nagy esélye van. A kormány pedig egy fillér támogatást, pályázati pénzt sem fog odaítélni bosszúból, büntetve ezzel a város teljes lakosságát. Láthattunk erre már számos példát, Esztergomban vagy éppen Ajkán. De ez is csak azt bizonyítja, hogy a fidesz magasról leszarja az embereket, őket csak is a hatalom megszerzése érdekli.
Shikari
@nemfideszes: Ez a nyomorék eddig azzal töltötte az idejét, hogy bűncselekményeket keresett a haverjaiak az iratok között. A várost nem vezette. A testület hamarosan feloszlatja magát és ezt a senkit többé nem választják meg. Addig azért várnak, amíg egy nagy hülyeséget csinál, illetve a semmittevésével nagyobb kárt okoz a városnak. Lássák csak a szavazók, hogy ezek milyen gané emberek!
A Fidesz magasról leszarja az ilyen Márki féle sejthalmazokat!
Sámannus
Jonókám mossál szájat. Nem arra való, hogy szarjál vele.
nemfideszes
@Shikari: Márki-Zay Péter, hét gyermek édesapja, közgazdász, villamos mérnök, PhD (nem behazudott mint Palikáé), a Szent István Király Plébánia világi vezetője. Kötve hinném, hogy nagyobb kárt tudna okozni a városnak, mint lézer jani hátrahagyott 22 milliárdos adóssága. Amúgy a fidesz 8 éve nem vezeti ezt az országot, csak koncepciós pereket és ellenségeket kreál, hogy aztán uszíthassa a hozzád hasonló lelki és szellemi nyomorékjait.

"Olyan világ jön,
amikor mindenki gyanús, aki szép.
És aki tehetséges.
És akinek jelleme van…
A szépség inzultus lesz.
A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!…
Mert most ők jönnek…
A rútak.
A tehetségtelenek.
A jellemtelenek.
És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van."
Márai Sándor
JAJMÁR
Hát, ez... mondjuk a lázárhoz lehet, hogy méltó, de egy győztes politikushoz, nem!
Saját magát alázta meg vele, a Márkai-Zaj Pétert felemelte!

Mert könnyű ám föntről "bátornak" lenni :)
De ez nem bátorság, pitiáner bosszúállás. Pitiáner ez a lázas, pedig eddig valamennyire elismertem.
Sámannus
Janókám neked minden napr van okod a bocsánatkérésre. Mégis attól várod aki más érdekébe áll ki.
Shikari
@nemfideszes: Nem a pedigréjét bíráltam, hanem a tetteit! Az pedig a nulla felé konvergál!
Nessy
@Eladott Ország: Viszont a migráns veszély már elmúlt, legalább is nincs róluk szó a médiákba. Marad Soros, az anti Krisztus, a patás ördög, a galaxist ellenünk hangoló!
Horizont
@Shikari: miért te ott laksz? Akkor mit pofázol a tetteiről. Ja hogy nem nyalja orbán seggét mint te? Ez az ember már most többet tett hazájáért és az emberekért mint te valaha fogsz a puhosnak együtt. Te még akkor se beszélj róla ha kimosod a szád előtte. Milliószor többet ér nálad. Ez fáj látom. Megáll az ész.
human
Márki-Zay arra épített, hogy feltárja Lázár uradalmának kétes ügyeit és a kormányváltás után ezek kivizsgálásra kerülnek. Sajnos ez nem jött össze. Innentől kezdve tényleg csak a lepapírozás kedvéért van értelme utánajárni a korrupciós ügyeknek. Minden el fog évülni.
Márki-Zay persze nem adja fel. Ahogy Gulyás Márton sem adja fel. Már csak az kell, hogy az itthon maradó demokraták se adják fel. Sajnos tényleg csak abban bízhatunk, hogy egyszer hibázik a rendszer, egyensúlyt veszt és akkor kell, hogy legyen egy mozgalom aki tud még lökni rajta egyet.
Eladott Ország
@Nessy: Most az ellenzéki pártokat fogják felszámolni azzal az indokkal, hogy Soros féle pártok. Már a választások előtt is így egy "slukkra" vették őket. Következő lépés lesz az önkormányzatok kinyírása. Végső cél a totális diktatúra kiépítése. ( gyakorlatilag már most is megvalósult, a hatalmi ágak a fékek és ellensúlyok szétverése)
cikicakk55
Megnézném én azt az embert,aki egy olyan önkormányzati légkörben,ahol mindenki csak hátráltatja, a munkáját,hogy tudna dolgozni? Márki_Zay már az első héten talált több mint 500 millió forint tartozást a városnál,amivel nem tudtak elszámolni.3 nap múlva már a Fidesz média ezt úgy szajkózta,hogy ezt a pénzt Márkí lopta el,mert a városnak ennyi megtakarítása volt és nem tartozása. Az a szerencsétlen ember ott teljesen egyedül megy szembe az összes önkormányzaton dolgozóval.Senki nem segíti semmiben.Hátráltatják,mert dokumentumok kellenének,papírok,szerződések,de senki semmit nem tud. Mindent saját magának kell megcsinálnia. Eddig abban reménykedtünk,hogy április 8-ig csak kibírja,aztán kiderül a fene nagy Fidesz pártiság a munkatársaknál. Azt hittük,ha már nem a Fidesz lesz az úr,akkor nem rettegnek tovább az alkalmazottak és végre segítik a munkáját. Sajnos a Vásárhelyi emberek ebben már nem tudják Őt segíteni. Tudta,hogy szembe megy majd vele mindenki és még is belevágott. Reméljük azért még nem adja fel.
nemfideszes
@Shikari: Hmmmm, úgy gondolom, hogy annak akinek a Rapcsák táskahordozója által felhalmozott 22 milliárdos adósságot illetően morálisan nincsenek fenntartásai, nem sok erkölcsi alapja van bárkit is minősíteni, kritizálni... a vejkóval való üzletelésről a város kárára, az adófizetők által finanszírozott luxus külföldi légyottakról, az óvodás korú gyerek svájci bankszámlájáról, vagy rózsadombi luxus villájáról már nem is beszélve...úgyhogy lehet szépen csendben elsunnyogni a 3.14csába...
Eladott Ország
@nemfideszes: Csak amíg Rapcsákról szobrot állítottak, addig ez a cinikus tolvaj szarházi Lúzer megy a levesbe, de inkább a börtönbe.
www.infohodmezovasarhely.hu/external/uploaded_images/54c65c4181b2e.JPG
division
@Horizont: Lassan pályázhatnál a propi főszerkesztőjének a címére mert itt te mindenkinél jobban tudsz mindent plusz még helyre is igazítasz embereket:-) Amikor elkészül pl. egy út, vagy felújítanak bármit (játszótereket, óvodákat, stb.) annak örülni kellene, és nem azt nézni állandóan hogy kinek mennyi ment a zsebébe, hiszen ez így is volt mindig. Ez az ország tele van mindent csak negatívan látó, mindenben csak a rosszat kereső emberekkel, nem véletlen nem is haladnak semerre. Tudod azoknak az embereknek aki ma nagyon rosszul élnek nem jelentett volna semmit egy másik kormány, mert az sem adott volna havibért ingyen. Megmosolyogtató amikor sokan azt képzelik majd egy másik kormány megoldja a bajaikat. Itt is van egy "anyuka) aki most ezerrel szidja a Fidesz győzelmét a Face - en mert szerinte így továbbra sem tudja eltartani a saját gyerekekeit (mind másik apától van) pedig életében nem dolgozott még:-))
division
@Horizont: @nemfideszes: @human: www.anephangja.com/2018/04/friss-most-mar-biztos-valasztasi-csalas.html
Én vagyok annyira fair ember hogy amennyiben tényleg csalás történt akkor írjanak ki új választást.
Shikari
@nemfideszes: Kár degradálni Lázárt, mert sokat tett a városért!
nemfideszes
@division: Az, hogy a választásokon még csak a csalás gyanúja se merülhessen fel, minden félnek az elemi érdeke, de leginkább a győztesé, mert az ő legitimitása forog kockán. A fidesz vezette NVI még sem tett meg mindent ennek érdekében...
Eladott Ország
@Shikari: vastagbor.blog.hu/2014/03/31/lazar_janos_es_hodmezovasarhely_22_5_milliardos_adossaga
Lázár János és Hódmezővásárhely 22,5 milliárdos adóssága. Mérhetetlenül pofátlan húzás, tekintve, hogy Lázár 10 évig volt Hódmezővásárhely polgármestere, és irányítása alatt a város az ország egyik legjobban eladósodott települése lett. A hódmezővásárhelyi önkormányzat adósságállománya 16,3 milliárdról 20,7 milliárd forintra nőtt 2007 és 2010 között, miközben a település 10,3 milliárd forint értékű fejlesztést valósított meg, állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálata még 2010 végén, de nem túlzottan foglalkozott ezzel senki, sokkal inkább azzal, hogy Lázár polgármester úr alkudozós/lekezelő levelet írt az Erste banknak az óriási adósság hátterében álló svájci frank alapú kötvénykibocsátás miatt, a hódmezővásárhelyi lakosoknak pedig kiküldött egy másik levelet, aminek az volt a fő üzenete, hogy az Erste Bank köcsög.
Macskaszem
@Shikari: Sokat tett, csak nem a városért vazze. A nemzet vejével elsötétítette a várost, pornóbannerekért eladott egy iskolát, a családi birtokainak közepébe valaki vadászkastélyt épített, de ezt meg a többi disznóságot is mind Hódmezővásárhelyért tette.
Shikari
@Eladott Ország: Vásárhelynek nem volt tartozása.
Shikari
@Macskaszem: Ez csak a szokásos libsi acsarkodás! Valami új?
Shikari
@nemfideszes: Utazz le és nézz szét!
Shikari
@Horizont: Márki jelenleg azzal van elfoglalva, hogy a nem létező bűneseteket és korrupciót feltárják! Már az összes szoclib megmondó összeröffent a papírmustrára, de az istennek se akar egy jó botrány a múltból előkerülni!
Nem ér rá várost vezetni, mert épp politikai tisztogatást tart és nyomoz!
Attól, hogy nem Vásárhelyen élek, épp úgy nyilváníthatok erről véleményt, mint te! És legközelebb, ha "baszki"-zol nézz már utána a helyesírásának, mert így csak annyi jön le, hogy öncélúan vagy paraszt!
nemfideszes
@Shikari: 15:15
Tagadhatod a valóságot de az attól még valóság marad. [email protected] ügy.
nemfideszes
@Shikari: Szétnéznék, csak azok a qurva lámpák nem világítanak, így akkor se lehetne látni ha volna mit.
Amúgy ha te tudod, hogy mit tett a városért lézer jani, akkor miért nem írod le, miért kéne ezért bárkinek is leutaznia?! Harmat gyenge kibúvó!
Horizont
@division: ha én lennék a propi főszerkesztője máris alkalmaznám a kitiltást :)
Ezt mindig elmondod de annyira rosszul látod semmi érzéked sincs az emberek kommunikációjához, kivéve a fideszt. Már többször leírtam neked, msot utoljára teszem. nem hiszem magam okosabbnak mindenkinél. Egy kettőnél (na jó háromnál) mindenképp:)
Én meg vagyok győződve a saját igazamban, azt elementáris erővel képviselem és azt közlöm erőteljesen és igyekszem kijavítani azokat akik a tényeket se képesek figyelembe venni. Ha te ezt annak látod ami hát lelked rajta. Én ezután is így fogok írni ha te ezt nem tudod elviselni megkérlek ugorj át és hagyd a kommentem figyelmen kívül. Ennyikét tudok felajánlani neked:))) A személyeskedésedre !!
division
@Horizont: Én is kitiltanék innen sokakat, főleg a trágárkodókat, de ez már itt nem dívik. A több nickesekkel sem kivételeznék, valahogy úgy mint régen volt. Egyébként meg a te tényeidet nem kell mindenkinek tényként elfogadnia, ahogyan az enyémet vagy másokét sem. Nem vagyunk egyformák, mások az értékrendjeink, és ez így is van rendjén.
Horizont
@division: de lehet a sajátodról meggyőzni a másikat. Ez miért baj?
division
@Horizont: Most mondták az ATV - n hogy semmilyen választási csalásra nem találnak bizonyítékot, valószínűleg megdől ez az elmélet. Miért kellene egyébként bárkit is meggyőzni a saját igazamról? Most mondjam azt egy rap rajongónak hogy de igenis a metal a zene kizárólag és rohadjon meg ha nem fogadja el? Ez nem így működik.
Horizont
@division: nem egyformán látjuk a világot ...se.
Horizont
@division: És nem is akarlak meggyőzni. Maradj meg hitedben. Majd kiderül kinek van igaza.
mariaberta
Ezek mind azt hiszik, hogy ők az atyaisten, pedig egyek a többi között!
mariaberta
Elfelejtettem megkérdezni, miért is kellene bocsánatot kérni Márki-Zaynak? Azért mert nyert? Akkor az egész fidesznek bocsánatot kell kérnie, mert állítólag ők nyertek
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 15:15; "Vásárhelynek nem volt tartozása."
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3937/6996/original.gif?w=800&h=454
hvg.hu/ingatlan/Lazar_Janos_nyakrafore_koltekezett_OS7NY2
A hódmezővásárhelyi önkormányzat adósságállománya 16,3 milliárdról 20,7 milliárd forintra nőtt 2007 és 2010 között.
Shikari
@Eladott Ország: Csak most nem 2010 van.
Shikari
@Horizont: Elmés visszavágás volt egy öncélúan trágárkodótól!
Shikari
@nemfideszes: Gyenge a libsi alaptalan vádaskodás! A fasiszták már csak ilyenek!
Shikari
@nemfideszes: Választási csalás- HAZUGSÁG- határidőn belül egy párt sem nyújtott be kifogást.
A kétharmad nincs meg- HAZUGSÁG-a választási törvény szerint bőven megvan.
Na, most menjetek tüntetni, hogy kisebbségben vagytok és a magyaroknak nem kellenek ezek az eszmék!
Eladott Ország
@Shikari: ma, 07:55 ;Valóban 2018-at írunk, azóta meg kifizették közpénzből Hódmezővásárhely hiányát, te fideszes faszfej! Okoskodó barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.