Példát mutatott Fekete-Győr András, és elismerést vívott ki azzal, hogy a belvárosban visszalépett a hajszállal esélyesebb jelölt javára. Ez példamutató az egész ellenzék számára. Annál inkább, hogy az általa megrendelt vizsgálat mutatta hajszállal erősebbnek V. Naszályi Mártát. Nem magyarázta meg, hanem átadta a helyét. Ez a lemondás óriási erkölcsi tartásról tanúskodik, és alázatról, hogy az egyéni érdekét kész az ország érdeke alá rendelni. Még akkor is, ha számít arra, hogy a parlamentbe a listás szavazás alapján bejut. Korábban Juhász Péter is hasonlóan példamutatóan ját el. Ennek fényében látható még inkább, hogy Szél Bernadett és az LMP milyen hazug és álnok képmutatást, szófacsarást folytat.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezzel egyet tudok érteni:
"Szél Bernadett hazudik, amikor megegyezési szándékról beszél. A DK-nál tett látogatásuk még emberileg minősíthetetlen, undorító és gusztustalan is volt, a lejárató szándék és az utálat kifejezése volt. Az LMP tényleg Magyarország egyik átka most ebben a helyzetben."
Most is elárulta az LMP a nemzetet!!!
Peller Anikó
Ber Nikét nyugodtan szélnek lehet ereszteni, mert vagy képtelen politikusként gondolkodni vagy pedig szándékosan tett keresztbe az 5%-ért. Mivel is kampányolt az 5%-os pártyával?

"Most mi jövünk!"

Ja. Eltakarodhatsz te a lyó sunyiba. A vonának legalább egy 20-25 %-os pártja volt, de ez persze őt sem menti fel a választási együttmúködés elkúrása miatt. És persze botkáról se feledkezzünk meg, Lacikám itt te is nagyon melléfogtál.

És Gyurcsány? A sok rohadék gyurcsányozónak persze ő a patás, nemám a geci.
simmering73
Százsor, ezerszer meg lett mondva, vigyázzatok az lmp-vel, mert egy mocskos, kétszínű tártsaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.