A 2018-as magyar parlamenti választás választási csalás vádja alatt van. Mi, eme petíciót aláíró csalódott választópolgárok szeretnénk az Európai Úniót arra kérni, hogy vizsgálják felül a magyar választásokat hogy valóban történt-e választási csalás, és amennyiben a tények az igen mellett állnak, újraválasztást kényszeríteni úgy, hogy független / nem-magyar EU-s felügyelők ellenőrzik a választási folyamatot. Itt írhatod alá a petíciót >>> https://www.change.org/p/the-european-union-investigate-the-hungarian-election-for-fraud-and-do-re-election-with-eu-supervision

Forrás: change.org
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@JAJMÁR: Szerintem pedig az EBESZ megfigyelok nem veletlenul lehettek itt, es van egy pont, amikor ez mar egyaltalan nem Magyarorszag belugye. Soha ne felejtsd el, hogy Ma.o. egyenjogu tagja - most meg - egy 28 tagu kozossegnek, ahol EGY kozos normat fogadtak el, es ahol a valasztasi torveny BARMILYE N lehet, de a valasztasoknak a torveny szerint kell lezajlania.
Azt vedd figyelembe, hogy orban meg a sajat valasztasi torvenyet sem tartotta be, tehat a sajat torvenyeit szegte meg.
A sorozatos "veletlen" vagy akarattal elkovetett hibak pedig joggal vetik fel a csalast.
Kedves, nem vitatkozni szeretnek Veled, de peldaul kepzelj el egy szitut, amikor egy nagy iskolai unnepelyre minden osztaly lelkesen keszul, de az egyik osztalyban a tanar nem tanitassal veszi ra a gyerekeket, hogy szepen szavaljanak majd az unnepelyen, hanem megveri oket azert, hogy aztan szepen szavaljanak az unnepelyen. A gyerekek tenyleg szavalnak is, de latszik a teljesitmenyukon, hogy valami nem stimmel.
Ha az iskolaigazgato elrendeli a vizsgalatot az ugyben, mert gyanus volt neki, hogy a gyerekek egy Tamko-Sirato Karoly verset sirva szavaltak el, akkor ezt megteheti, es rovid uton kiderulhet, hogy a gyerekeket veressel, zsarolassal tanitotta be a tanaruk az esemenyre. Akkor ott az iskolaigazgatonak hivatalbol el kell jarnia, es cselekednie is kell a tanar megbuntetesere. Ha a vizsgalat megallapitja, hogy a rengeteg hiba hogyan csuszhatott bele a valasztasokba. akkor igenis Brusszelnek kell lepnie, mert nem erre irtuk ala a szerzodest az Unioban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@karma1: Bizony. Ez nekik az életbiztosítás!
karma1
@Shikari: Ja persze, ... Ha csak a fidesz ferhet hozza a kifogasokhoz is, amit az ellenzeki partok kuldenek nekik, meg a szavazolapokhoz es nyilvantartasokhoz is, akkor persze, hogy igy lesz... Eppen errol van szo, - csalasrol nagyban...
bakegya
Orbán térden állva fog könyörögni a szaros életéért-mindent megtett már érte és ISTEN ÁLDJA A MAGYAROKAT-de csakkk akkor!!!
Sámannus
@JAJMÁR: Szerintem egy szavazat elcsalása is csalás. Amivel orbánék hatalomra kerültek, a "hazudtunk reggel délben este" túl lett teljesítve. Hazudtunk loptunk csaltunk,elárultunk becsaptunk reggeldélben este.ez nem ugyanaz!!! !!!
almalibre
Nem petició kell, hanem bizonyíték...
tudode
Miért kell RÁERŐLTETNI MAGUKAT az országra azzal a .. F O N N Y A D T .. 2,1 millió, ki tudja milyen módon ÖSSZEHÁNYT vokssal, hozzácsapva amúgy FIDESZES MÓDRA 1,7 millió olyan voksot, amely "csak" JOSZ-ÁSZ elmével voks, amolyan MÁS RÉPÁJÁVAL VERIK BILINCSBE az ELBUHERÁLT ORSZÁG 1/4-ét!!!
.
Miket is kukorékolt O1G, alias Orbán Viktor:
.
---- "Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=kQld6YVgmDs
.
Ez vonatkozik EZEKRE:
.
----- Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2014
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
www.youtube.com/watch?v=lhMEwD-uaLQ
.
Kezdhetne valamit a FENEKÉVEL, ha KÍNOZZA az agysorvadás!
.
Ez a KI TUDJA MILYEN rendszer sz@rabb ezerszer, mint az ÁTKOS volt!
.
Ott vagyunk, ahol a PÁRT SZAKAD a .. h e t y e p e t y é k ... miatt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.