Tisztelt követőink, FIGYELEM!!! Az informatikus betelefonált a Klubrádióba aki jelezte már vasárnap délután a médiának, pártoknak, hogy csalás történik a választáson és leszarták! Hallgasd meg, hogy tényleg csalt a Fidesz! “Visszaszinkronizálják” a szavazatokat éppen most, amin rengeteg Fidesz álltal megbizott informatikusok dolgoznak! Ezért hozzák csak szombaton nyilvánosságra… Osszátok meg minél többen! olkt.hu/klubradio.hu

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Béla333: béla, induljunk ki abból, hogy a nap folyamán folytatólagosan emelkedő részvétel (= megjelent voksolók száma) egyszercsak, a végére irritálta az nvi-t és kitöröltek belőle 100-150 ezer embert. Ennek semmiféle logikus magyarázatát nem adták, hanem csak.

Egy példa Szegeden a Tömörkény gimnázium körzetéből eltűnt 5124 voksolásra megjelent személy. Azzal az igérettel, hogy majd. Ez korrekt, még most is ott van az nvi honlapján.

Hogy miért tűnt el, arra nincs magyarázat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Madácsi Pali: Még annyit kérdeznék, hogy mi történt a névjegyzékekkel?
Azok is kikérhetőek (ha még nem kerültek megsemmisítésre)? Mert azokat is meghamisítani nem két perc.
grincss
@Shikari ma 15:58: A nevetséges te vagy, te testvérivadék!
nusika
...új választás kell!!! ...Ausztria egy kisebb ügyért is újra választott!!!..a fidesz sem csinálta volna másképp!!!...több bátorságot, mert ha nem, eltaposnak!!
444.hu/2018/04/05/gulyas-gergely-szerint-ha-nem-a-fidesz-nyer-akkor-uj-valasztas-lesz
Nagy Mária
@nusika: Neked van igazad, ezzel kell szombaton utcára menni! Nemzetközi felügyelettel minden területen ÚJ VÁLASZTÁS KELL!
Béla333
Akkor most ezzel kapcsolatban tud valaki valamilyen fejleményt?
Már csak hogy érdemes-e a szombati tüntetésre készülődni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.