Szerdán visszahívta EP-képviselői tisztségéből Morvai Krisztinát a Jobbik elnöksége, mert a párt szerint a politikus az egész kampányban a Jobbik ellen, a Fidesz mellett kampányolt. Most megszólalt Morvai is.

„A sajtóból értesültem róla, hogy a Jobbik elnöksége »visszahívott« európai parlamenti képviselői tisztségemből. Az európai parlamenti képviselők jogállasáról szóló jogszabály ilyen jogi lehetőséget nem ismer, így mandátumom lejártáig, 2019 júliusáig tisztségemben maradok”. A képviselő hozzátette: „az eddigi következetességgel, elszántsággal fogom képviselni Magyarország érdekeit, összhangban saját lelkiismeretemmel és a Jobbik 2009 évi illetve 2014 évi európai parlamenti választási programjával, amelynek végrehajtására a választók felhatalmaztak.”

A Jobbik azért szerette volna visszahívni a képviselőt, mert – mint írják – „régóta intenzív kampányt folytat az őt delegáló párt ellen éppen olyan hazugságokkal és rágalmakkal, amelyeket a Fidesz és propagandasajtója zúdított az elmúlt időszakban a Jobbikra. Jelentős segítséget nyújtott a választási csalásoktól sem visszariadó, diktatúrát építő Fidesz hatalomban tartásában, amely egy egykori jogvédőtől szégyen."

Morvai megszólalt a visszahívása miatt

„Nem is követhette volna más lépés, azok után, amit ő az elmúlt hónapokban művelt a leggátlástalanabb fideszes propaganda sajtóban. Lényegében ugyanazokat a hazugságokat szajkózta, a Jobbik megosztására törekedett, a Jobbik kampányával szemben a Jobbik céljaival szemben. Ennek nem lehetett volna más a következménye” – nyilatkozta az elnökség döntéséről az ATV Híradójának a párt szóvivője, Mirkóczki Ádám.

Cikk- és címlapkép: Youtube

(ATV)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
te gátlástalan bugyuta hazug liba, ha már jogászkodsz; Te senkitől sem kaptál felhatalmazást, azt a Jobbik kapta, amit volt olyan barom, hogy neked ajándékozott! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Az egy hete még "kormányváltó erő" még erre se lesz képes - remélem.
RonaGyuri
te gátlástalan bugyuta hazug liba, ha már jogászkodsz; Te senkitől sem kaptál felhatalmazást, azt a Jobbik kapta, amit volt olyan barom, hogy neked ajándékozott! =))
papa.49
Gondoljátok majd ott hagyja a jólfizető helyet, hát nem ez egy széltyúk !!!
szettevette
Senki nem képviseli olyan vehemensen a magyar érdekeket, mint Krisztina. RonaGyuri! Ő nem buta liba. Ő egy okos nő, és szereti a hazáját. (A jogi egyetemen is tanított) Nézze meg egy-két hozzászólását! Ő nem adta el magát, mint a DK-s Molnár Csaba. Mert amit ők (DK - MSZP) tesznek azt nem tudom másnak nevezni, mint hazaárulásnak! Nekik párttól függetlenül, mindig a MAGYAR érdekeket kellene képviselni, mert arra kaptak felhatalmazást. Nem másra!
Sámannus
Kb ilyen hajóágyúk vannak elszabadulva most az egész jobbikban. Szerintem a párt fog most vissza lengeni a régi szélsőséges retorikához. Előmásznak a kígyók,és a zászlóégetők.
Yoda69
@Sámannus: Tokos a bige. Jo naci feleseg lenne belole.
Ha a jobbik visszater regi onmagahoz, akkor sookal jobbra kell mennie mint a fideSS, mert jelenleg a fideSS pozicionalja a jobbik egykori helyet.
Ujra elo kell hozni a Gardat, es felvonulni a migransok hada ellen. Az nem baj hogy nincsenek migransok, be lehet adni a nepnek hogy a jobbik Gardai hadban allnak a az orszgra toro fekete hordakkal. Igy aztan gyengithetik orbant a naci hazug retorikaban.
Talan ez tenne a legjobbat a demokratikus oldalnak, mert igy a ket jobbos part kioltana egymast.
magyarbakancs
Mélyen tisztelt képviselő Asszony!
Szeretném megkérdezni most miért nem foglalják el a Erzsébet-hidat mint 2002-ben mikkor a Fidesz elvesztette a választást?
Budaházi úrral együtt ott demonstráltak mikkor a az MSZP megtagadta az újra számolást.Nem?
most me ez a nagy halgatás?
Csizmás Kond
Krisztinát sokmindennel lehet vádolni, de párthütlenséggel nem.
szaboria1
@szettevette: Egyet ne feled Morvai nem tagja a pártnak így joguk van vissza hívni.
szaboria1
@Csizmás Kond: Mivel nem tagja a Jobbik pártnak így nem lehet párthűségről beszélni.
szaboria1
Én láttam vele a riportot egyáltalán nem a Jobbik mellet beszélt az M1-en.
Eladott Ország
A leghatározottabban követelem, hogy ön is a leghatározottabban követelje felvételét a kivénhedt demokraták közé. Ez mindannyiunk számára nemzeti ügy. Óriási veszteség lenne ugyanis, ha az ön fideszes pártközpont agitprop osztályának legsötétebb bugyrát megszégyenítő józansága és nemzeti elkötelezettsége kárba veszne. Önnek a Fideszben a helye! Még több Morvai Krisztinát a Fideszbe, különben mindmeghalunk.
youtu.be/-Xp5TAlL5K8
Csak érdekességképpen teszem ide, ha már az ENSZ lett a haza legfőbb ellensége: ugyan Morvai asszony még a történelem hajnalán vad ellensége volt a még liberális irányultságú Fidesznek, a korábbi rossz viszony ellenére a Fidesz később őt jelölte az ENSZ nőjogi bizottságába (CEDAW). Szerencsére ez ma már azért sem fordulhatna elő, mert a Fidesz Morvai Krisztinával vállvetve védi a hazát az ENSZ-től. Is.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Ott vannak a cigányok,abból van bőven..és egy gramm különbség nincs köztük, migráns,cigány..here népség!!!
balos
Azt sem bánom,ha végleg ott fogják!Biztos híány van wc-s néniből!
Csizmás Kond
@szaboria1: A hüség nem jelent föltétlen tagságot...ez olyan mint a párkapcsolat.
RonaGyuri
@szettevette: bunkókám neked, nem az országnak! =))
RonaGyuri
@magyarbakancs: csak a rend kedvéért; te tudod mit zagyválsz? " Erzsébet-hidat mint 2002-ben mikkor a Fidesz elvesztette a választást? Budaházi úrral együtt ott demonstráltak mikkor a az MSZP megtagadta az újra számolást." ??? A 2002-es választást a Fidesz-kormány bonyolította le, mert az ő dolguk volt!!! =))
magyarbakancs
@RonaGyuri:" bunkókám neked, nem az országnak! =))"
Elnézését kérném Gyuribácsi de ismeretlenül bárkit is megsérteni ha önt személyében nem támadta meg az neveletlenség és igencsak tiszteletlenség.
magyarbakancs
@RonaGyuri: Történelmi hűségért akkor 2006 legyen.
libellle
@szettevette: semmit nem képvisel. amennyiben igen saját magát ez volt az álma, magas fizetés és itt nyugaton élni. Amikor (ritkán) valamiket mondott mindig hülyeség volt én nem volt a témaval kapcsolatos. Te pedig nem legyél ennyire naiv az nem feltétlenül hasznos az élet szinpadján.
RonaGyuri
@magyarbakancs: hát kinek ment neki a liba??? olvasás értési gondjaid vannak???
Ebben stílusos vagy mint Hiszi Kriszti, aki szelektív olvasásértésben szenved, egész élete tele van olyan esetekkel, mikor a törvényekből csak a neki tetsző félmondatokat olvasta fel. Akár pár napon belül két majdnem azonos ügyben (láthatásról nem visszavitt gyermek) az ellenkezőjét kiolvasni!
Egyébként itt is hasonlóan manipulál, hisz az EP egyértelműen pártok delegáltjait definiálta. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá az EP illetékes szerve ha jogvitára kerül sor!
szettevette
@RonaGyuri: Gyuri bátyám! szövegértési problémáim vannak, mert nem értem, hogy mire tetszett gondolni. De talán bunkó nem vagyok. Mert ilyen stílusban, mint Ön, nem szoktam se beszélni, se írni.
magyarbakancs
@RonaGyuri: Gyuribácsi van egy véleménye valakinek az illető úgy látja.
Ezért nem kell lenéző stílusban válaszolni.
Én ont tisztelem meg nem merném engedni magamnak a lenéző stílust
Kérem Kérjen elnézést az illetőtől.
Köszönöm
RonaGyuri
@magyarbakancs: ja Orbán Viktornak is az a véleménye, hogy ez demokrácia!!! =))
szettevette
@RonaGyuri: Ha nem lenne demokrácia, akkor aki ilyeneket ír, már régen elvitték volna!
Hellcat
Nyalizott a fidesz fele ezért kibaszná a Jobbik a helyéről ez meg hirtelen...jajj én mától mindig is jobbikos voltam mindig is az ő érdekeit néztem...ja és nem mondok le nyenyenye...nehéz lehet most eldönteni a sok csalási botrány között hova menjen mert nem tudja szegény marad-e a fidesz vagy borul a bili és jön a Jobbik...bugyuta nácibarbi...ilyen semmirekellő faszok nem kellenek a politkába főleg nem az EP be.
RonaGyuri
@szettevette: mint említettem volt nagyon buta vagy! =)) De ehhez jogod van, ahogy nekem is, hogy ne toleráljam! =))
Apatszerek
@szettevette: Mivel még nem vitték el, kiérdemelt helyre, egyre nagyobb mértékben bontakozik ki nála az elvonási tünet, ...de ezt a tünetet ...nem a gyógyszer minőségében kell keresni, hanem magában az ember valóság felismerésének kóros hiányában ... de ehhez még nem találtak tudósaink forgalmazható gyógyszert,...de ha feltaláltak volna, akkor sem tudna már segíteni rajta. Ez a betegség az MSZP- től ragadt rá, a libsi világpolgári hamisságával. Az is feltételezhető már róla, hogy saját magával sem tud már békességben lenni. Ez az egy okos ember tulajdonságát tükrözi.
szettevette
@RonaGyuri: Nem mondtam, hogy nem vagyok buta. Sőt, az okosságommal sem kérkedtem, mert ugye, azt mondják, hogy egyetemi diplomával, nem adnak se jó modort, se intelligenciát. Minden bizonnyal buta vagyok, hogy belemegyek ilyen vitákba. De az sem vall valami nemes jellemre, hogy ismeretlenül sérteget. Én nem fogom ugyanezt tenni, ugyanis nem süllyedek le az Ön szintjére. Elmondtam valamiről a véleményemet, ami Önnek nem tetszett. Én több felszólalását hallgattam a hölgynek, minden esetben a hazánkat védte. Ennyi! Nem több! Részemről lezárva a vita! Én tiszteletben tartom az Ön véleményét, sértegetés nélkül is!
nemfideszes
@szettevette: Aki szerint a demokrácia kimerül abban, hogy pár ember által olvasott weboldalon még büntetlenül lehet kritizálni a hatalmat és annak képviselőit, annak fogalma sincs a demokráciáról.
Amúgy:
444.hu/2015/11/27/sima-facebook-megosztasert-hallgattak-ki-es-rabositottak-17-embert-siofokon
RonaGyuri
@szettevette: Ja hogy Kriszti és az ország érdeke!!! hát igen a bigott vakhit ereje! =))
nemfideszes
@szettevette: Hiszti kriszti nem Magyarországot képviseli, pusztán 3.5 millás EU-s fizetésért pocskondiázza az EU-t. Ez aztán a jellem... Itthon meg tüntizik Budaházy mellett akit, ha kicsit sötétebb lenne a bőre, már rég elítéltek volna terrorista bűncselekményért.
RonaGyuri
@nemfideszes: oh ő ezt már az ENSZ egyik szervezeténél is gyakorolta, de onnan kirúgták! =))
Yoda69
@Pálinkás Pál: az nem jó, kell nekik a szavazatuk 4 évente
Yoda69
@Pálinkás Pál: Még azért se jó, mert míg a migransok egy virtuális probléma addig a cigányság valós létező probléma. Sokkal jobb egy fantom sereggel küzdeni mert az nem üt vissza.
CsipkeRózsa
Megszólalt Morvai Krisztina, a "farkinca" szakértő.
namihami
Komolyan hitte a Jobbik, hogy ez az ""önzetlen és harcos"" honanya lemond a kinti juttatásokról?
Vona királyfi, hát mégis, hány éves vagy? és még hiszel a mesékben?
Borsodi
@Yoda69: Ez a fantom sereg jól működött,most Orbán alkalmazta
www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA
terlasz
Érdekes, most fedezte fel a jobbik, hogy Morvait nem lehet igazmondáson rajtakapni, de amikor az ő javukra hazudott, akkor az rendben volt. Kígyóval keresztezett szuka!
evacica
Ez a nő egy senki, kár is rá fordítani egy szót is! Már lassan végig gyalogolja az összes pártot azért, hogy külföldön lehessen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.