Egy visszalépett képviselő etikai vizsgálatán történt az eset. ...hogy Hadházyt kiütötték, több szemtanú is megerősítette az Indexnek. Kerestük az LMP szóvivőjét, de nem sikerült elérni őt, amint reagál, frissítjük a cikket. Az Origó szerint Hadházy feljelentést tett, ezt nekünk a politikus nem erősítette meg. Hadházy kérdésünkre nem akart nyilatkozni az ügyben. Már a választás előtt etikai vizsgálat indult egyébként Hadházy Ákos ellen a párton belül, mert az LMP legfőbb döntéshozói testületeinek határozatai ellenére kokettált a szocialistákkal. Megúszták, hogy a párton belüli feszültség a választás előtt robbanjon, de informátoraink szerint most valamit kezdeniük kell a helyzettel. Hadházy a választások után a 24.hu-nak adott interjújában arról is beszélt, hogy Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat az LMP-s jelölteket, akik visszalépnek az esélyesebb ellenzékiek javára. Schiffer ezért a kijelentésért egyébként ugyancsak perrel fenyegette...

Forrás: index.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
És mindezek után, bemennek a parlamentbe "ellenzéknek". Mert hát, kell a lé. Legalább a képviselői fizu.
A tartozásokat vissza kell fizetni. Ebből lesz még nagy balhé.
Nessy
@36:
Eddig sem okozott gondot, hogy adott esetben a fidesszel szavazzanak, amikor az ellenzék nem szavazott volna meg egy törvényt.
Balhé? Ugyan már! Csinálnak kér performanszt, és mindenki boldog lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.