A szervezők békés demonstrációra készülnek, és tüntetéshullámot szeretnének beindítani. Mi vagyunk a többség! – Tüntetés a demokráciáért címmel tüntetés lesz szombat délután Budapesten. Az eseményre a péntek délelőtti állapot szerint 33 ezren jelezték, hogy kimennek, és még 81 ezer érdeklődő csatlakozott Facebookon. Összehasonlításképpen: az egy évvel ezelőtti, CEU melletti nagy tüntetésre kevesebben jelentkeztek a közösségi médiában. A demonstráció szervezői a következő követeléseket fogalmazták meg: A szavazatok újraszámlálását! Gyűlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát! Tisztességes választást! Új választási törvényt! Az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért!

Forrás: index.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: Miután a valóságban nem ismerlek, ergo személy szerint nem "értettem " Rád semmit!
Nessy
@Csizmás Kond: Nincs harag! Neked ez a véleményed, nekem az, és azt hiszem kettőnk között húzódik a Grand Kanyon! :-))
Csizmás Kond
@Nessy: ...ma az nem is igazi akadály...:)
Eladott Ország
Keltik a feszültséget, hergelik a népet, és úgy tálalják ezt az egészet, mint eddig is. Aki nem velük van, annak konkrétan minden megmozdulása, gondolata illegitim és különben is Soros. Egy békésnek meghirdetett demonstráció körül habosítják a fekáliát. Én nem tudom, mi a cél ezzel, hogy vajon végiggondolták, hogy a kétharmados bravúr után biztosan érdemes tovább feszegetni a húrokat, hogy kötelező sorosozva bőgetni tovább a geciség úthengerét, de nem örülnék neki, ha rossz vége lenne. Márpedig ennek alapján az az érzésem van mégiscsak, hogy az úgynevezett nemzeti oldalnak határozottan nem lenne ellenére, ha elfajulnának a dolgok. Ne legyen úgy!
Rockxy
A tüntizés után meg mindenki megy és hordja a pénzét a multiknak, és nézi a tévéből folyó moslékot, stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.