Tízből kilenc ember nem lenne hajlandó bevándorlóval barátkozni. A földi pokolnak beállított Svédországban ez pont fordítva van. Azokban az országokban, ahol Magyarországgal szemben valóban vannak bevándorlók, ez az adat sokkal jobb. Az Egyesült Királyságban az emberek 77 százaléka barátkozna bevándorlókkal, miközben Hollandiában ez az arány már 85 százalék. A legtöbben a magyar köztévé által földi pokolnak beállított Svédországban barátkoznának bevándorlókkal, a válaszadók 87 százaléka nyitott lenne erre. A magyarhoz hasonlóan rossz arány egyedül Bulgáriában volt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Xenofób agyhalott a magyarok túlnyomó többsége és ez óriási szégyen!
egyvandor
Magyarország többségének nyelve, kultúrája, anyagi lehetőségei, kapcsolati hiányosságai miatt a világtól elzárt országban élőnek számít. Gorbánnak könnyű dolga van. Tudatosan rájátszik arra hogy a tanyasi kutya vadabbul ugatja az idegent.
Peller Anikó
Figyelj xenofil előagy, lekattanhatnál már erről a hülyeségről. Vagy büszke vagy rá? Nem találsz magyar lányt magadnak? Akkor hozz magadnak egy nyomoroncot, de ne egész Európára erőltesd rá a kecskebaszókat. És akkor azt etetitathatod amíg meg nem unod a sagát (= történetét).

Normális dolog sosem jut eszedbe?
nem tibi
ennek sajnos a régmúltra nyúlik vissza a hagyománya . Ha valaki nem emlékezne vagy nem élt még akkor vagy nem látta akkor elmesélem .
80 as .évek Magyarország . Szocializmus ,Szovjet megszállás ,stb .
A Kádár behívta az arab országok fiataljait diákoskodni .Nem tudom mikor hányan voltak Munkásszállásokon helyezték el őket . Azt hogy hétközben mit csináltak azt nem tudom , ( pénzt váltottak a váci utcában azt vagy átbaxták a Magyart vagy nem ) de szombatonként tele voltak velük a szórakozóhelyek . A szélsőjobbosok meg jól elverték őket
ahol ketzdték verni a nyálukat .( pl holdfény ,Margithíd , EMG ) A rendőrség is szólt amikor kijöttek hogy üssétek őket nyugodtan .
Erre esüt teszek mert tisztán emlékszem rá . Jó szándékkal jöttek és szét lett ütve az arcuk
ahogy próbáltak bekerülni a Magyar élettérbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.