A kormányfő stábja összeszedte a kampány legviccesebb jeleneteit, és ezeket megosztották a Facebookon. 

Többször is megalázóan viccelődik a Nemzeti Választási Bizottság elnökével Orbán Viktor az általa közzétett Facebook-videón. A kormányfő egy viccesnek szánt egyveleggel emlékezik vissza a kampányra.


A videóhoz csak annyit írtak hozzá: 


Kampány. Nem rendezői változat.

A jelenetsor elejét a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új kampuszának avatásán vehették fel, ahol Orbán Viktor humorosnak szánt megjegyzésekkel emlegeti fel Patyi Andrásnak, hogy megbírságolták az óvodai kampányáért. Az NVB elnöke, a közszolgálati egyetem rektora válaszul csak sajnálkozik.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Yoda69: Nem az enyem, hanem a csaladom egyik agae,... Sikerult mar megnyitni, hat szep, foleg a partlistas resz,... A millio kamuparttal... Ezert inkabb patyi segget kellett volna orbannak kinyalnia, mert szo nelkul felvette oket a valaszthato partok koze (igaz, mivel mind fideszes inditasu volt, mi mast tehetett volna?), megengedve annak lehetoseget, hogy valakinek ez meg a valasztasok elott erosen karcolja a szemet...
Nem karcolta. Pedig mar akkor fel kellett volna ezek ellen lepni, hathatosan. Mindenki tudta az ellenzekbol, hogy ok a felhigitasra lettek kitalalva a fidesz altal, megsem kialtottak elore csalast, csak azt szamolgattak, hogy nekik milyen szek jut majd a parlamentben...
Onzo kis piti bagazs, nem tobb az ellenzek sem. Persze tisztelet a nehany kivetelnek.
karma1
@Yoda69: Koszonom, megkaptam, valaszoltam!...:o))))
Yoda69
@karma1: Ezert lett volna jo a kozos lista, ahogy karacsony Gergo is akarta. De ez a hajo mar elment
namihami
A mór megtette kötelességét.
Mostantól nincs szerepe, lehet b@sztatni. Úgyse mer visszaszólni.
csipetke
@karma1: 9:32 Gyilkos elmék-en szocializálódtam,és már nem csak a túsz,és túszejtőre használják,hanem bármilyen szituációban a kínzó,és kínzott közti viszonyra,ha hosszú ideig tart az ilyen "viszony",előfordul,hogy a kínzott megszereti a kínzóját.Ez ide is passzol,ha orbánt kinevezzük egy egész nép kínzójának.Patyi meg le van sz@rva,ő önként és dalolva vetette magát oda lábtörlőnek.
Eladott Ország
@csipetke: Az ilyenekből lesznek a rektorok. ( Lásd Lánczi András )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.