Az NVI pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy értetlenül áll az MSZP korábbi közleménye előtt.

A Nemzeti Választási Iroda nem érti az MSZP által neki címzett kérdéseket
Fotó: MTI

Közleményében az ellenzéki párt a többi között azt rótta fel a választási szervnek, hogy

nem tudni, miért omlott össze a valasztas.hu tájékoztatási felülete, miként térhetnek el a szavazóköri névjegyzéki adatok az NVI honlapján találhatóktól és miért nem zárták le a törvényes határidőre a névjegyzéket.

Az NVI azt írta: péntek délelőtt több párt, így az MSZP személyesen megjelent szakértőinek a kérdéseire is választ adtak a választási informatikával kapcsolatban. A tájékoztatón elhangzott – idézték fel –, hogy a Nemzeti Választási Rendszer – a választás lebonyolítását támogató informatikai rendszer -

feladatát folyamatosan, így a választás napján is zavartalanul látta el.

Úgy folytatták: a valasztas.hu-nál történt honlapcserével kapcsolatban az NVI jelezte, független szakértők bevonásával vizsgálatot folytat, amelynek eredményéről tájékoztatni fogja a pártokat és a nyilvánosságot.

Közölték: a választói névjegyzéket az átjelentkezési kérelmek feldolgozása után, a törvényes határidőn belül, április 6-án 22:13:52-kor lezárták. A választásnapi névjegyzéki adatok nem térhetnek el az NVI honlapján található adatoktól – tették hozzá.

Megismételték, hogy a szavazóköri eredményekkel kapcsolatos jogorvoslatokat az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságoknál kell jelezni április 17-én, jövő kedden 16 óráig. Ezekkel kapcsolatban az NVI-nek nincs hatásköre – olvasható a közleményben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
A magyarázkodás mellett nincs magyaŕázat arra mért volt 5 kölönböző hivatalos adat a válaszópolgárok számáról péntek estétől vasárnap estéig a választás hivatalos honlapján az NVI-nél. Ha a kiinduló adat megállapithatatlan akkor az eredmény sem korrekt. Még most sincs magyarázat arra sem hova tűnt 105.000 szavazó. Ezt az elcsalt választást már nem tudják legitimálni! Egyetlen ellenzéki képviselő sem veheti át mandátumát a csalással megállapított eredmény alapján!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Tehát szerintük a választási informatikai rendszer folyamatosan és zavartalanul látta el.

Tehát ha én veszek egy BMV-t és útközben leáll az autó. Majd hoznak nekem egy kis Suzukit, hogy azzal menjek tovább és erre majd azt mondják, hogy az 5 milliós autóm tökéletesen működik hisz A-ból B-be eljutottam, akkor minden rendben van.
tudode
Ahelyett, hogy a KARAKTERGYILKOLÁS ÁLDOZATAKÉNT bármelyik díszpinty párt kérdéseket tesz fel, .. ö r v e n d j e n e k ... ennek a HÍM-ALÁJA nagyságú győzelemnek, mert ezt az ILLIBERÁLIS izét annak kell .. B E F E J E Z N I E... bármi áron, aki slamposan ALKOTMÁNYOS PUCCSAL ajándékozta meg a .. B A M B A .. magyarokat!
.
A napnál is világosabb, hogy .. SAJÁT SÍRJUKAT, és az országét ÁSTÁK MEG a fityiszesek ezzel a GYŐZ-ELEMMEL!
.
------- Egy informatikus telefonált a Klubrádióba, hogy választási csalás történik! (Hangfelvétel)
olkt.hu/egy-informatikus-telefonalt-a-klubradioba-hogy-valasztasi-csalas-tortenik-hangfelvetel/
.
Ica néne UGATJA az INFORMATIKÁT, mint kutya a holdat 70. évesen, elavult JOG-ÁSZ ismereteivel!

Különben .. E L F E L E J T E T T E K .. az emútnyocévvel ELSZÁMOLNI, hogy mi mennyi, ki hányt bele a NEMZET TÁNYÉRJÁBA!
.
A HOSSZÚ BARÁTSÁG ALPJA A PONTOS (fillérre való) ELSZÁMOLÁS, még ezeknek "is", ha tisztában lennének azzal, hogy FIZETÉST FELVESZ, aztán ne nyúlka piszka, mert ha nem akkor az JOBB ESETBEN .. l o p á s, de felmerülhet a.. R A B L Á S, és sok, sok nyalánkság!
Yoda69
Ha nem ertik kerdezzek meg patyit, aki mar bocsanatot is kert a viktatortol, amiert megbirsagoltak politikai pedofiliaert.
patyi biztos tudja a valaszt, az mar mas kerdes hogy elmondja-e vagy sem.
relatív
Ezek - és a többi regnáló közintézmény IS - annyira nem értik a munkájukat, hogy még a kérdésekkel sem tudnak megbírkózni ( ezért van az a bizonyos szaladgálás a kérdések elöl ), de a hiteles választ már meg sem tudják kockáztatni, lövésük sincs róla ..

A kérdés manapság IS meddig tűrik a magyarok ezt a kormányzatnélküli állapotot ?!
Sámannus
Valószínű, hogy Aljóksa, meg Szerjóska abakusszal machinált, és azóta is változik az eredmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.